بدبختی اینجاست باید الان کلی پول مودم هم برای این سرویس بدیم !نقل قول:
کار کاربرای بیچاره شده هی مودم خریدن و کوچ کردن از این خراب شده به خراب شده ی دیگه ایی
Printable View
بدبختی اینجاست باید الان کلی پول مودم هم برای این سرویس بدیم !نقل قول:
کار کاربرای بیچاره شده هی مودم خریدن و کوچ کردن از این خراب شده به خراب شده ی دیگه ایی
مردشور اون مخابرات لعنتی رو ببرن که ۱۰ ساله باید فیبر نوری میرسوند در خونه ها ولی نرسوند. ای کسانی که ادعای وفای به عهد و مجازات اسلامی رو دارین، چرا اینجا اقدامی نمیکنین؟؟؟نقل قول:
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
مهم اینه که معنویات به دزد های بزرگ برسه بقیش مهم نیستنقل قول:
معنویات که میره تو جیباشون مهمه
بعد از اون کاهش زمان بسته ها ، ایرانسل هرچی بسته جدید اضافه میکرد از گیگی 3 هزار کمتر نمیشد
اینجا هم گفتم 100 گیگ و 30 گیگ قاچاقی موندن
ایرانسل خوب بهانه ای گیر آورد برای حذف بسته ها
موندم این کف قیمت که میگن چیه که گیگی 2 هزارتومن ارزون حساب میشه
الان adsl گیگی 500 هم موجوده (های وب)
اقا فعلا که بسته های ساعتی توی اپ ایرانسل من هست. بزارید از اونجام حذف بشه و قطعی بشه بعد وارد بحث بشید
من واقعا موندم ما باید از طرفی اعصابمون خراب بشه که هر روز بدتر از دیروز ... ! از طرفیم یه آدمایی پیدا میشن که تو این وضعیت برا بقیه تعیین تکلیف می کنن که دیتا موبایل برا دانلود نیست و ازین حرفا... آخه به شما چه ربطی داره که مردم چیکار می کنن عجـــــــــــب ... خدایا خودت مارو از شر هرچی ظالم و فضوله نجات بده !
از دیروز تا الان وضعیت اینترنت ایرانسل شدیدا افت کرده ... مدام قطع و وصل میشه...
خوب وقتی از سایت حذف شده ، یعنی رسما حذف کردن ، توی برنامه هم بزودی بروزش میکنننقل قول:
بسته های نامحدود همراه اول هیچ وقت توی سایت نیومد اما توی ستاره هزار بود.. حالا یه مقدار صبر کنیم ببینیم موضع رسمی ایرانسل چیهنقل قول:
احتمالا به خاطر ماه رمضان شاکی از بی کیفیتی زیاد بوده که اونم رو به پایانه
اشتباه میکنید از اول توی سایت بوده اینم تصویرشنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایرانسل الانی که من به سایتش نگاه کردم دوباره نامحدود هارو گذاشته باهمون قیمت
ای بابا ایرانسل هم بسته های نامحدود رو حذف کرد . ای لعنت بهشون . ای لعنت . اینترنت یه چیز مفته . ببین چکار میکنن. گاز یا نفت نیست که تموم بشه . آخه با این حجم های محدود چیزی نمیشه دانلود کرد . هی باید زرت و زرت حجم بخریم تا یه فایل دانلود کنیم . وقتشه بساطمونو جمع کنیم از این کشور بریم . :n29:
دوست عزیز مردم کشورهای دیگه میشینن با کیفیت فول اچ دی از یوتیوب فیلم میبینن . همین خودش روزی 50 گیگ حجم میبره . اینو چی میگیییی ؟؟؟نقل قول:
میبینن، من خودم کنفرانش E3 2017 رو زنده با همراه اول روی 1080p دیدم تازه با این اینترنت درب داغون!!! :n01:نقل قول:
بسته ها ي قبلي برگشتن به سايت ايرانسل
اين همه حرف و حديث
اين همه تند روي
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
سرعت دانلود الان تست میکنم روی 500k هست! 4g
کجا برگشت . تو سایت بسته های نامحدود هست . ولی امکان خرید نیست . اصلا به صفحه پرداخت هدایت نمیشه .نقل قول:
لینک به همراه من میده احتمالا از برنامه اش میشه گرفت :n13:نقل قول:
از اپليكيشن ايرانسل من امكان خريد و فعال سازيش هست.نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
آره خیلی وقت پیشا اعلام کرده بود این نوع بسته ها فقط از روی برنامه میشه گرفت
دوستان این دو تا ip که ایرانسل توی سایتش واسه shatelland گذاشته(قسمت تخفیف 50٪ سایت های منتخب) هیچکدوم دقیقا ip شاتلند نیست که
ip هایی که ایرانسل گذاشته :
shatelland.com
94.182.98.96/29
94.182.129.64/27
ip خود سایت : shatelland.com
94.182.129.66
ip قسمت دانلود سایت : dl.shatelland.com
94.182.98.99
دوستان مطمئن باشید طی روزهای اینده نامحدود های ایرانسل هم حذف میشن فکر کنم تنها دلیلش که بازم به سایت برگردوند دستور از بالا بود تا اعتراض ها بیشتر نشه ( فعلا همراه اول تا اینکه مردم اعتراضاشون بخوابه ) و بی سروصدا ایرانسل هم حذف کنن
فقط یک ip رو نگفته بلکه subnet گذاشته که شامل یک رنج از ip ها میشه.نقل قول:
