طبق قانون یک به هشت هم ایشون نباید زیر 96 کیلوبایت بگیره با سرعت 6 مگ .نقل قول:
میتونه شکایت کنه ولی احتمالا فایده ای نداره
Printable View
طبق قانون یک به هشت هم ایشون نباید زیر 96 کیلوبایت بگیره با سرعت 6 مگ .نقل قول:
میتونه شکایت کنه ولی احتمالا فایده ای نداره
پدر بزرگ 90 ساله منم میتونه از آسیاتک فقط به خاطر لوگوش شکایت کنه. (شوخی:n02:)نقل قول:
ولی خب مهم اینکه آیا شکایت به نتیجه میرسه یا نه که در این مورد اصلن به نتیجه نخواهد رسید.
دو روز تعطیل بود ملت رفته بودن مسافرت نت خیلی خوب شده بود تو تهران.پیش خودم گفتم تا ما رفتیم پارس آنلاین ثبت نام کردیم آسیاتک درست شد.
الان جمعه شب هست و همه برگشتن خونه و شروع کردن به استفاده و نت کلا پکید.برگشت به همون وضعیت آشغال 3 روز پیش.
3 دقیقه کشید که مودم بعد از ری استارت شدن IP جدید بگیره و وصل بشه هاها.
یه هفته ای سر نزدم به این تاپیک دیدم کلی دعوا شده سر این نت.
دوستان 2 تا چیز رو فراموش نکنن.
1) شرمنده اینجوری میگم ولی خیلی از کاربرا اصلا تو باغ نیستن نت یعنی چی و همه چیزو تو دانلود می بینن.
تا زمانی که دانلود رایگان به راه باشه یعنی نت خوبه.این بستگی به استفاده کاربر داره و وقتی طرف متوجه مشکل شما نیست دلیلی نداره باهاش بحث کنید.
2)کیفیت نت شما رابطه ی مستقیم با تعداد کاربرای اون شرکت تو مرکز مخابراتی شما و تجهیزاتی که اون شرکت تو اون مرکز مخابراتی نصب کرده داره.
شاید برای یکی تو مرکز مخابراتی اونا آسیاتک واقعا خوب باشه و مثل مرکز شما کمبود پهنای باند و افزایش پینگ نداشته باشه.
بازم دلیلی برای بحث نیست چون نه اون بدی نت شما رو درک می کنه نه شما یه نت مثل اون از این شرکت خواهید گرفت.پس بی خودی اعصاب خودتون رو خرد نکنید و کل کل نکنید.
من بعد از 2 ماه تو لیست انتظار بودن بالاخره شمارم دراومد تو پارس و دارم میرم.به شما هم پیشنهاد میدم اگه با آسیاتک مشکل دارید برید یه شرکت دیگه نت بگیرید
چون 4 سال تجربه آسیاتک به من ثابت کرده این نت هیچوقت خوب نمیشه.این همه مشکلات دارن و دارن کلی کاربر جدید هم جذب می کنن پس انتظار معجزه نداشته باشید.
حتی اگه 1 ساله هم دارید کنسل کنید و برید شرکت دیگه چون خیلی بده آدم هم پول بده هم اعصابش سر نت خرد بشه هم خدمات دریافت نکنه.
خداروشکر به تمامی تکنولوژی ها دست پیدا کردیم فقط مونده این دوتا سیم رو چجوری از مخابرات بدن تحویل ملت که اینترنت دستشون برسه هی دم به دقیقه قطع نشه و کیفیتش توی این دوتا سیم کم نشه :n08:نقل قول:
یه چیزی واسه گیمرها بگم گریه شون بگیره.نقل قول:
یه دوست دارم با هم بازی می کنیم تو هلند هست.پینگ من تو شرایط عادی از خونه ( تهران هست ) تا سرور تست تهران تو اسپیدتست حدود 50 هست.این بابا پینگش از آمستردام هلند تا سرور فرانکفورت آلمان 7 هست.
عمق فاجعه این 2 تا سیم رو درک کن هاهاها
کافیه همینو به وزیر فناوری اطلاعات بگی میگه غیر ممکنه ما از همه دنیا وضعیتمون بهتره!نقل قول:
چطور میشه که با قطع شدن اتصالات به مودم،خود مودم هم اتصالش ب اینترنت قطع میشه?
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
دانلود شبانه اسیاتک خوبه؟
ارزش داره از پارس بیام اسیاتک؟؟
زیر قسمتی که یوزر و پس میدی برای اتصال اینترنتنقل قول:
سه گزینه همیشه آن - زمان دار همین و لازم داری و دستی
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
به اميد ايراني آزاد و آباد
دقیقا کجا و کدوم قسمت:|نقل قول:
مودم چینقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان تو تموم دنیا اینترنت خوب یعنی پینگ زیر 30 میلی....از این ور جهان به اونور جهان...گوگل هم اینترنت داره میده با پینگ 5 میلی ثانیه که این تاخیر هم به خاطر سرور و روتر هست که طبیعیهنقل قول:
پینگ من همین الان یه هویی
350 تا 400
اوه پرید تا 700:n19:
تو ایران این هر چی بیشتر باشه برا مسولین و خدمات دهندگان نت بهتر تلقی میشه.چون داره روز به روز بیشتر میشه این عدد:n08:
بالام جان شما مثل اینکه 10-20 صفحه آخر این تاپیک رو اصلا نخوندی.نقل قول:
پیشنهاد می کنم 10 دقیقه وقت بذاری و بخونی بعد خودت تصمیم بگیری.
Tp-Linkنقل قول:
بهترین گزینه برا دانلود از سرور داخل اسیاتکه با سرعت 1.5 دان میدهنقل قول:
سرور خارج بالا بری پایین بیایی از 250 بیشتر نمیشه سرعتش تو تایم رایگان
چون بالای 70 درصد دانلود ها سرور داخل هست به نفع کاربره ..راحت شبی 10 تا 20 گیگ دانلود داری..اگه سرویس 2 تا 8 رایگان بگیری
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
کنار هندونه
زمان می خواد بعد از چند دقیقه که از مودم کار نکشیدی خاموش بشه
نقل قول:
سلام مدل مودم شما چیه ؟ میشه لطفا از قسمت پایینتر همین تصویر رو هم بذارید ببینم گزینه mac هم داره زیر این قسمت یا خیر؟
البته منظور من مک فیلتر نیست که در قسمت وایلرس هست منظور من همین قسمته که برام جای سوال بود اگه عکسشو بذارید ممنون میشم تشکر
مودم من ندارهنقل قول:
عکس رو از خود تی پی گرفتم قسمت امولاتور که تمام مودم ها رو داره
سلام مرسی ولی همه مدل ها داخلش نذاشتن بازم ممنون ازتون :n16:نقل قول:
با bridge mode نمیشه??نقل قول:
نقل قول:
ببخشید من دخالت میکنم اما bridge mode که میشه کانکشن دستی که خودتون باهاش کانکت میشید اگه میخواد بعد اون مقدار زمان خودکار قطع بشه خود مودم باید متصل بشه نه دستی در حقیقت وقتی دستی کانکت میشید خودتون میتونید داخل تنظیمات ویندوز تایم دیسکانکت رو بذارید.
اون گزینه pvc0 رو به pvc2 تغییر بدین شاید بیاره. تو همون عکس قسمت بالانقل قول:
من از طریق سایت مشترک آسیاتک شدم
و با اعمال کد تخفیف ازشون سرویس گرفتم تو فاکتور 5 تومن هزینه رانژه هم بوده که فاکتور رو نقدا موقع خرید سرویس پرداخت کردم
حالا قبض تلفن که اومده تو قسمت سایر خدمات 5 تومن کم کرده
زنگ زدم پشتیبانی میگه یکبار کم شده میگم دوبار این اتفاق افتاده بازم میگه یکبار کم کرده و حرف خودشو تکرار میکنه
دوستان دیگه هم این اتفاق براشون افتاده ؟
با مخابرات در ارتباط باشيدنقل قول:
Sent from my iphone using taptalk
سرعت نباید معمولا زیر 96 کیلو باشه ( البته حداقل رو گفتم . یعنی در بدترین حالت باید 96 بشه )نقل قول:
در صورتی که پشتیبانی انجام نداد زنگ بزنید صدای مشتریان
اگر جواب نداد 195 شکایت کنید
اسکرین شات بگیریدنقل قول:
ثابت کنید
+
دوستان توجه کنید
اگر حرفتون طبق قانون اینا باشه می تونید یه کارایی بکنید
بنده از همین تک کانکشن خسارت هم گرفتم
چه خسارتی گرفتید؟ سرویس و سرعت تک کانکشنتون چند بود؟نقل قول:
نقل قول:البته شما الان جزء استثنائات هستی که هنوز سرعتت اوکیه و محدود نیستی ! تقریبا الان بیشتر یوزرای تازه سرویس گرفته ، سرعتشون در تایم رایگان از جفت سرور داخلی و خارجی محدوده! مگر اینکه در مرکز مخابراتیشون ، تعداد کابران آسیاتک کم باشه و پهنای باند کمی مصرف شه!نقل قول:
یعنی کس دیگه ای مشکل من رو نداشت برای من اینطور حساب شده ؟ :n03:نقل قول:
از نتبرگ چجوری میشه کد تخفیف گرفت؟ فقط برای ثبت نامه یا برای تمدید هم میشه؟؟
دقيقا به خاطر همين قانون نميشه کاري کرد،نقل قول:
کد تخفيف نت برگو بايد بري تو باشگاه مشتريان اسياتک بگيرينقل قول:
هر دو برای همدیگه کد میدن کد نتبرگ رو باید از باشگاه آسیاتک بگیری 7.777 تومنه ولی کد 22 تومنی آسیاتکو هم خود نتبرگ میده اینطوری گفته تو توضیحاتشنقل قول:
برای تمدید نمیشه استفاده کرد :n27:
در دو سه هفته اخیر اینترنت اسیاتک به بدترین وضعیت در اومده کلی قطع وصلی و افت سرعت پیدا کرده جالب اینه که هر وقت زنگ میزنید میگن مشکل از طرف زیر ساخته و در جدید پاسخ پشتیبانی مخابرات رو مقصر مشکلات خودشون میدونن در صورت رفع نکردن مشکل بعد از اتمام ترافیک دیگه از اسیاتک اشتراک نمیگیرم
دقیقا درسته توی دو سه هفته اخیر این مشکلات پیش اومده و نگاه هم کنید بیشتر نارضایتی ها در همین دو سه هفته اخیر بوجود اومده.نقل قول:
براي خريد حجم هم نميشه پس؟نقل قول:
فقط خريد سرويس
برای خرید حجم میشه؟از چه کد تخفیفی؟ کدهای که نت برگ میداد فک کنم برای سرویس جدید ثبت نام بود کهنقل قول:
خودشم اینجوری نوشته زیرش
پین تخفیف 22،000 تومانی، فقط مختص خرید سرویس اولیه اینترنت پرسرعت ADSL2+ آسیاتک است
استفاده از بن تخفیف جهت تمدید سرویس امکانپذیر نمی باشد
بله حرف شما درسته ، منم الان متوجه شدمنقل قول:
فک نکنم اینا بیان مفتی پین بدن به مشترکین آسیاتک فقط هدفشون اضافه کردن یوزر و بدبخت کردن ماست با این کیفیت آشغالشوننقل قول:
سلامنقل قول:
اگه دقت کرده باشید توی دو سال اخیر هم اسیاتک هر جا رسیده از انواع برند مودم تا نمایشگاه ها تا قرار داد بین بیمه ها و بانک ها و.... پین تخفیف ثبت نام اولیه ارائه داده که مشترک بدون هزینه اینترنت بگیره از اسیاتک و هدفش فقط و فقط اضافه کردن مشترکان خودش بوده و صدرصد هم در گرفتن یوزر و مشترکین موفق بوده تا جایی که هر جایی هم بری برای ثبت نام چون ثبت نام کننده ها و نماینده ها سود خوبی از ثبت نام میبرن اغلب توصیه میکنن برید اسیاتک ثبت نام کنید.
طرف نماینده هست از پین استفاده میکنه عملا 22 هزار تومن میره توی جیبش اما همین هزینه رو از مشترک میگیره. حالا حساب کنید هزار تا مشترک بگیره هزار تا 22 هزار تومان غیر از هزینه تنظیم مودم و هزینه نصب مودم در صورت درخواست در محل و غیره توی جیب نماینده و ثبت نام کننده میره
غیر از اون افرادی که پین ها رو دارن و خودشون میرن اینترنت میخرن با ده بیست تومن یه اینترنت یکساله میگیرن. خب مشخصه با این اوضاع نبایدم انتظاری از اینترنت اسیاتک داشت با این همه یوزر و اما محدودیت پهنای باند خارجی!!
الان بیست نت دارم و اسیاتکم دارم حتی بیست نت لینک خارجی رو با 700 الی 800 دانلود میکنه اما اسیاتک فقط روی 250
تنها مزیت اسیاتک همون چندتا سروری هست که داده به چندتا سایت که ملت زیاد ازش دانلود دارن که هم داخلی هست و هم هر چی مصرف ترافیک باشه میره توی جیب خود اسیاتک.
سلام دوستان اینترنت ویژه اصناف شرایط چطوره؟ شنیدم کنتورش فرق میکنه لطفا هرکس در موردش اطلاعی داره بگه مرسی