از 2020 بپرس نتیجش رو هم اینجا بگو لطفانقل قول:
Printable View
از 2020 بپرس نتیجش رو هم اینجا بگو لطفانقل قول:
قبلا یه بار برای من این اتفاق افتاد بعدش که تلفن وصل شد دیگه نویز خط برطرف نشد و همونطور موند هر کاری هم کردیم نشد که نشد حتی شکایت هم کردم مخابرات هم (چه فنی چه isp) تا میتونست زیراب ما رو پیش سازمان مقررات رادیویی زد که اونا هم حق رو دادن به مخابرات. الان بعد از گذشت یک سال هنوز خطم داغونه قبلا سرویسم 10 مگ بود الان یه مگ هم به زور میکشه .امیدوارم مال شما اینطوری نشه ولی خودت رو اماده کن برای داعون موندن خط.نقل قول:
نقل قول:
با این اوضاع پس بد بخخخخخخخخخخخخخخت شدم رفته دیگه
الان 2_3 روزه قراره بیان خط و درست کنن خدا لعنتشون کنه هنوز نیومندن:n30::n30:
ببخشید من متوجه نشدم زیر آب چی شما رو زدن که حق رو دادن به اونا؟ شما خطط خراب بوده تو سایت ۱۹۵ شکایت کردی؟؟نقل قول:
فرستاده شده از SM-G930Fِ من با Tapatalk
من عینا مشکل شما رو داشتم. خطم خراب شد توش خر خر افتاد وسرعت اینترنت اومد پایین و ناپایدار شد.نقل قول:
بعد از شکایت و کلنجار با 117 و 2020 و....بالاخره خودم دست به کار شدم و 2 تا کار کردم که برای همیشه درست شد :
1-به 2020 زنگ زدم و گفتم یک کارشناس برای چک کردن خط بفرستند. اون هم اومد و یه کارایی و سیم کشی خونه رو عوض کردیم و خیلی کارهای دیگه ولی 80% مشکل همچنان پا بر جا موند.
2-چون زنگ زدن به 117 و بازرسی و... نتیجه نداشت صبح زود رفتم مرکز تعمیرات منطقه خودمون. یکی از تعمیر کارها رو پیدا کردم و بهش گفتم من میخوام اینترنتم درست بشه و هزینش رو هم میدم. اون هم بعد از ظهر اومد و خط من رو از دم در خونه تا باکس اصلی مخابرات (که حدود 50 متر با دم در خونه ما فاصله داشت) سیمش رو مستقیم برای من عوض کرد و نو کرد .البته هزینه سیم و دستمزد خودش رو گرفت و خارج از تایم اداری هم اومد.
اینجوری مشکلم برای همیشه (الان بیشتر از یکساله) حل شد.
به اون دوست قبلی هم گفتم ahwazp30 هم تقریبا همین راه رو گفتم نمی دونم عمل کرد یا نه.
[QUOTE=amir_amd;8960845]من عینا مشکل شما رو داشتم. خطم خراب شد توش خر خر افتاد وسرعت اینترنت اومد پایین و ناپایدار شد.
بعد از شکایت و کلنجار با 117 و 2020 و....بالاخره خودم دست به کار شدم و 2 تا کار کردم که برای همیشه درست شد :
1-به 2020 زنگ زدم و گفتم یک کارشناس برای چک کردن خط بفرستند. اون هم اومد و یه کارایی و سیم کشی خونه رو عوض کردیم و خیلی کارهای دیگه ولی 80% مشکل همچنان پا بر جا موند.
2-چون زنگ زدن به 117 و بازرسی و... نتیجه نداشت صبح زود رفتم مرکز تعمیرات منطقه خودمون. یکی از تعمیر کارها رو پیدا کردم و بهش گفتم من میخوام اینترنتم درست بشه و هزینش رو هم میدم. اون هم بعد از ظهر اومد و خط من رو از دم در خونه تا باکس اصلی مخابرات (که حدود 50 متر با دم در خونه ما فاصله داشت) سیمش رو مستقیم برای من عوض کرد و نو کرد .البته هزینه سیم و دستمزد خودش رو گرفت و خارج از تایم اداری هم اومد.
اینجوری مشکلم برای همیشه (الان بیشتر از یکساله) حل شد.
داداش دمت گرم فردا میرم مخابرات ببینم میتونم کسیو پیدا کنم یا نه!!
فقط تقریبا چقدر برات آب خورد؟؟
چون قصدم دارم ببینم اگر هزینش زیاد بشه برم وایلس ثبت نام کنم بهتر بشه
دیگه از شر نویز و اینا خلاص میشم حداقل
اصن ببینم مامور خارج از تایم میاد برامون یا نه؟؟!!
[QUOTE=AmirH_7;8960871]اون کارشناس شد 20 تومن (خیلی هم ضروری نیست و شاید اصلا لازم نیست)نقل قول:
هزینه تعمیر کار مخابرات با سیم شد 46 تومن (من 50 متر سیم داشتم)
به نظر من هزینش زیاد نشد
اول خط را تا در خونه چک کن اگر اونجا هیچ نویزی نداشت بعد به کارشناس 2020 بگو بیاد شاید نویز از توی خونه باشه.
صبح زود هم برو مخابرات بین 7 تا 7:30 چون میرند بیرون
اگر هم توی محدوده زیتون کارمندی هستی بگو برات شماره تعمیر کار رو پیغام خصوصی کنم.
[QUOTE=amir_amd;8960958]دمت گرم داداش خیلی کمک کردی:n12:نقل قول:
مرکز امام هستم اول صبح برم ببینم کسیو پیدا میکنم...
از تو خونه نویز ندارم الانم تلفن قطعه رفتم فرم پر کردم بعد بهم زنگ زدن میگن مشکل از داخل خونست:n29:
بهشون میگم عزیز من اگه کارشناس اومده سر خط پس چرا با شماره سر خط به موبایل زنگ نزدید؟؟
هیچی نداره بگه!!:n03:
به خدا گیری کردیم باشون
دوستان سرعت برای شما هم اومده پایین ؟ واسه من اول ملی شد بعدش که وصل شد از سرورای خارجی افتضاح شده سرعت تا 2روز دیگه درست نشه جمع میکنم...
[QUOTE=AmirH_7;8960962]من به این مشکل بر خوردم احتمال 80% درصد مشکل از سیم کشی دم در خونس... مودمو ببر از پیش باکس تست کن... اگر اونجا هم مشکل داشت احتمالا پورتت از مخابرات مشکل پیدا کرده که باید درخواست بدی عوض کنن حدود یکی دو هفته زمان میبره.. آشنا داشته باشی 2روزه اوکی میکنن... ولی اول مطمعن بشو که مشکل از سمت خودت نیست... من همه جارو تست کردم مشکلی نبود... upstream اومده بود روی 256.. ولی بعد از تعویض پورت اومد روی 19000 ... امیدوارم مشکلت زود حل بشه...نقل قول:
[QUOTE=___vampire___;8960988]دست درد نکنه داداشنقل قول:
برا تعویض پورت باید کجا درخواست بدم؟؟!!
