فقط فرکانسها و یوزر پس وایمکست یادت باشه بقیش حله.نقل قول:
اون فریمورها راحتتر نصب میشن یعنی فقط فایل رو اجرا می کنی و تمام. ولی بعضیشاشون فقط واسه آپگرید از یه ورژن خاص جواب میده.
Printable View
فقط فرکانسها و یوزر پس وایمکست یادت باشه بقیش حله.نقل قول:
اون فریمورها راحتتر نصب میشن یعنی فقط فایل رو اجرا می کنی و تمام. ولی بعضیشاشون فقط واسه آپگرید از یه ورژن خاص جواب میده.
به جز این مشکلا که گفتی مشکل دیگه ای نداره؟ اینترنت وصل میشه؟نقل قول:
---------- Post added at 07:29 AM ---------- Previous post was at 07:25 AM ----------
باید بری تو کنسول مودم و تو اون صفحه ای که شناسه وایمکس و پسوردتو میدی، TLS رو بجای TTLS انتخاب کنی. تمام:20:نقل قول:
باید بری تو کنسول مودم و تو اون صفحه ای که شناسه وایمکس و پسوردتو میدی، TLS رو بجای TTLS انتخاب کنی. تمام
با سپاس
این کار را کردم و نشد.حتی مودم را ریست کردم ولی نشد.نمیدانم چرا بدون یوزر و پسورد به شبکه وصل میشود.؟ایا باید تنظیم دیگری
انجام دهم یا راه دیگری پیشنهاد میکنید.ایا مودم خراب نیست؟
ممنون
برای دریافت راهنمای تنظیمات مربوطه، روی نام سیستم عامل مورد نظر کلیک کنید:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو فایل های بالا قدم به قدم بطور تصویری توضیح داده
شما باید از Bridge mode استفاده کنید. دقت داشته باشین که علاوه بر تبدیل TLS باید دامین رو هم به صورت زیر تغییر بدین
از mtnirancell.com به irancell.ir@آدرس مک مودم تغییر بدین
سعی کنید راهنما رو مو به مو اجرا کنید حتما درست میشه کاره خاصی نداره
آقا کسی از این مودم URoad-8000 گرفته؟ آنتن دهیش چطوره ؟ راضی هستین ازش؟
همونطور که دوستمون گفت اگه رو بریدج مود نیستی که ایراد همینه ولی اگر هستی مودم رو که فکر نمیکنم خراب باشه. این که شما میگی یعنی بدون یوزر پسورد به اینترنت وصل میشی چون تو TLS یوزر پسورد باید تو پورتال مبین ست بشه نه تو مودم. ببین اگه از حساب هر دوتون کم نمیشه برو حالشو ببر.نقل قول:
ولی اگه کم میشه از حساب یکیتون این یه فاجعه امنیتیه که یعنی هر کی مک یه نفرو داشته باشه میتونه مک عوض کنه و از حساب طرف بدون یوزر پسورد استفاده کنه.
یه چیز دیگرم چک کن، ببین شاید شناسه وایمکس و پسوردت تو مرورگرت ذخیره شده و خودکار با اون لاگین میشه.
برو یبار همه پسوردهای ذخیره شدرو پاک کن ببین جاب می ده.
با سپاس به همگی
متاسفانه هنوز نتوانستم از حساب دوم که بصورت اشتراک است استفاده کنم چون اصلا جایی برای وارد کردن
یوزر و پسورد ندارد که بخواهم بین حساب اصلی و مشترک یکی را انتخاب کنم.
فایل راهنما را هم بارها خواندم و انجام دادم ولی نشد تمام پسوردهای ذخیره شده را نیز پاک کردم ولی نشد
تنظیمات سخت نیست ولی روی این مودم انجام نمیشود . متاسفانه حساب خودم تمام شده و جرات شارژ کردن
هم ندارم چون با زدن مودم به برق هر کس میتواند وارد اینترنت شود.
حساب مشترک هم که بدون استفاده صاحبش دارد خاک میخورد و نمیشود اصلا داخلش شد.
ببخشید یک سوال ساده :این صفحه ای که باید یوزر و پسورد را داخلش بنویسیم چه شکلی است چون
تا حالا نداشتم نمیدانم.
ایا با صفحه e-care که یوزر و پسورد را داخلش مینویسیم و وارد پورتال وایمکس ایرانسل میشویم
تا به اطلاعات حساب خودمان دسترسی داشته باشیم فرق میکند.
من که کاملا گیج شده ام که مشکل از چیست.
ممنون
بله با اون صفحه فرق داره. این یه صفحه زرد رنگ که فقط جا داره واسه شناسه وایمکس و پسورد.نقل قول:
حالا فعلا اکانت اشتراکیو با TTLS وارد کن و استفاده کن که سرت کلاه نره تا بعد بتونی مشکلو حل کنی
منظورت از "تنظیمات سخت نیست ولی روی این مودم انجام نمیشود" چیه؟
با درود و سپاس به دوستان که پاسخگوی سوالات هستند واقعا دست همگی درد نکند.
من مشکلم حل نشد ولی فعلا با استفاده از گزینه ttls و دادن یوزر و پسورد اکانت اشتراکی
دارم از حساب استفاده میکنم تا بقول دوستمون فعلا سرم کلاه نرود .
منظورم از سخت نبودن تنظیمات این است که در فایل راهنما درون سایت ایرانسل همه مراحل را کاملا با
شکل توضیح داده است و نکته ای را جا نگذاشته است تمام مراحل را هم درست انجام میدهم ولی صفحه ای
که یوزر و پسورد میخواهد اصلا ظاهر نمیشود و دیگر به شبکه اینترنت هم وصل نمیشود.
(در حالت بریج مود و tls )
نظر شما درباره اپگرید کردن مودم با استفاده از فایل اپگرید سایت ایرانسل چیست؟
مودم من bm632w و تاریخ اپگرید ان 23/8/2011 میباشد.ایا اپ بکنم یا نه؟
- لطفا نام نرم افزاری که سرعت لحظه ای وایمکس را نشان میدهد هم بگویید.
با سپاس مجدد
سرویس وایمکس من هم راه افتاد اگه اینه که همون gprs میموندم بهتر بود البته فقط یک چراغ روشنه سیگنال هم کمتر از 12 هستش اون عدد که باید منفی باشه بالای 85- هست.عصر میرم سیم بخرم مودو رو ببرم تو حیاط.
راستی اگه مودم رو بذارم تو حیاط توی اتاقها آنتن میده از وایفای اون با موبایل استفاده کنم یا نه؟برای استفاده از موبایل نیاز به روشن بودن کامپیوتر هست یا نه؟
داخل تنظیمات مودم در قسمت پایین شمارنده دانلود و آپلود هست آیا مقدار واقعی دانلود رو نشون میده؟چرا حتی وقتی که دانلود و وبگردی نمیکنم به عددهای دانلود ثانیه به ثانیه اضافه میشه؟آپدیت ویندوز رو هم از کار انداختم اما باز هم نشد.
این هم تست من سرویس256.واقعا گریه داره:41: