کیفیت ها متفاوت هست ولی برای کسی که دید وسیعی نسبت به دنیای عطر دارهنقل قول:
Printable View
کیفیت ها متفاوت هست ولی برای کسی که دید وسیعی نسبت به دنیای عطر دارهنقل قول:
به نظر بنده هر دوشون در یک کلاس کاری قرار دارند و تفاوت هاشون شامل این میشه که لا نویت ل پرفیوم در ابندا کمی فروتی هست ولی بیژن بلک اسپایسی. حالت چرم گون بیژن بلک اونو از ل پرفیوم جدا میکنه. بیژن بلک از جمله ادکلنهای خشک هست که ل نویت ل پرفیوم کمی مرطوب تر طراحی شده. موندگاری لانویت ل پرفیوم هم بیشتر از بیژن بلک هست. در کل به نظر من برای کسانی که تنوع بویایی ادکلنهاشون پایین هست (تعدادکمی ادکلن دارند) خرید هر دوی اینها در کنار هم کمی از تنوع میکاهد.نقل قول:
امیدوارم این پست بدرد دوستان خورده باشه
سلام
دوستان میشه یه اودکلن با ماندگاری زیاد و بوی ملایم مردونه حدود قیمت 60-70 معرفی کنید؟؟
بیشتر برای مراسم های رسمی مثل عروسی و ... میخوام
من تهرانم محل خریدم بگید لطفا
ممنون
سلام. من امشب این فراری اسنس عود رو تست کردم. خیلی عالی بود به نظرم هم شبیه m7 و هم شبیه شنل آنتئوس بود. لطفا اگه کسی تست کرده نظرشو بگه. راستی قیمتش هم 100 میل 106 تومن بود که البته یارو گرونفروشه و ممکنه جاهای دیگه ارزونترم گیر بیاد.
106 خوب داده!! من بالاتر قیمت دارمنقل قول:
کجا تست کردی
ولی من شنیدم اصلا قابل مقایسه با m7 نیست !نقل قول:
به نظر آدم 130 بده m7 بگیره خیلی بهتره تا این !
این یه نظر از یه کاربر ایرانی تو fragrantica.com :
------------------------------------------------------------
نقل قول:
کی گفته شبیه ام سونه؟
اصلا هم شبیه نیست
ممکنه از لحاظ سبک و سیاق دراین گروه جای بگیره اما هرگز هرگز هرگز به گرد پای ام سون نخواهد رسید
به این چیزایی هم که این سایت جزو مواد تشکیل دهنده نوشته دل خوش نکنید که خیلی هاش اصلا به مشام نمیرسه.مثلا عطر گل رز یا زعفران
اولش حدود 15 دقیقه کاملا بوی پلاستیک سوخته میده
در حدی که حال آدم بهم می خوره و می خواد شیشه عطر رو پرت کنه به سمت دیوار و بشکنه ولی یادش می افته که اگه این کار رو بکنه همه جا به گند کشیده میشه پس منصرف میشه و صبر پیشه می کنه
بعد از گذشت این مدت بوی پلاستیک حذف و بوی ترش مانندی با ته مایه ای از عود به مشام میرسه
کمی که بگذره عطر رو به شیرینی میزاره و ته مایه دودی خودش رو هم همزمان حفظ می کنه اما شدت رایحه خیلی کاهش پیدا میکنه
در کل عطر شامه نوازی نیست (حد اقل دو ساعت اول)و چیز خاصی برای گفتن نداره.با توجه به کمیاب شدن ام سون شاید مقایسه این عطر با اون توسط فروشندگان ؛ نمی خوام بگم جنبه بازاریابی ؛ اما شاید ارضا کردن خواسته کاربران مشتاق ام سون باشه که البته عطر خوبی برای مقایسه نیست.کسی که ام سون رو تست کرده باشه خیلی کم ممکنه سراغ این عطر بره.البته نظر بنده اینه
کسی پیشنهادی نداره؟؟نقل قول:
تبریز تست کردم. فروشگاه دیورنقل قول:
تو سایت خانم فرزین نیا که نوشته به راحتی بالاتر از ام سون و توسکان لدر قرار می گیره و قابل قیاس با عطرهای نیچ هستش. این سایت به عطر اسنس عود نمره 10 از 10 داده.نقل قول:
نقل قول:نقل قول:با توجه به سوال مشابه شما و با توجه به جواب جناب cyber861نقل قول:
لانوین اسپرت با قیمت حدودا 77
و اس دی دوپونت نویر با قیمت حدودا 66
معرفی شده:20: