سلام چیزی کم نداشتمنقل قول:
حمید صدای سیستم منو تقریبا شنیده بود
الان کنار قدرتم میخام کیفیتم داشته باشم
سلام چیزی کم نداشتمنقل قول:
حمید صدای سیستم منو تقریبا شنیده بود
الان کنار قدرتم میخام کیفیتم داشته باشم
نقل قول:
سلام با 800 تومن میشه بازم تا حدودی نیاز شما رو برآورده کرد.
خیر این پخش فاقد بلوتوث هست.
علت گرانتر بودن یکی داشتن پنل برقی!
و طراحی شیک میباشد و یکی دیگر از دلایل داشتن 2 پورت usb که خودش منحصر به ففرد بودن این پخش رو نمایان میکنه.!!!
برا اسپیکر هم میتونید از کامپ استفاده کنید یا اینکه اسپیکر های کواکسیل استفاده کنید!
برای ساب میتونید از جی بی ال / دی جیتال دیزاین / گرند زیرو / ساند استریم / راکفورد استفاده کنید.
اگر کیفیت واقعا براتون مهم هست پس به فکر 2 دست کامپ باید باشید!
اگر براتون دقت ساب مهم هست میتونید رو راکفورد و ساند و دیجیتال دیزاین زوم کنید.
در آخر هم باید بگم تا ساب و باند مشخص نشه نمیشه آمپ مورد نظر رو مشخص کرد.
با تشکر:11:
یا علـــی
تا الاننقل قول:
t1692 راکفورد کواکسیال
1300 کنوود ساب
با سیستم قبلیم
---------- Post added at 12:04 AM ---------- Previous post was at 12:02 AM ----------
تو این چیزا من یه پیشنهاد بهتر دارم برو سری پانچ راکفورد بگیر خودتو راحت کن کیفیت عالی راکفورد سری پانک کیفیت در کنار قدرتنقل قول:
نقل قول:
راکفورد رو تازه فهمیدم چی هست لا مصب بدجور دقتی هست!
1300 کنوود چند هست حالا ؟
به احتمال زیاد منم میرم دنبال گرند زیرو میخوام یه مدت تو نخ spl باشم البته رده های پایین نه اینکه مثل reza rms و ویبره برم تو کار چند میلیونی:31:
سلام دوست عزیز.آخه قربونت برم دیگه با 100 تومن خدائیش میشه چیزی خرید؟بابا خواهشا یه چرخی تو بازار بزنید،برندهای مختلف رو قیمت کنید.نقل قول:
من پیشنهاد میکنم به جای 1073 آدیو سیستم سری CO 609 PLUS بگیری.صداش رو شنیدم. خیلی عالیه.هست. فقط باید آمپ قوی بگیر. البته 1073 هم باید 150 بهش بدی فکر نکنی با 100 وات درایو میشه.نقل قول:
کامپوننت هم من سری MX 165Plus آدیو سیستم رو پیشنهاد میکنم.51 امتیاز و 5ستاره از 6ستاره رو رو از مجله معتبر اتو های فای دریافت کرده و جزو رده عالی محسوب میشه.بار این برند هم تازه اومده و کاملا اصل هست.
هزینه؟نقل قول:
محمد من پیشنهاد بهتری برات دارم. بهتره یه تجربه جدید داشته باشی.آدیو سیستم مدل x--ion 15-1000 .مقامهائی که با یدونه ساب گرفته رو از تو کاتالوگش برات مینویسم.:نقل قول:
2 بار نایب قهرمان دیبی درگ جهان:18:
1بار قهرمان آلمان
5 بار مقام دوم قهرمانی آلمان.
قیمتش رو فردا بهت میگم.
در مورد کواکسیال به نظر من همین co609رو بگیر.140 وات RMS تیوترش 12Db هست. تازه 2Way هم هست.
آمپ هم اگه بتونی ماسکونی بگیری شاهکاره Made In Italy هم هست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هزینه چقدر میخوای بکنی؟
اینایی که میگی درست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینو برو ببین ساب که خریدم
کامپانت سری پاور راکفورد میخام بگیرم صداشو گوش کنی دیوونه میشی تازه میفهمی کیفیت در کنار قدرت یعنی چی
نقل قول:
حاج حمید سلام. عرض ادب استاد :11:
والا چند شب قبل تو ساندی اون بنده خدایی که آدیو سیستمو وارد کرده بود به ایران یه تاپیک زده بود و مطالعه کردم.
محمد ساب رو دیدم درسته 1000 وات هست اما مطمعنی همه چی تمومه میتونه رت بندازه نخری پس فردا شاکی بشی ازش:31:
پسر خوب این ساب موازی میشه1.5 اهم ساب من رو 1 اهم 2000 تا میده 1.5 اهم میتونه 1500 تا بده این سابو در حد مرگ راش مینداره باسم تا 1 یا 2 روز دیگه اماده میشه ردیف شد بهتون میگم
راستی نمیخاین همایش بزارین همدیگرو ببینیم
بجها دور هم جمع بشیم سیستم همدیگرو ببینیم منم میخام یاد بگیرم سیستم ببندم
حالا فرق ساب من با ساب ائودیو سیستم چی هستش
کدومش بهتر به نظرت
نقل قول:
در حد مرگو خوب اومدی. اما در فشار باشه بوش در نمیاد؟
برای همایش به نظرم باید یه تاپیک بزنیم یه نقطه ای از شهر رو مشخص کنیم که به همه نزدیک باشه.(مثلا خود من از ورامین میام:31:)