این تعریف شما با گفته های بقیه تناقض داره؟ یعنی واقعا شرایط این طوری؟ اگه این باشه که عالیهنقل قول:
Printable View
این تعریف شما با گفته های بقیه تناقض داره؟ یعنی واقعا شرایط این طوری؟ اگه این باشه که عالیهنقل قول:
اگه صفحات قبلو مطالعه کرده باشی همه میگن که های وب شانسیه واسه من که خدایی اونجوری که گفتم هست ولی یکی دیگه میبینی تو یه شهر دیگه داغونه شانسیه دیگه باید ریسک کنینقل قول:
منم این مشکل رو دارم!نقل قول:
فشفشه 3 گیگ گرفتم حدود 2 گیگ دان کردم، حجمش تموم شد! در حالی ک آپلود هم نداشتم، برنامه برسی حجم هم فعال بود...
حجم دزدی شدید!
های وب یکی حجم دزده یکی نامحدودش به شدت آشغاله. دیگه بقیش شانسیه. ولی مثلا توی پنل من که میخوام تغییر سرویس بدم همه سرویس هاش رو نوشته ساعت رایگان یا نیم بها نداره. حالا چطوره که شما شبانه رایگان دارید؟؟ فشفشه هم فک کنم نامحدودا ندارند.
دوستان برای شما هم قطع هست ؟ حدود 3 ساعته که قطعه سرویس من
برای من 2ساعت پیش قطع شد اما الان یک ساعتی حل شده الان چند روزیه ظهرها بعضی موقع قطع میشه :n13:نقل قول:
دوستان اهواز ی پینگ های وب بهتر نشده
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من 1 گیگ رو توی 20 دقیقه دانلود میکنم نهایتا 25 دقیقه
برای شما هم همینجوریه؟
بچه ها یه سوال هایوب برای اهواز منطقه ی کوروش(کوی ملت) سرویس میده...؟!
من خودم اهوازی ام و اهواز زندگی میکنم...منتها دانشگاه بروجرد هستم ... تو بروجرد که بودم هایوب گرفتم واقعا راضی بودم...چرا به دلایل زیر:
1.از همون اول موقع ثبت نام بعد از کمتر از 10 ثانیه به خطم زنگ زدن واسه تایید ثبت نام...خیلی با این حال کردم...چون پشتیبانی بقیه رو میبینم واقعا ناامید میشم...!
2.سرعت بالاتری که میده...(میدونم سود این شرکت ها همینه تا حجم اضافه بخری)ولی بعضیا مثل من دوست دارن با سرویس های سرعت پایین تر سرعت Burst بالاتر بگیرن...
من سرویس 512 8 گیگش رو گرفتم نزدیک به 3.9 مگابیت Receive داشتم... سرعت دانلود در تمامی ساعات 470 کیلوبایت...حتی حاضرم وقتی رفتم بروجرد براتون عکس هم بگیرم...
3.در مورد حجم دزدی که میگن میکنه حقیقتش اونقدر دقت نکردم...ولی فکر نکنم اینطور بوده باشه...من خودم خیلی حجم خریدم...سرویس خودم حدود 25 تومن هزینش بود اما تا پایان ماه واقعا بیشتر از حدود 80 هزارتومن خرج کردم...چون مصرفم بالا بود واقعا....فشفشه هم همینطور هی پشت هم خریدم...
4.ساعات رایگان داره و سرعتش هم عالیه...هیچوقت زیر 128 کیلوبایت نیومد برای من...
البته ممکنه به خاطر کوچیک بودن شهر بروجرد،کیفیت خط تلفن اونجا و کم بودن ترافیک استفاده اون شهر هم باشه ... اما من که راضیم از نتم باید بیام تعریف بکنم تو همچین جاهایی...
5.پشتیبانی هایوب واقعا حرف نداره به نظرم...
6.قطع و وصلی هم نداره...
7.سایت و پنل مدیریتی قوی برای مدیریت اکانتیگ...(مخابرات اینجا یه یوزر پس بمون نمیده چک کنیم چقدر شارژ داریم!)
8.اس و ام اس و زنگ زدن هاشون که واقعا رسیدگی میکنن...
من که راضیم...:n16:
بله برای منم همین حدوده...!نقل قول: