البته یادمه که روی جعبه گیرنده دیجیتال سیماران زده بود طراحی این محصول توسط شرکت سیماران انجام گرفته یا یه همچین چیزی - احتمالا تنها گیرنده کاملا ایرانی بودنقل قول:
Printable View
البته یادمه که روی جعبه گیرنده دیجیتال سیماران زده بود طراحی این محصول توسط شرکت سیماران انجام گرفته یا یه همچین چیزی - احتمالا تنها گیرنده کاملا ایرانی بودنقل قول:
چندجا تهران تلفنی پرسیدیم 424 نداشتن. اگر کسی جایی سراغ داره که داره ممنون می شم پ خ کنه برام.
یه سوال فرق 414 و 424 همچنین 717 و 727 چیه؟
توزیع و گارانتی پایونیر در ایران با چه شرکتیه؟ لیست نمایندگی هاش را می شه پیدا کرد؟
برای من کیفیت تصویر و پشتیبانی از فرمت های مختلف با زیر نویس مناسب و گیر نکردن هنگام پخش فایل حجیم از روی هارد مهمترهنقل قول:
سلامنقل قول:
عزیز یه جا توی امین حضور هست که 424 داشت فکر کنم هنوزم داشته باشه. قیمتشم از مغازه های توی جمهوری پایینتره. مثلا
rs777 رو که خودم می خوام 1750000 میده که تو جمهوری میدن 1895000. البته نداره و گته میاره. با گارنتی اصلی فکر کنم اما بپرس باز. اینم آدرسش:
سه راه امین حضور ، خیابان ایران ، پاساژ الماس ، طبقه همکف ، پلاک 35. فروشگاه پایونیر. آقای علی کاظمی. تلفن : 33512396. 33523167. موبایل: 09125379046
واسه اطلاعات بیشتر به پستی که توی صفحه 639 گذاشتم مراجعه کن حتما. امیدوارم تونسته باشم کمکی حتی کوچک به بچه های انجمن و شما بابت خرید کرده باشم.
فقط لطف کن اگه تماس گرفتی ما رو هم در جریان بذار. موفق باشی
سلام.نقل قول:
والا من زنگ زدم گفت نداریم چه 727 چه 424.
زنگ زدم یه جادیگه 727 رو تعداد خواستم تا 1130 گفت میتونه بهم بده
روی سما و خیلی های دیگه هم زده. اصلا شما اگه قبلا سایت سما می رفتین می دیدید که نوشته طراحی خودمونه!نقل قول:
اگر پلیر مهمه همون سما اگه قدرت تیونر ایکس ویژن، و حتی برخی از مدل های دنای از ایکس ویژن قدرت گیرندگی قوی تری دارند. (تا جایی که من شنیده ام)نقل قول:
این ها نظر من هست وممکن هست کاملاً اشتباه کرده باشم. شما نظرات همه رو در نظر بگیرین.
mehrdad jan kheili lotf kardi j dadiنقل قول:
manam raftam goft tamom kardam vali miaram
khodam rs777 mikham o montazeram biare 150000 tomanam kamtar az jahaye dige mide.mikhai harvaght avord bet begam
farda mira amare jensa va gheymataro migiram mizaram inja
سلام چند تا سوال
میخواستم سینمای خانگی پایونیر سری HTP بگیرم
نظرتون چیه؟
فرق مدل هایES33 , RS33 , RS777 چیه ؟ کدوم رو پیشنهاد میکنید؟
البته من 3D و BLUERAY نگاه نمیکنم.
چه قیمتی شما دارید؟
غیر از راستین چه فروشگاه هایی رو سراغ دارید؟ عمده فروشی چطور؟
ممنون
لطفا کمی در مورد آمپلی فایر سینمای خانگی توضیح دهید.
میخواستم سینمای خانگی پایونیر سری HTP بگیرم.آمپلی فایر به غیر از تقویت صدا و کدگشایی چه کاری انجام میده؟
چرا برخی از مدل ها ، ورودی و خروجی HDMI دارن؟ مگه با تصویر هم کاری داره؟
ورودی USB برای چیه؟ پلیر هم هست؟
کنترل از راه دور و دکمه های روش به چه کار میاد؟
network LAN ؟!
ممنون
..........