ميدونم---اما ديسكي كه من دارم روش درجه 16 زده---البته من دو تا دارم يكي ريجن 2 و يكي ريجن 3
بعد اينكه كارگردان قرار بود يه نسخه مخصوص (بدون سانسور---جزئياته تصادف جيسون و خفه كردن مادر شلبي و و جزئيات حمام و هر چي كه سوني باعثه حذفشون شد)منتشر كنه!!!اين سوني ام حرصه آدمو در مياره آخه به شما چه مربوطه كه سانسور شه!!!
اينم متن خبر
• مسوولان سونی از تیم تولید بازی خواسته بودند با حذف برخی از صحنههای نامتعارف، همانند بخشی از فصل آپارتمان مدیسن (Madison شخصیت زن بازی و یکی از چهار شخصیت قابل بازی) از کسب درجهی سنی فقط بزرگسال (AO در ESRB و 25+ در ESRA) جلوگیری کنند.
• همچنین سونی از تیم تولید خواسته بود صحنهی مرگ جیسون مارس (پسر بزرگ Ethan Mars، یکی از چهار شخصیت قابل بازی) حذف شود. پیش از این قرار بود جیسون در اثر برخورد با اتومبیل در حال حرکت بروی زمین پرتاب شود که با توجه به سن کم جیسون این صحنه با صلاحدید تیم تولید حذف شد.
• در مراحل پایانی پروژهی تولید بازی گمانهزنیهایی در خصوص انتشار نسخهی ویژهی کارگردان (Directors Cut) از سوی دیوید کیج مطرح شد اما تابحال هیچگونه تاییدیهای در خصوص این نسخه صورت نگرفته است. شاید در آینده اخبار بیشتری در خصوص نسخهی ویژهی کارگردان هویرین منتشر شود.