کسی اسمی از ISP شاتل نیاورده چون شاتل همش محدودیت هست ... نمیدونم روی چه حسابی میگید پارس آنلاین داغون هست ... سرویس 10 مگ فقط مخصوص مخابرات نیست الان صبانت سرویس 12 مگ ارائه میکند...نقل قول:
Printable View
کسی اسمی از ISP شاتل نیاورده چون شاتل همش محدودیت هست ... نمیدونم روی چه حسابی میگید پارس آنلاین داغون هست ... سرویس 10 مگ فقط مخصوص مخابرات نیست الان صبانت سرویس 12 مگ ارائه میکند...نقل قول:
من رو اين حساب ميگم پارس داغونه چون كاملا در جريان تاپيكش هستم و همه يوزرهاي باسابقش ميخوان تخليه كنن.نقل قول:
طبق چيزي كه من توي اين تاپيك ديدم،مثلا يكي از دوستان شبانه با ١ مگ دان ميكرد،ديدم از همه بهتره.مثلا همين صبانت هم شبانش مثله اينكه كمه سرعتش.
من هم پارس دارم هم مخابرات
هر دو افتضاحن
الان پینگ مخابرات برای من بالای 320 هستش
از نظر من هیچ ISP در ایران خوب نیست اما در حال حاضر بهترین ها در اصفهان این گزینه ها هستند ... مخابرات هم الان یک ماه است برای بنده و دوستان این تاپیک کاملا وضعیت خراب شده ... ما نظرات خودمان را در اختیار شما قرار میدهیم تاکید هم نمیکنیم از شرکت X سرویس بگیرید و تلاش هم میکنیم شما به گزینه مورد نظر خودتان برسید فعلا مدتی است اینترنت کشور دچار مشکل شده و همین موضوع انتخاب ها را سخت تر میکند.نقل قول:
اونكه ١٠٠٪ و اينكه به قوله معروف ما همه توي ١ تيميم.اينطرف ما،اونطرف isp هاي بي وجدان.نقل قول:
اينم بگم كه بنده خودم قبلا پارس داشتم و اينكه كاملا ناراضي بودم مخصوصا از حجم دزدياش!
من باغ درياچه هستم و خب مركزمم استقلاله،احساسم اينه كه مخابراتش از بقيه بهتر باشه
پارس آنلاین (دزد انلاین) نیا تو این مرکز که افتضاحهنقل قول:
من خودم این مرکزم دو مگ دارم
سرعت شبانم روی 60 کیلوبایت هست
در حالی که باید 256 کیلوبایت باشه
پشتیباناشونم همش دروغ میگن
جالبه بعد از یک ماه سرکار گذاشتن من گفتن تو مرکز شما مشکل کمبود پهنای باند داریم!!!
نمیدونم این پولا رو چکار میکنن!
خلاصه اگه شبانه برات مهمه پارس آنلاین نیا
سلامنقل قول:
یعنی نامحدودشم خوب نیست؟
Sent from my LT26ii using Tapatalk
الان کسی از مخابرات که خطش dlc نباشه داره واقعا سرعتش روی 10 مگ هست؟
من بهارستان زندگی میکنم کسی از.وضعیت اینجا خبر داره؟
Sent from my LT26ii using Tapatalk
نا محدود نداشتمنقل قول:
تنها چیزی که میتونم بگم اینه که از ساعت 2 شب تا 7 صبح سرعت افتضاح هست
تنها راه کار اینه که در ساعت شبانه با پشتیبانی تماس بگیرید ( پشتیبانی تهران ) چند تا از دوستان من هم این مشکل را داشتند به گفته خودشان در ساعت شبانه با مرکز تهران تماس گرفتند و مشکل را مطرح کردند همان لحظه سرعت شبانه بهبود یافت و دیگر تغییری نکرد...نقل قول: