قانونی بلد بودیم خودمون معاف میشدیم پس فردا دارم میرم مالک اشتر اراک جای شما هم خالی:n19:نقل قول:
Printable View
قانونی بلد بودیم خودمون معاف میشدیم پس فردا دارم میرم مالک اشتر اراک جای شما هم خالی:n19:نقل قول:
سلام دوست من خواهش میکنم.درمورد سوال اول چشم هروقت تقسیمات انجام شد میام کامل اطلاع میدم به چه شکل تقسیم شدیم.من خودمم رشتم کامپیوتره بچه تهرانم دعا میکنم تهران بیفتم.نقل قول:
در مورد سوال دوم: به ما از همون هفته اول هرروز بعد تموم شدن کلاسا معمولا ازساعت ۴بعدازظهر تا ۵:۳۰ صبح فرداش روزبرگی دادن پنجشنبه جمعه ها هم مرخصی دادن.
درمورد سوال سوم: نگهبانی ها بسته به سمت و وظیفه ای که بهت دادن فرق میکنه.معمولا اگه منشی یا ارشد گروهان انتخاب بشی نگهبانیت کمتر از بقیس.بقیه هم معمولا هفته ای یه بار نهایتن ۲بار توهفته نگهبان میشن البته اگه نگهبان تنبیهی نشن.نگهبانی ها هم معمولا یا نگهبان اسلحه خونس که ۲۴ساعتس و ۲ساعت پست ۴ساعت استراحته.یا پاسبخشیه که راحته و باید نگهبان های دیگه رو بیدارکنه و براشون غذابیاره.یانگهبان اسایشگاهه که فقط تو شب ۳ساعته یا نگهبان متفرقس که معمولا ۲تا پست ۲ ساعتس بیرونه گروهان و نگهبانیه بخشی از پادگان.معمولا هر دوهفته یبار هم به گروهانتون گشتی و اماده میخوره که یعنی یا باید ۲۴ ساعت اماده باشید یا گشت بزنید تو پادگان برای چندساعت.
اگر هم دژبان دانشجو انتخاب بشید که نگهبانیتون دیگه دست یگانتون نیست و دست دژبانیه و معمولا هفته ای یک پست ۳ساعتس برای یکی از درها.میتونید سربازهارو هم بگردین چون دژبان حساب میشین.من خودم دژبان دانشجو انتخاب شدم و واقعا خوشحالم چون کارم نسبت ب بقیه خیلی راحت بود.اگه اومدن دژبان دانشجو انتخاب کنن حتما داوطلب شو.ازهمه لحاظ ازاد میشی.
درمورد سوال چهارم: رژه معمولا از هفته دوم اموزش هاش شروع میشه.دژبان بشی رژه هم نداری :) مراسم تحلیف همه رژه میرن ولی دژبان دانشجوها دور میدون وایمیسن.هفته های اخر هم که همه واسه روز تحلیف تمرین میکنن ما دژبانا ازاد بودیم :)
میدون تیر همه دوره ها ۳روز و ۲ شبه ولی برای ما چون تعطیلات عید ۲۰روز مرخصی داده بودن ۴روزو ۳ شب بود.تیراندازی هم سخت نیس فقط صدای ژ۳ زیاده و لکد زدنشم با کتفت باید مهار کنی تا به زیر چشمت که نشونه میگیری اسیب نزنه.
درمورد سوال ششم: همون اول عقیدتی میگن کسایی ک حافظ یاقاری قرانن برن واسه عقیدتی.بعد یه ازمون هم عقیدتی میگیره سعی کن شرکت کنی.از لویزان و عقیدتی مرکز هم اومدن و گفتن کسایی ک رشتشون کامپیوتره یاتدوین و گرافیک و کارگردانی یاعکاسیه و کسری ندارن برن ثبت نام من چون کسری دارم نرفتم.ستادمشترک نیومدن.
درمورد سوال هفت: ما شنبه دوم اسفند رفتیم لباس دادن گفتن برید سه شنبه پنجم بیاین.اره ب همه میدن.به شما چون تعطیلات عید ندارین هم احتمالا بیشتر بدن.
امیدوارم جواب همه سوال هات رو داده باشم.سوال دیگه ای هم داشتی در خدمتم :)
دوست عزیز ممنون از راهنمایی هایتان منم اول اردیبهشت میرم 03 عجب شیر نیروی زمینی محل اموزشی من نیم ساعت با خونمون فاصله داره تو مرخصی های اخر هفته من باید جمعه عصر برگردم یا شنبه صبح؟؟ کلا برنامه هاتون چه طوری ها بود مثلا از اول صبح تا 4.30 چی کار میکردید مثلا خاموشی ها کی بود؟؟ کلا جو چه طور بود آسان بود سخت بود این دوره؟؟ در مورد دژبان شدن هم من قدم 185 و دوستم اونجا کادره و دژبانه کلا چه مزایا و معایبی داره این دژبانی البته من معاف از رزمم هستم!! روی دژبانی و کل خدمت تاثیر داره؟؟ و اینکه روز اول اعزامه ما میشه سه شنبه چه قدر احتمال داره بگن برید شنبه بیایید؟؟ یا امکانش هست اولین هفته رو کلا نگهمون دارن؟؟نقل قول:
و دیگه اینکه دوست عزیز میشه خودمون دمپایی و بالش ببریم؟؟
ممنون میشم منم راهنمایی کنید
من دو ماه پیش اعزام شدم اما هنوز پس از گدشت 2 ماه عادت نکردم اما چه میشه کرد باید تحمّل کرد. سال 94 فقط هرچه سریعتر بگدره که خیالمون راحت بشه.
هـــــــــــــــــــــــِ ــــــــــــــــــــــی خدا...
سلام رفیق خواهش میکنم.البته پادگان به پادگان فرق میکنه.من اونایی که گفتم مربوط به 01تهران بود.البته معمولا ارتش همه حا به یه سبکه.معمولا اخرهفته اگه بومی اون منطقه باشین شنبه صبح باید برگردین پادگان.نقل قول:
برنامه ما به این شکل بود که صب ۴:۴۵ بیدارباش بود بعد نماز و صبحونه تا ۶:۳۰.بعدش همه به خط میشدیم تاامار بگیرن.بعدش هم ۷تا۸ بسته به برنامه ی اون روز یا صبحگاهه و ورزش یا سخنرانی تو مسجد یا پنجشنبه ها زیارت عاشورا.البته دژبان دانشجوها(یعنی اموزشی هایی که برای دژبانی انتخاب شدن)۶تا۸صبح میرن دژبانی واسه امار و صبحگاه و ورزش ندارن.بعد ۸تا۹:۳۰ یک کلاس بعد استراحت بعد ۱۰تا۱۱:۳۰ هم کلاس بعدی.بعد تا ۲نعار و نماز.۲تا۳:۳۰ هم یک کلاس.۴هم روزبرگ میشدیمو بومی ها میرفتن خونه و شهرستانی ها از۴تا۹ مرخصی شهری میگرفتنوشهرومیگشتن.البته همه اینا که گفتم برنامه های 01ئه تهرانه.بقیه جاها فرق میکنه احتمالا.شب ۹هم خاموشی.
اسونوسختیش بستکی ب پادگان و گروهانی م توش بیفتی داره.درکل برای ما سخت نبود.البته ب قول معروف سختیای اموزشی هم خاطره میشه و بهترین دوره همین اموزشیه.دژبان دانشجوها رو معمولا از بومیا انتخاب میکنن و مزیتش اینه صبحگاه و ورزش و رژه ندارن.تو تقسیم بعد اموزشی هیچ تاثیری نداره.یعنی بعدش دژبان نمیشین.مثل بقیه تقسیم میشن دژبان دانشجوها.ارتش معمولا روز اول به همه مرخصی میده تا برن لباس هارو اندازه کنن و اتیکت بچسبونن.البته بازهم میگم پادگان به پادگان فرق میکنه و عجبشیر رو نمیدونم.همه چیز احتمال داره.یعنی احتمال هم بده که نگه دارنتون که اگه واقعا مرخصی ندادن عصبی و افسرده نشید.بالش بزرگ برای ما نمیذاشتن بالش خیلی خیلی کوچیک بعضی بچه ها میاوردن.بقیه بچه ها از ابرهایی که لای پارچه گذاشته بودن استفاده میکردن.به ما گفتن دمپایی رو خودمون بخریم بیاریم اونم رنگ ابی.
امیدوارم جواب سوال هاتو داده باشم رفیق :)
آقا واقعا دمت گرم خیلی ممنونم از کمکت انشا اللاه تو تقسیمتم بیفتی یه جای خوبنقل قول:
فقط نگفتی معاف از رزمی من تو دژبان شدنم تاثیر داره یا نه ؟؟ یکی هم اینکه پس من با خودم یه بالش گوچک ببرم؟؟ مشکلی که نداره؟؟
کلا معاف از رزمی به درد بخور هست؟؟ درسته اون امتحانی که اخرسر میگیرن کشکه!!؟؟ بابای من جانبازم هست تاثیری تو تقسیم شدنم داره با توجه به اینکه شهر خودم هم پادگان نیروی زمینی داره
آرزوی امروز سربازان مورخ 94/01/28:
خدایا فردا در روز ارتش از اعزامی های 92 و 93 ، 1 ماه کسر کنند
آمـیـــــــن
دوست عزیز میگذره دیگه !! شما کجا آموزشی دیدی؟؟ لیسانی ؟؟نقل قول:
آموزشی همین تهران بودم سپاه بودم. لشگر 23 خاتم الانبیانقل قول:
ولی 21 ماه زیاده جدا. ای کاش 17-18 ماه بود لااقل
فکرشو میکنم 95/9/1 ترخیصم اصن افسرده میشم
خواهش میکنم رفیق.ممنونم ایشالا هممون بیفتیم یجای خوب و زود خدمتمون تموم شه.نقل قول:
نه رفیق معاف از رزمی ربطی نداره ب دژبان شدن.میان میگن بومیا یا داوطلب بشن برای دژبان دانشجویی یا خودشون انتخاب میکنن ۲نفر از هر یگان رو.نه مشکلی نداره یه بالش خیلی کوچیک توساکت جا بده ببر.بالش های ابری اگه خودشون دادن رو هم واسه انکادر تختت استفاده کن ولی شبا بالش خودتو درار بخواب روش.معاف از رزمی بستگی ب گروهانت داره.بعضی افسراموزشای گروهانا عوضی ان براشون مهم نیس معاف از رزمی و مثل بقیه رفتارمیکنن و وظیفه میدن بهت.رفتی همون اول بگومعاف از رزمی و اصرار کن که نمیتونی توفعالیت های سنگین ورژه ها شرکت کنی.وقتی گفتن همه نظامی بنشینن هم تو ته صف وایسا بگومعاف ازرزمم و.نمیتونم نظامی بشینم.یجوری کن ک بدونن واقعامشکل داریو همیشه ازت توکارای سنگین صرف نظر کننوبشناسنت.نمره ی اخر رو بعضیا میگن کشکه بعضیا هم میگن تو درجه تاثیر داره ولی تو تقسیم نه.امتحاناش خیلی راحته سوالاش رو.میدن قبلش بهتون ی دور بخون صد میزنی تستاشو.جانبازیه پدر فقط تو کسری گرفتن تاثیر داره تو تقسیم نه.البته اگه پدرت نظامی باشه چراتاثیر داره.اونموقع شرایط دار حساب میشیوشهر خودت میفتی.
نه بابا تا چشمتو بنندیو باز کنی تموم شده رفته از این روزهم لذت ببر چاره چیه باید بریم دیگه تنها انتقامی که میشه ازش گرفت اینه که خوشهال باشیم و روحیمونو حفظ کنیم اینجوری هم زود میگذره هم راحت میشهنقل قول:
کلا بی خیالش:n39::n39::n01:
مالک اشتر اراک - اردیبهشت
یک گروه از هم پادگانیا تشکل شده
اد کنید منو در وایبر
09365718071
ایشااله این روحیتو همینطور حفظ کنی داداش. قطعا همینطوره که شما میگی، میگدره.نقل قول:
توکل بر خداوند متعال
شیرین ترین دروغ سیزدهی که تا حالا شنیده بودم، دروغ سیزده امسال بود:
< 3 ماه از خدمت اعزامی های سال 92 و 93 کسر می شود >
:n07::n01::n02::n09:
.
.
.
اما حیف که صحت نداره
:V25::V16::V13:
دوست هنگامى كه شما درخواستى در مورد نظام وظيفه در سامانه پليس +١٠ ثبت كنيد داراى كد سخا مى شويدنقل قول:
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
بچه ها کسی اطلاعاتی راجع به کسری بسیج تو سال 94 نداره؟
چه اتفاقاتی قراره بیفته؟ آیا 6 ماه می ماند؟
<خواهشا اگه اطلاعاتی دارید بگید>
هنوز قانون جديدى ابلاغ نشدهنقل قول:
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
سلام رفیق :n02:نقل قول:
میگم من از اصفهان میام این پادگان 01
باید از ترمینال جنوب بیام و برم دیگه؟
بعد من وقتایی که خودم با اتوبوس میام تهران مثلا 4 صبح برسم تهران وسیله چیزی هست منو بیاره دم در پادگان؟ تاکسی یا اتوبوس واحدی یا....؟
یه لیست از وسایل ضروری که لازمه ببریم و با خودت میگفتی کاش همراهم آورده بودم میگی؟
من عموم تهران زندگی میکنه میتونم مثل بومیا روزبرگی بگیرم هر شب برم خونه عموم؟
سلام دوستان عزیز
اعزام اردیبهشت هستم و امریه قرارگاه خاتم و در ضمن تکمیلی بسیج دارم.چندتا سوال داشتم.(بهم گفتن 2اردیبهشت 7صبح مدرس کرج باشم)
1- کسی از دوستان هستن با شرایط بنده آشنا بشیم؟؟
2-موهامونو بزنیم؟نزنیم؟هر کی چیزی میگه.تو تلفن پرسیدم ازشون گفت با مزاح تو با 20 بزن.
3- چند روز اونجا نگهمیدارن؟؟
4- موبایل اینا ببریم؟؟نبریم؟
واسه تکمیلی دارها میگن 10روز نگهمون میدارن ...یا 6 یا یا؟؟؟ممنونم
در ضمن کسی از دوستان راجع به امریه خاتم سوالی داشت در خدمتم...
سلام رفیق.اره باید از ترمینال جنوب بری و بیای.اره هروقت رسیدی توترمینال تاکسی هست.بگو برای سه راه تختی یا پادگان 01خودشون میارنت.تاکسی نبود اتوبوس های بی ار تی هم هست که بپرسی واسه سه راه تختی میگن کدوم خط رو سوار شی.والا واقعیتش من وقتی اومدم اموزشی نگفتم کاش چیز دیگه هم میاوردم برعکس گفتم کاش اینهمه وسیله نمیاوردم :) رفیق وسایل شخصی خودت چنددست لباس راحتی قاشق چنگال بشقاب ملامینی سبک.بشقاب نیاوردی هم اشکالی نداره یقلوی( ظرف غذا) میدن خودشون.مسواک خمیردندون قرص هایی که ممکنه لازمت بشه.شامپو و مایع دستشویی.پودررختشویی واسه شستن لباسات.حوله بزرگ و کوچیک.دمپایی آبی رنگ.ایینه ی کوچیک.صابون اگه لازمت میشه.مواد خوراکی و تنقلات که خیلی لازمت میشه.نخ و سوزن واسه وقتی لباس نظامیت پاره شد.چسب زخم.کرم ضدافتاب.ژیلت.البته بگم بوفه ی پادگان از شیر مرغ تا جون ادمیزاد هم میفروشه پس چیزی یادت رفت خیالت راحت باشه.آره عزیز میتونی خونه عموت بری.تو دفترچه مرخصی،مینویسین از ساعت ۱۶تا۵:۳۰ فرداش.میتونی بری خونه عموت صبح ساعت ۵:۳۰پادگان باشی اگه هم خواستی فقط شهروبگردیو برگردی پادگان باید شب تا۸:۴۵پادگان باشی.چون ۹به بعد راه نمیدن یا راه بدن دفترچه مرخصیتودژبانامیگیرن.نقل قول:
سلامنقل قول:
آقا دمت گرم بابت جواب دادن سوال ها
یه سوال کوچیک
ایستگاه بی ارتی برا 01 همون ایستگاه ائمه اطهار هستش که بغل بیمارستان بعثته.
من از نزدیکای هفت حوض میام. بهترین راه صبح زود اومدن با بی آرتیه؟
کسی از پدافند سمنان نیومده بگه اونجا چه خبره چی باید ببریم ؟ :n28:
رفتم نظام وظیفه گفت که از شهر ما فقط من افتادم پدافند سمنان :n27:
سلام
اونایی که آموزشی سیرجان بودن چند روز مرخصی پایان دوره بهشون دادن؟:n35::n35:
دمت گرمنقل قول:
آقا این موهامونو روز اول نزنیم طوریه؟مرخصی اول کار رو دادن برگشتیم بزنیم
خواهش میکنم رفیق.اره صبح زود بی ار تی سریع میرسونه.با بی ارتی خاوران_علموصنعت بیا ایستگاه تختی پیاده شو.به راننده بگو سه راه تختی و پادگان 01خودش میگه کجاپیاده شی.از بعثت پیاده روی زیاد دارهنقل قول:
خواهش میکنم رفیق.اره صبح زود بی ار تی سریع میرسونه.با بی ارتی خاوران_علموصنعت بیا ایستگاه تختی پیاده شو.به راننده بگو سه راه تختی و پادگان 01خودش میگه کجاپیاده شی.از بعثت پیاده روی زیاد دارهنقل قول:
خواهش رفیق اره روز اول نزدی هم اشکالی نداره.مرخصی میدن واسه درست کردن لباسا.بعد مرخصی موهاتو بزن بیاپادگاننقل قول:
سلام عزیز. ممنون که جواب دوستان رو واسه 01 دادید (خیلیاش سؤالای خودم بود). یه سؤالی که خودم دارم اینه:نقل قول:
هر ساعتی برسیم تهران (من از شهرستان میام) اگر خارج از برنامه سین باشه، باید صبر کنیم تا برنامه سین روز بعد شروع بشه یا همون اول کار تکلیفمون رو معین می کنن واسه لباسها و استحقاقیها و مرخصی و اینها. (تو برگهی آبی من نوشته که ساعت 7 اول اردیبهشت به نظام وظیفه شهرمون مراجعه کنم)
سلام رفیق خواهش میکنم.اره دوست من شما باید به نظام وظیفه مراجعه کنی اونجا بااتوبوس میارنتون تهران.روز اول هر ساعتی که برسی فرقی نمیکنه.روز اول فقط لباس میدن و میگن که چیاباید بخرید و چطور لباس هاتون رو اتیکت و علائم وصل کنید.بعد یه مرخصی چندروزه میدن میگن کی برگردین پادگان.وقتی برگشتین برنامه ی سین ازون روز شروع میشهنقل قول:
سلام.
کسی از 04 بیرجند نزاجا اطلاعاتی داره؟
سلام رفیق خواهش میکنم.اره دوست من شما باید به نظام وظیفه مراجعه کنی اونجا بااتوبوس میارنتون تهران.روز اول هر ساعتی که برسی فرقی نمیکنه.روز اول فقط لباس میدن و میگن که چیاباید بخرید و چطور لباس هاتون رو اتیکت و علائم وصل کنید.بعد یه مرخصی چندروزه میدن میگن کی برگردین پادگان.وقتی برگشتین برنامه ی سین ازون روز شروع میشهنقل قول:
آقا یه سوال دیگه !!نقل قول:
کلا سیاست ارتش واسه روزه اول چیه؟؟ مثلا بشین پاشو میدن ؟؟ میدونن؟؟ واسه منی که بومی هستمم لازم برم از نظام وظیفه برم روز اعزام یا میشه خودم برم؟؟
سلام . کسی راه حلی نداره که تو مرز دچار کوما یا غم زدگی یا همون غربت گرفتگی نشیم ؟
- :n28:
45 روز صبر کردم 17تا امدم خونه عید هم من نفرستادن خونه خیلی حس بدیه ....الان هم که خونه هستم باز هم کوما زدم ....
مرزبانییییییییییییی خیلی سخته ..... از فشار قبر و مردن سختر.......
- :n27:
لطفا راهنماییم کنید......
رفیق بستگی به گروهانی که توش میفتی داره.معمولا بشین پاشو و نشستن نظامیه طولانی مدت هست بعد نحوا انکادرکردن و توجیهات و مقرراتومیگن.اره رفیق میتونی خودت بری.سعی کن سرساعت و مکانی که تو برگه ابیت نوشته برینقل قول:
سلام
من اعزام 1/8/93 بودم ، دو روز دیگه 6 ماهم تموم میشه میرم تو 7 ماه
با مدرک فوق دیپلم اموزشی هم پرندک بودم
فقط حواستون باشه بهترین جای خدمت تو ایران عقیدتی ها هستش :n18:
من افتادم عقیدتی سیاسی ارتش تو چهاراه قصر تهران فوق العاده خدمت راحته اصلا محیطش نظامی نیست دیگه لباس استتار هم نداریم لباس فرم استخدامی های ارتش رو میپوشیم
تا الان بجز استحقاقی 33 روز مرخصی تشویقی داریم واقعا عالیه از 7 صبح میام تا 2 بعد از ظهر پشت کامپیوترم ، عین مدرسه شده ، این 6 ماه واسم مث یه چشم بهم زدن گذشت
اینارو نگفتم که دلتون آب بشه اینارو گفتم واسه کسایی که تازه میخواین اعزام بشن که حواسشون جمع باشه تو امتحانای عقیدتی شرکت کنید تا خدمتتون بشه هتل :n31:
سلام رفیقنقل قول:
خیلی ممنون بایت اطلاعاتی که دادی.
فقط یه سوال
آزمون عقیدتی کجا برگذار میشه؟ امتحانش شامل چه سوالاتی هستش؟چند نمونه مثال می زنی؟
من اردیبهشت دارم می رم 01، مدرک هم فوق لیسانس فناوری اطلاعات
چیکار کنم که بیفتم عقیدتی؟
خیلی لطف می کنی اگه راهنمایی کنی؟
خب الان فرق شما عقیدتی با بقیه سربازها (افسران) در چهار راه قصر چیه؟ من خیلی ها رو می شناسم اونجا جاشون خیلی بهتر از عقیدتیه. همه افسران ساعت 7 میان و خیلی ها قبل از 2 می رن.نقل قول:
اکثرا هم کارشون اداریه. لباس فرم کادری ها هم همه افسران می پوشن. یه جوری گفتی عقیدتی بقیه چه فکری می کنن!!! :n02:
ناراحت نشی اینجورری گفتم. فقط خواستم به بقیه بگم خدمت در ارتش تهران برای افسران خوبه. عقیدتی یا غیره خیلی اهمیت نداره.
من لیسانس عمرانم.یک تیر اعزامم.چی کار کنم امتحان عقیدتی بدم؟نقل قول:
سلام
من شنیدم از نیمه ی دوم سال 93 کسانی که دوره تکمیلی هم گذروندن و پادگان های سپاه میفتند ، باید 2 هفته در پادگان بمونند و آموزش های لازم را در آن 2 هفته بگذرونند.این خبر درسته؟؟؟
لطفا راهنمایی کنید
نه اینطور نیستنقل قول:
من زمانی که دانشجو بودم با این سامانه اس ام اس گرفتم کد سخامو
یادمه پول کم میکرد @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس اگه سیمکارتتون اعتباریه حتما یه دوتومن شارژ داشته باشین
آره داغونه سیستمش منم چن بار اس دادم تا جواب داد
sent from my xiaomi redmi 2