این مخابرات اهواز خو در پیکر نداره
[QUOTE=AmirH_7;8961004]باید به 2020 اطلاع بدی که اونا درخواست بدن به مخابرات ولی قبلش باید بهشون بگی که کل سیم کشی هارو چک کردم مشکل از سمت من نبوده... و قبلش حتما کاری که گفتم رو انجام بده... از باکس مودم ببر تست کن دم در...نقل قول:
[QUOTE=___vampire___;8961006]دستت درد نکنه:n12:نقل قول:
سلام دوستان
توی قسمت ترافیک زمان دار فقط 5 گیگ همسفر 15 روزه و 30 روزه هست
برای شما هم همینطوره؟
چرا اینطور شده پس 30 گیگ و 15 گیوش کجا رفت؟
تعطیل شد رفت مثل بقیه چیزای خوب...:n02:نقل قول:
دوستان خوزستانی خبر از ftth و vdsl تو. اهواز ندارن؟؟ یه خبری هست تو سایت مخابرات خوزستان که گفتن اینده نزدیک خرمشهر و ابادان و بقیه شهر هام اینترنت فیبر ftth میدن
فرستاده شده از SM-G930Fِ من با Tapatalk
چقدرمزخرفنقل قول:
راه حلتون چیه
والا فعلا تنها راه حلی که فکر میکنم بشه باهاش سر کرد گرفتن سرویس 2مگ 50گیگه که تقریبا نسبت به بقیه سرویسا کمتر کردن تو پاچمون... اونم در صورتی که شبانه داشته باشه... اگه نه که باید از فیلما فقط عکساشو دید و روزی 2تا پیج باز کنیم تا شب نگاشون کنیم که خدایی نکرده نت تمام نشه... چون نه خیلی مخابرات به فکر ماست روز به روز بیشتر فشار میده... یه وقت ترافیک اضافه میاد...:n12:نقل قول:
شما بخدا خیلی دلتون خوشه... خیلی راحت با یه کلک بازاریابی همه چیزو یادتون میره... شما فرض کن 1گیگ سرعت نتت باشه... یعنی 128مگ سرعت دانلود... بعد فقط بتونی 20گیگ ترافیک استفاده کنی... مثل اینه که 10قطره آب رو با نی بخوری یا با شلنگ... آخرش از تشنگی میمیری...نقل قول:
دوستان کسی توی تلگرام گروه نداره مربوط ب بحث اینترنتی؟؟؟لطفا لینک؟؟
اگر اهوازی و نزدیک مخابراتی بنظر من زنگ بزن شاتل ببین vdsl بهت میدن یا نهنقل قول:
خودتو الاف مخابرات نکن، مخابرات هنوز سرعت 2 مگو نمیتونه درست حسابی سرویس بده
سرویس vdsl شاتل ساعت اوج مصرف:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان این مخابرات ع.ن.شو دراورده سرعت دانلود شبانه رو کرده 60k/s قبلا 128 بود :n34: مال همه همینطوره یا فقط من بیچاره؟
سلام شب ک دانلود نکردم ولی روز هم داغونه تایم اوت زیاد .وب گردی افتضاح
ای پیت با چند شروع میشه!؟؟
217.60.228.1
- - - Updated - - -
217.60.228.1نقل قول:
من که اشتراک فعلیم تمام بشه میرم سمت td lte به بقیه دوستان هم همین توصیه رو دارم.
هم قیمتش مناسبه هم سرعتش عالیه
طرف من کهنقل قول:
پوشش نداره:n03::n03:
2.185نقل قول:
178
برات نمیاد؟؟؟؟
پوشش مبین نت رو دیدی ؟نقل قول:
اره .من دوستم سر مرز پوشش هست مبین نت بهش گفته واسه شما مشکل داره فعلا نگیر
مبین نت افتضاحههههههههههه.... من تستش کردم 2شب پیش... سرویس 4مگش فقط 2ساعت در روز سرعت دانلودش میاد روی 230 بقیه روز بیشتر از 30 نمیشه.. هیچ کاری باهاش نمیشه کرد.. اینم تازه وقتیه که آنتش مودم فوله... td lte هم که ترافیکاش به نظر من گرونه ... اگر سرویس شبانه ایرانسل نامحدود رو داشت عالی بود ... ولی نداره... این سرویس vdslنقل قول:
چطوره؟ آخه شاتل نامحدودش واقعی نیست بعد از اینکه یه اندازه ای دانلود کردی سرعتو اینقدر میاره پایین که پشیمون میشی از خریدش..
سرویس وایمکسش که اصلاخوب نیست.نقل قول:
من سرئیس te lte رو میگم که سرعتش واقعا عالیه.
قیمتش هم خیلی مناسبه. سه ماهه 300 گیگش 175 هزار تومن هست که گیگی 600 میوفته.
سرعتش هم حداقل 4 برابر مخابراته.
برای سه ماه 1000 گیگ هم شبانه داره و شبی تا 10 گیگ هم میشه دانلود کرد که عملا نامحدود هست شبانه.
من در اولیت فرصت (اول ماه که حقوق بگیرم) یکیش رو میخرم
برایمننمیصرفهنقل قول:
من یه 12 گیگ میگرفتم با دوتا فوتون 30 گیگ کم میاوردم توی 1 ماه:n30::n28:
سلام دوستان واسه تخلیه پورت باید چکارکنم ۲۰۲۰تماس میگیرم میگن باید بری نمایندگی نمایندگی که ثب نام کردم میرم میگه کارمن نیست البته آدمه درستی هم نیست طرف من شهرستان ماهشهرم هفت ماه وچند روزه که شارژنکردمه که بلکه خودشون تخلیه کنن هیچ خبری نشده
دوستان کسی میدونه نامحدود اسیاتک بهتره یا پارس انلاین از نظر سرعت
سرویس vdsl شاتل جزو خانواده سرویس های eco هست و حجمیهنقل قول:
سرویس های نامحدود شاتل میشن art که فعلا vdsl ساپورت نمیکنن
اما اگر منظورتون شبانه هست که محدود میشه vdsl شبانه نداره، برا دانلود من 5000 گیگ شاتل لند میگیرم 10 تومن که بنظرم بهتر از شبانس و شب بیداری هم نداره هر موقع از شبانه روز خواستی میتونی راحت دانلود کنی
برا استفاده معمولی و چیزایی که نمیشه روی شاتل لند لیچ کرد هم آذر پارسال 300 گیگ خریدم 270 تومن که هنوز 180 گیگش مونده(البته الان یه مدتیه دیگه شاتل فروش گیگ با تخفیف خوب نمیزاره همه تخفیفاش شده 20 درصد):n31:
خیلی ممنون بابت راهنمایی فقط ببخشید شما مطمعنید که 1000گیگ شبانه داره ؟ اگر اینجوره باشه من همین فردا میگیرم... آخه این 1000گیگ رو هیج جا ندیدم بهش اشاره شده باشه... ممنون میشم راهنمایی کنید... :n16::n12: من اینجا نگاه کردم سرویسی که شما میگید اصلا نیست... بیشترین شبانش 100گیگ واسه 1ساله... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من یه 18گیگ میگرفتم با 100گیگ ترافیک که میشد 90تومن + شبانه... 100گیگ 2ماه میموند واسم.. اما الان خیلی گرونش کردن... واقعا نمیصرفهنقل قول:
فکر کنم مبین نت رو میگه:n31:نقل قول:
مبین نت شبانه سرعتش رو 4 مگابیت قفله فکر کنم
در این صورت هنوز مخابرات بهترین گزینس واسه کاربرای پر مصرف... البته اگه اون حجم های کوتاه مدت رو بر نگردوند جمع میکنم سرویسو... با همون 4g شبانه سر میکنم...نقل قول:
بله و من خودم دارم استفاده میکنم.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
40 مگ سرعت روزانه هست و 4 مگ سرعت شبانه . ولی دوستمون درست میگه دانلود شب حدود 10 گیگ هست و ماهس 250 تا 300 گیگ میشه دانلود کرد.برای همین برای بار بعد سه ماهه اشتراک میگیرم که روزی 3 گیگ روزانه و 10 گیگ شبانه دانلود میشه کرد.
هم حجمش بیشتر از مخابراته هم ارزونتره و هم سریعتره.
آی پی های مخابرات به طور کلی تغییر کرد، همه شاتل و فاجعه ترین کیفیت موجود از خود سال 87 که بنده دارم استفاده می کنم تا بحال.
پینگ با گوگل 390
با سرور بازیای که تمام استفاده برای اونه 550 !!
تا همین دیروز با گوگل 100 و با سرور مورد نظرم 200 بود.
واقعا کمرشون بشکنه.