300 که اصلا ارزش نداره پول برق مصرفی شب تا صبح برای 300 مگابایت زیاد بصرفه نیستنقل قول:
Printable View
300 که اصلا ارزش نداره پول برق مصرفی شب تا صبح برای 300 مگابایت زیاد بصرفه نیستنقل قول:
این روند نزولی دانلود شبانه یه مقدار مشکوک میزنه.
فک کنم پارس مثه شاتل شروع کرده به محدود کردن دانلود شبانه برای کسایی که زیاد مصرف میکنن.
ماله من 2 شب پیش نزدیک 4 گیگ بود دیشب شد 2.8 گیگ یحتمل امشب میرسه به 2 گیگ و الی اخر :31:
حالا سعی میکنم بعضی شبا دانلود نکنم تا ببینیم چه شود.
البته خدا کنه به قول خودشون مشکل از پهنای باند باشه.
نه همچین چیزی نیست ؛ من 3 روزه سرویس پارس آنلاینم وصل شده و از شب اول سرعت دانلود بسیار پایین
دوستان پارس آنلاین سرویس نا محدود هم داره؟ چند هسا ماهی؟
من هر شب 3700 میگیرم ... هر روز هم بهتر میشه
بچه ها میگم من الان 3 روزه شبا هر 1 ساعت تقریبا دیسکانکت میشم و نمیدونم چیکار کنم وسط بازی بودم هی قطع میشدم و کلی بهم ریختگی واسه اعصاب و روانم ایجاد شد:31:
کسی هست که این مدلی شده باشه؟مثلا ساعت 4:05 دقیقه قطع شد در صورتی که 1 ساعت قلش هم قطع شده بود و 2 ساعت قبل هم به همین ترتیب!!!!
کلا امیدوارم شما هم دیسکانکت شده باشید که یکی هم مثل من باشه که باور کنم که میگن مشکل واسه همس!!!:31:
دوستان یه سوال،کسی میدونه چرا الان که میگن پهنای باند ایراد داره از ساعت 5 تا 9 صبح سرعت من عادی میشه و میرسه به 147 ولی تو بقیه ساعت های روز 1 هفته ای هست که همش 30 هست؟ :31:
اگه ایراد پهنای باند هست که باید همه ساعت های روز یه سرعت باشه !
خوب 5 تا 9 خلوت میشه و به خاطر همین پهنای باند بیشتری به شما میرسهنقل قول:
چه کنیم دیگه. باد قبول کرد که توی محیط زیستی به اسم ایران بزرگان اگر میتونستن همین اینترنت رو هم نمیدادن بهمون! برید خدا رو شکر کنید که نمیتونن :27:
اره دیشب منم 3-4 دفه dc داشتم.نقل قول:
نقل قول:
منم همین طور
دقیقا از 2.9 میگیرم تا 3.3