دوستان من مي خوام از اين فروشگاه emperor-shop.com خريد كنم ولي لينك هاي خريدش قيلتر از يه كافي نت رفتم امتحان كردم درست بود !!!!
حالا نميدونم مشكل از كجا ميشه شما هم يه تستي كنيد :11:
Printable View
دوستان من مي خوام از اين فروشگاه emperor-shop.com خريد كنم ولي لينك هاي خريدش قيلتر از يه كافي نت رفتم امتحان كردم درست بود !!!!
حالا نميدونم مشكل از كجا ميشه شما هم يه تستي كنيد :11:
سلام بچه ها من در آستانه شاتلی شدن بودم تا اینکه امروز توی سایت پیشگامان این رو دیدم واقعا گیج شدم نظرتون چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعیه دیگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
eco-512 سرعت دانلود باید 64 باشه که بین 55-65 میچرخه معمولا البته به مرکز مخابراتی هم بستگی داره
ولی نه رو خودش نوشته و نه تو سایتش حرفی از 3 ماه زده ها....نقل قول:
فکر کنم منقضی شده چون 3 ماه اعتبار داره
یه سوال خنده دار دیگه هم دارم : این eco-512 همون adsl+2 میباشد؟؟؟
میشه در مورد این عکس که چنتا عدد روشه توضیح بدی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام بچه ها من در آستانه شاتلی شدن بودم تا اینکه امروز توی سایت پیشگامان این رو دیدم واقعا گیج شدم نظرتون چیه؟
اره دیگه واقعیه:46::46:نقل قول:
من یادمه که کارتها اعتبارشون 3 ماهه حالا شایدم من اشتباه میکنم
بله کلا همه ی سرویس های شاتل adsl2+ هست
این عکس که مال پیشگامان هست نه شاتل. مثلا نوشته با سرعت 128 یک ماه با ترافیک 2.5 گیگ ماهیانه 12200 تومن
دوستان نرم افزاری نیست که بفهمیم کلا چقدر از پهنای باند استفاده کردیم ؟ و همه را بثبته ؟
جامع و خوب باشه
نقل قول:
كدوم پيشگامان ؟
پيشگامان كوير يزد ؟!!(pishgaman.com)
دوستان من تابستونه سال پیش با شرکت شاتل تماس گرفتم گفتند واسه منطقه شما پورت خالی نداریم
منم بیخیالش شدم تا چند روز پیش دوباره زنگ زدم دوباره همین رو گفتند
اخه مشکل اینجاس جز شاتل شرکت دیگه ای به منطقه ی ما نمی خوره
حالا چیکار باید بکنم؟
برم تو لیست انتظار کی نوبت بهم میرسه؟!
اگر منظورتون براي شاتله، توي صفحه ي كاربريتون ميتونيد كامل ببينيد.نقل قول:
بستگي به منطقتون داره، بپرس ببين ميگن اوضاع درخواستا چجوره يا نه؟نقل قول:
بعدم مگه شما نميگي همين يكيه؟
پس چاره اي نداري جز اينكه بري تو ليست انتظار :)