سلام :n16:
منم همین الان اومدم از امروز دیگه آزادم :n02: اولین کاری که الان میخوام بکنم اینه که برم یه دل سیر بخوابم آخه اصلا شب نخوابیدم حتی یه دقیقه :sq_11: شب با ارواح سرگردان خونه جلسه مشاوره داشتم :n02:
Printable View
سلام :n16:
منم همین الان اومدم از امروز دیگه آزادم :n02: اولین کاری که الان میخوام بکنم اینه که برم یه دل سیر بخوابم آخه اصلا شب نخوابیدم حتی یه دقیقه :sq_11: شب با ارواح سرگردان خونه جلسه مشاوره داشتم :n02:
آدم که امتحانش رو میده نه خسته ی نه خوابش میاد ... حالا موقع امتحانات دلش همه چی میخواد :n02:نقل قول:
امتحان آخر من طراحی و پساده سازیه...خوب شد این ترم تستی شد وگرنه اگه تشریحی بود ک الان ختم شب 7 ام بود:n30:
کسی راهنما ذخیره و بازیابی داره یه لطفی بکنه جواب تست ها اخر کتاب اسکن کنه بزاره؟:n16:
این همه فرمول ذخیره بازیابی و باید حفظ کنیم ؟ بچه هایی که این درس و پاس کردن میشه بگن پیلیز :n18:
من بد ندادم به نسبت نمونه سوالایی سالهای قبل که دیدم امسال آسون بودنقل قول:
من پيشنهاد ميكنم از اينهمه فرمول نترسيد و بشينيد بخونيد. اگه حوصله فرمول نداري جاهايي كه بحث فرمول ميشه رو نخون. فوق فوفش 2 سه نمره از فرمول مياد و بقيش از متنه. ذخيره شبيه درساي عموميه كه بايد بشيني متن رو بخونينقل قول:
نمره ریاضی 2 رو هم وارد کردن...
تستی 2.80! نتایج بسی ناامید کنندس:n03:
:n04: ... رفیق سوال ها رو واسه شما گذاشتن برای دانلود ؟ ... اگه آره میشه برام بزاری؟ ... غیر قابل باوره !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
نه والا، سوال نذاشتن!چی غیر قابل باوره!؟