94.182.98.96/29
94.182.129.64/27
کلا اینترنت ایران غیر قابل پیشبینهنقل قول:
هر لحظه دارن تصمیم میگیرن کاربرا رو چطوری تیغ بزنن یا چه بلایی سرشون بیارن
اقای واعظی،وزیره دلواپس الاصل فرمودن که طبق قانون هر بسته تشویقی دارای زمان انقضا هست و باید بعد از تایم مشخصش،برداشته بشه
حالا مملکت خیلی قانون مداره فقط مونده بود اینجا قانون اجرا بشه!!! احسنت
و در ادامه گفته رگلاتوری با اپراتورا هماهنگ کرده به مناسبت عید فطر بسته مشابه ارائه کنند. خب بعده عید چطور؟ ادامه پیدا میکنه؟ حتما با حجم کمتر + قیمت بیشتر
ایشون دیگه روزای اخره وزارتشه فعلا بذارید خوش باشه
مشکل اصلی مردم هست حالا 2 روزه دیگه نگاه کن یک بسته میزارن نصف اون و هزینه بیشتر - مردم شروع می کنن به به و چه چه زدن !نقل قول:
هر بلایی سرمون بیاد حقمونه انشااله انقدر گرون بشه که هیچ کس نتونه استفاده کنه
کافیه مردم فقط ی هفته خط همراه اولشونو نه شارژ اعتباری بزنن و نه بسته اینترنتی و خاموش کنن به دوروز نکشیده ببین به چیز خوردن می افتن (حیف که بخاری از اکثریت بلند نمی شه و نخواهد شد)نقل قول:
عقب نشینی می کنن اما ی جوری حرکت می زنن که آخر ملت فکر کنن بگن دیدید اعتراض ما چ دستاورد مهمی داشت!؟؟؟
پس با این حساب بعد عید فطر برمیدارن که بگن دیدین عیدی حال دادیم برنداشتیم:n27:
اول و اخرش فقط مصرف کننده اسیب میبینه
تو ایران همیشه گرفتاری و ظلمش واسه مردم هست.آخه کجای دنیا 500 مگ رو 7000 هزار تومن میفروشننقل قول:
البته ما خودمون هم مقصریم.اینا دیدن هرچی بگن آخرش ما ازشون سرویس میگیرم هرکاری دوست دارن میکنن
نقل قول:
آره منم به این دالی موشه ایرانسل مشکوک شدم، فهمیدم برای عید فطر لطفا کردن بعد هم با دسته بیل به کف میرسونن
واکنش وزیر ارتباطات نسبت به اعتراضحذف برخی بستههای اینترنتی تلفن همراه
واعظی:
▪️کامنتهای کاربران را خواندم. بسته های تشویقی اپراتورها بر اساس قانون، دارای زمان است و پس از انقضای زمان حذف میشود. از طریق رگولاتوری با اپراتورها هماهنگ شده که به مناسبت عید سعید فطر بستههای مشابهی ارائه کنند تا مشکلی برای کاربران ایجاد نشود./ ایسنا
همون عید شد که گفتم :|
نگفته واسه عید فقط بسته میدننقل قول:
گفته به مناسبت عید بسته های جدید ارایه میشه
ایشالا بسته های جدید یه ج ری باشه واسه کسایی که دانلود میاز دارند بصرفه
بسته های جدید که قراره بیاد این که بدیهیهنقل قول:
منظور اون دوستمون این بود که همین بسته های قبلی (چون 10 12 ساعت بسته های قبلی حذف شده بود بعد یه دفعه برگشتن) قراره برای عید بمونه و مثل همراه اول الان برندارن (بنظرم بخاطر اعتراضها نوبتی حذف میکنن)
فقط این به وضوح معلومه که هیچ چیز بهتر نمیشه
همیشه شرکتها به سمت افتضاحتر شدن میرن جلو
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم هدیه عید فطر
نمی دونم خودشون رو مسخره کردن یا مردم رو؟نقل قول:
ممکنه همین بسته ها گرون تر بشه ولی مطمئن باشید که حذف نمیشه و خیلی هم گرون تر نمیشه چون تمام سود ایرانسل از فروش همین بسته های گرون قیمت + بسته های شبانه هست (طبق گفته خود پشتیبانی ایرانسل) و ایرانسل سود آنچنانی نداره از فروش مودم و غیره بنابراین بدونید که زوری هم باشه ایرانسل گردنشو کلفت میکنه جلوی این ADSL ها چون نمیخواد که ایرانسل خودکشی کنه و اکثر مشترکینش رو + درصد عظیمی از سودش رو از دست بده
مگه اين بسته هاي نامحدود ١ تا ٣ ساعته تشويقي بوده كه الان تاريخ انقضاش تموم شده و بايد برداشته بشه!!!!!! تشويقي معمولا يه مدت كوتاهي هست مثلا ٢ سال پيش برا عيد نوروز ايرانسل ٢ تا بسته داده بوده ١ روزه نامحدود و ٧ روزه نامحدود كه بعدش بسته هاش رو برداشت ولي اين بسته هاي نامحدود (البته محدود) كه خيلي وقته هستن و ديگه تشويقي نيستن كه برداشته بشه.نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام . من از موبایلم به عنوان مودم استفاده میکنم و اینترنتشو با کامپیوتر به اشتراک میزارم . میخواستم بدونم به نظر شما خریدن مودم همراه 4G بهتر نیست ؟ از نظر سرعت و کیفیت ارتباط میگم . و اینکه استفاده از گوشی به عنوان مودم ممکنه گوشی رو خراب کنه ؟ چون قیمت مودم فورجی کمی گرونه و میخوام بدونم اگه با خریدش کیفیت و سرعت بهتری دارم برم بخرمش . ممنون