دو یا چند لینک همزمان رو امتحان کردید ؟؟؟؟؟؟:n01:نقل قول:
Printable View
دو یا چند لینک همزمان رو امتحان کردید ؟؟؟؟؟؟:n01:نقل قول:
این بازی arma خوبه؟ارزش داره دانلودش کنم؟میبینم همه دارن دانلودش میکنن
نه ولی الان پروک30 رو فعال کردم شد 250نقل قول:
منم دارم دانلود میکنم ببینم چطوره توی سایت Game-Debate بش امتیاز 8.7 رو دادننقل قول:
توی بازی جز ارتش بریتانیا هستی و خیلی هم واقعیه اینطور که میگن
راستی یه چیزی رفتم آرشیوم رو یه چک کردم تو این دوسال حدود 500 گیگ فیلم دانلود کردم
که میشه حدود دو میلیون و صد هزار تومن ناقابل :n02:
منم از بس دانلود کردم نمیدونم چی دانلود کنم اگه فیلم یا بازی خوبی سراغ داری بیزحمت اسمشو بگو دان کنمنقل قول:
دوستان خواهشن راهنمایی کنید :n12:نقل قول:
كلمات فارسي نبايد با تنوين عربي همراه شوند. بنابراين واژه خواهشا در فارسي اشتباه است. بهتر است بگيد خواهش مي كنم يا تقاضا دارم.نقل قول:
براي منظوري كه شما داريد عاليه هرچند براي بازي و ... هم من چند ماهه استفاده مي كنم مشكلي نداره.
البته از نظر من فقط سرويس هاي نامحدودش خوبه . كه سرعت واقعي مي دن و هرچي استفاده كنيد سرعتتون رو كم نمي كنن.
ولي اگه هدفتون فقط دانلود هست حداقل يه مگ نامحدود بايد بگيرد چون 512 نامحدود 24 ساعته سيستم دانلود كنه 5 گيگ مي گيره. ولي يه مگ نامحدود روزي 10 گيگ مي گيره.
الان با سرويس محدود مخابرات دوستان ميگن شبي 3-4 گيگ مي گيرن كه هم قيمت 512 نامحدود هست و خب نياز نيست 24 ساعت هم دانلود كني.
اينه كه ميگم از نظر دانلود بايد حداقل يه مگ بگيريد. ولي براي مصارف وبگردي و ... نامحدود عاليه .
ولي خب نوسان محدود هاش هم زياده بويژه توي شب. من توصيه ام اينه كه اگه محدود مي خواي از جاي ديگه بگير.
قطعي آنچناني و خاص نداره اكثرا مشكل از خط و مركز مخابراتي هست.
این سایتای دانلود فیلم که اکانت ویژه(vip) میفروشن مطمئنن؟رمز کارتا رو پیدا نمیکنن؟کسی میدونه؟میترسم اکانتشونو بخرم و کارتمو خالی کنن
دوستان ادرس های نمایندگی مخابرات توی اهواز میشه بدید؟ میخوام برم ثبت نام کنم!
دوستان مشکلم پینگ حل شد
الان سرعت دانلودم ثابته و تایم لوت هم خیلی کمه و پینگم هم بین 170-200 شده که میتونم به راحتی بازی های WOW , LOL رو انجام بدم:n01: