قلچماغ ؟ :دي
هيچ جوره فكر شكايت و ... نباش يا از خودشون پيگيري كن تا مشكلت حل بشه يا سرويس رو پس بده (اگه ميشه البته )
اگه هم كه نه ديگه ازشون نگير ... واقعا فكر ميكنيد تاحالا كسي شكايت نكرده ؟؟ به هيچ جا نميرسي فقط وقتت هدر ميره
Printable View
قلچماغ ؟ :دي
هيچ جوره فكر شكايت و ... نباش يا از خودشون پيگيري كن تا مشكلت حل بشه يا سرويس رو پس بده (اگه ميشه البته )
اگه هم كه نه ديگه ازشون نگير ... واقعا فكر ميكنيد تاحالا كسي شكايت نكرده ؟؟ به هيچ جا نميرسي فقط وقتت هدر ميره
بدبختی اینه که فقط میتونم wimax بگیرم.با هزار بدبختی و رشوه و پارتی بازی خط تلفن گرفتم(چون پورت خالی نبود) بعد از یک ماه که adsl کار کردم خط مشکل پیدا کرد. هیچ کی پاسخ گو نبود.کی بود کی بود من نبودم
باز برگشتم به این گداها که هنوز عرضه ندارن یه کم پول خرج سایتشون بکنن.بعد هر وقت بهشون زنگ میزنی باید 4-5 دقیقه پشت خط بمونی جواب بدن.بعد میان این حرف ها رو میزنه.
خدااااا این حرفا رو به کی بگم؟
مبین نت حیا کن اینترنتو رها کن
سلام به همه ی عزیزان.
1:مودم های جیبی مبین نت کیفیتشون چطوره؟ خوبه؟ شارژش؟ قدرت آنتن دهیش؟
2: سرعت دانلود رایگان تو شبها چقدره متوسط؟
3: مودم داخلی بگیرم بهتره یا جیبی؟ زیاد بیرون نمیرم. و فقط باید مودم های خودشونو خرید؟
ممنون :11:
و بالاخره https آزاد شد همه انگار درست شده
خوب پس مجبوري از طريق خودشون پيگيري كني تا مشكل حل بشه ... حل شدنيه نگران نباش
سلام من امروز بسته گرفتم ولی مشکلی که هست وصل نمیشه
تنظیمات خاصی میخواد چون تنظیمات مودم خودش درست باید شناسه ای وارد کرد من هر چقدر داخل مودم میگردم پیدا نمیکنم ؟!
دوست عزیز سرویس شما اشتراک 1 به 4 هست و تحت هیچ شرایطی حتی شلوغی دکل نباید از یک چهارم یعنی 64 کیلو کمتر بشه یبار ایرانسل به من همین حرفو زد و منم یکم تند باهاشون حرف زدم که حتی با رعایت ضریب اشتراک هم سرعت من نباید انقدر پایین بیاد و اگر شما مثل بقیه دنیا سرعتای 10 مگ و 50 مگ ارایه میدادید اون موقع چیکار میکردید که الان توی سرعتای 2مگ به پایین موندین؟ یکم تند اما مودبانه قوانین خودشون رو بهشون گوشزد کردم و البته با سرپرست پشتیبانیشون صحبت کردم نه با اپراتورای معمولی که بعد از 1 روز سرویسم درست شد.نقل قول:
دمت گرم به نكته خوبي اشاره كردي!نقل قول:
اما اين پشتيباني مبين هيچي زير بار نميره:31: يه بار من مثل شما تند باهاشون صحبت كردم همش بر ميگشت سر پله اولش:27: كه اقا شبكتون شلوغه و از اين چيزا
مگه قبول ميكرد كندي سرعتو:19:
كلا توي عمرم پشتياني به اين افتضاحي و مبتدي نديدم:2:
آقا این ساکس درست نشد؟
کسی جواب مارو نداد به نظر بعد دریافت مودم سه روز طول میکشه تا وصل بشه درست تو برگش زده شده ؟!