شنبه با دفتر تهران تماس گرفتم گفتن تا ۳ روز دیگه یک جلسه قرار هست برگزار بشود، خوب امروز دوشنبه است باز تماس می گیرم، هنوز سرویس نگه داشتم... امیدی از دست نرفته.نقل قول:
Printable View
شنبه با دفتر تهران تماس گرفتم گفتن تا ۳ روز دیگه یک جلسه قرار هست برگزار بشود، خوب امروز دوشنبه است باز تماس می گیرم، هنوز سرویس نگه داشتم... امیدی از دست نرفته.نقل قول:
دوستان مگه همین قانون تحمیلی نگفته روزی 1.5 گیگ با سرعت اصلی؟
پس چرا از دیروز سرعت من همون 15 کیلوبایت مونده اضافه نمیشه؟!
مودم و یه بار خاموش روشن کنید . نشد بهشون زنگ بزنیدنقل قول:
--------------
دوستان خبری نشد ؟ امروز مثله اینکه قرار بود تصمیم گیری کنن
آخه انقدر عجله ای این برنامه رو اجرا کردن که تنطیمات لازم روش انجام نشده، ( گفتم مدیر عامل شب خوابیده صبح بلند شده، گفته دیشب خواب دیدم هرکی اینکار و نکنه بدون پرسش می ره جهنم)نقل قول:
در ضمن همین آلان با دفتر مرکزی تهران تماس گرفتم، پیرو تماسی که ۳ روز پیش گرفته بودم و منتظر جواب هستم، برای تصمیم گیری به من گفتن که امروز جلسه تصمیم گیری هست فردا اعلام میشه برای سرویس های نامحدود!!!
دوستان خیلی مهمه برای تصمیم گیری نهایی که امروز تماس بگیرین، و بپرسین نتیجه چی شد که بدونن هنوز مشترکین شکایت دارن... ۸۲۱۸۵ داخلی ۵
سلام به همه
من از صبانت به دليل اينكه قانون مصرف منصفانه داشت و بعد از 20 گيگ مصرف سرعت دانلود ميومد روي 30 و دايل آپ بود و خلاصه كلي غرغر.... اومدم به فن آوا.امروز وصل كردم.
سرويس 256-su كه نامحدوده
حالا ميبينم سرعت دانلود 40-50 بيشتر نميره
خواستم ببينم داستان چيه
لطفا اگه امكانش هست سريعتر جواب بدين چون من مصرف نتم زياده و براي محل كار استفاده ميكنم.
اينم تست
البته من از پينگ و اينا سر درنميارم كه اگه توضيح مختصري بديد ممنون ميشم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت معمول سرویس شما همین حدودهنقل قول:
و متاسفانه شما بدشانسی آوردید چون تنها مزیتی که فن آوا داشت این بود که بر خلاف شرکت های دیگه که در ابتدا سرعت بالا میدادند و بعد از حجم مشخصی دیال آپ می شده
سرعت از ابتدا تا انتها بدون توجه به دانلود ثابت بود اما جدیدا برای سرویس های 512 و یک مگ برنزی قانون مصرف منصفانه مثل صبانت اعمال شده و بعد از رسیدن به حجم مشخصی سرعت بشدت افت میکنه
تنها راه فهمیدنش اینه که شما امروز حداقل یک گیگ مصرف کنید اگر سرعتتون کمتر شد محدودیت روی سرویس شما هم اعمال شده
الان تماس گرفتم ميگه عاديه.والا صبانت سرعت دانلودش 200 بود.نقل قول:
سرويس هاي فن آوا از اول اينطوري بوده يا تازگي اينطوري شده؟
يعني همه دوستان با سرعت 40-50 ميشستن دانلود ميكردن و ماهي 40 تومن پول ميدادن؟
دوست گرامی به روشنی عرض کنم خدمت شما که درست از هفته قبل یعنی ۲۸ اردیبهشت تا همین آلان این نا قانونی و به عنوان مصرف نامنصفانه رویسی سرویس های ۱ مگ برنزی اعمال شده و وقتی پشتیبانی به من گفت که می تونید سرویس عوض کنید روی ۵۱۲ یا ۲۵۶ گفتم اونها که قرار نیست تغییر کنن، گفتش چرا بعد از این سرویس ها نوبت اونها هم میشه و اعمال خواهد شد...نقل قول:
ما آلان که اعتراض و بحثمون اینجا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سر همین قضیه هست که ما فقط داریم دنبال درو می گردیم و اینها هر روز دارن در ها رو یکی بد از یکی می بندن، حالا یکی از صبا نت فرار می کنه به امید جای بهتر میاد اینها، یکی از مخابرات و همینطور ادامه داره آخرش می بینید سر هممون کلاه رفته و تو عمل انجام شده قرار گرفتیم....
من همین آلان سرویس ۱ مگ برنزی دارم بعد از ۱ گیگیابایت دانلود سرعت من میاد روی ۱۰Kb/ps و به صورت معمول که سرویس باید عادی باشه بیشتر از ۷۵ تا ۸۰Kb/ps نمیشه، قبل از این به راحتی تا ۱۱۰ تا ۱۲۰ به صورت متوسط سرعت دانلود داشتم و هیچ محدودیتی نبود...نقل قول: