با توجه به اینکه عربی یا فرانسه و آلمانی اصلا بلد نیستم بازم پیشنهاد میکنین؟ریاضیمم ضعیف هست مقدارینقل قول:
Printable View
با توجه به اینکه عربی یا فرانسه و آلمانی اصلا بلد نیستم بازم پیشنهاد میکنین؟ریاضیمم ضعیف هست مقدارینقل قول:
من عمران میخوندم انصرلف دادم الان میخوام زبان بخونم 70 واحد پاس کردم بیشترم عمومی واحدهای عمومی رو میشه تطبیق بدم که دیگه نخونم یا نه؟
ریاضی که می خونید خیلی ابتداییه من یکی از فامیل هام می خوند برای خارج رفتن اقدام کرد رفت اتریش رشته ای که هر جای دنیا بخوای بری به کارت میاد واسه همین گفتم چون رشته بین المللیه بازار کارشم زیاده ، ولی حتما باید تو زبان استعداد داشته باشی اگه فکر میکنی نمی تونی زبان یاد بگیری و فقط مدرک برات مهمه برو باستان شناسی فکر کنم درسهاشم فقط حفظیهنقل قول:
من تو دبیرستان انسانی خوندم.ریاضیمم هرسال با 10 یا 11 پاس میکردم.از نظر زبان مشکلی ندارم اگه واقعا تو دانشگاه کار بشه.بازم ممنون بابت راهنمایی.فقط دغدغه ی من همین پیام نور بودنش هست میترسم اونطور که باید و شاید کار نکنن و آدم توش بمونه
سلام دوستان ثبت نام قبولی های دانشگاه آزاد در مقطع ارشد از کی و چطوری شروع میشه؟ لطفا بصورت کامل راهنمایی کنید:11:
سلام دوستان ثبت نام قبولی های دانشگاه آزاد در مقطع ارشد از کی و چطوری شروع میشه؟ لطفا بصورت کامل راهنمایی کنید
من مدرکم کاردانی ام را از دانشگاه ازاد هنوز نگرفتم به عدم رعایت پیشنیازی پرونده ام رفته کمیسیون و گفته اند چهارشنبه از کمیسیون میاد میخواستم بدونم میتونمبرای کاردانی به کارشناسی دولتی یا علمی کاربردی به جای مدرک کاردانی چک بدم از طرفی دیگه هم دانشگاه هم 600تومن بدهکارم میخواستم ببینم میتونم 2سال دیگه که کارشناسی مدرکم را بگیرم کاردانی ام را ببرم؟
دیگه به رتبه های برتر آزمون کارشناسی ارشد تسهیلات نمیدن؟
سلامنقل قول:
1 تا 3 مهر ثبت نام هست
برای ثبت نام هم باید تشریف ببرید دانشگاه
نقل قول:
سلام لطف کنید در تاپیک مربوط پست بزنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]