بله تقریبا نابود میشه . اگه میخوای لایو بازی کنی و اپدیت جدید رو بگیری باید LT+ 3 داشته باشینقل قول:
این همه اسمایلی هم لازم نبود
بله تقریبا نابود میشه . اگه میخوای لایو بازی کنی و اپدیت جدید رو بگیری باید LT+ 3 داشته باشینقل قول:
این همه اسمایلی هم لازم نبود
سلام بچه ها
من کنسولم درایو Lite-on داره و LT+2.0 روش هست و یه رایتر Piooner دارم که مثل مدل مخصوص رایتر Lite-on نمیتونه بازیها رو 100% رایت کنه
میخواستم بپرسم اگه من فریم ور رو به LT+3.0 ارتقاع بدم با روش رایت Truncate که 97% رایت میکنه میتونم بازیهای جدید رو روی LT+3.0 هم اجرا کنم یا نه؟
بله میتونین... اما تفاوت چندانی نداره برای شما و به نظرم خرج اضافیه...
برادران عزیز کشور رو چطوری میشه عوض کرد ؟
من تو ساخت اکانت کشور رو زدم آمریکا الان می خوام ویزا کارت ست کنم نمی تونم کشور رو عوض کنم !!!
دوستان!
الان که lt3 اومده ، برای اجرای بازی های جدید که از این به بعد میاد باید حتما lt 3 باشه فریمور کنسول تا بازیها اجرا بشه یا با همون lt 2 میشه بازی کرد( آفلاین)؟!
چون بازی هایی میاد که داشبرد14699بخواد قطعا بله برای اجرای درست و حسابی بازی نیازبهlt+3و بازی های کامل و پچ شده هستنقل قول:
----------------------------------------
برو به این آدرس و با گیمرتگ ات وارد شو بعد شهر رو به کشور مربوطه تغییر بده:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برادر من می خوام با ویزا پی کنم یدونه تخفیف هست تو داشبودرم زده 6 ماهه 25 $ . 50 % تخفیف .نقل قول:
بیلینگ آدرس دوبی قبول نمی کنه اکانت دوبی هم خواستم بسازم کلا نساخت .
بیلینگ آدرس یه چیز چرت تو آمریکا بدم مشکلی پیش نمیاد ؟ :دی
این آدرسی هم که دادی نمیزاره کشور رو عوض کنی .
باید ریجن کارت و گیمر تگ یکی باشه نمیشه که اینجوری اجرا بشهنقل قول:
مگر اینکه بین المللی بخری
کشور رو نمیتونید تغییر بدید - اگر توی محیط لایو هم تغییر بدید توی Xbox-Live تغییر نمیکنه . هم لایو این طوریه و هم PSN .نقل قول:
تنها کاری که میتونید بکنید اینه که یک اکانت و یک گیمرتگ دیگه بسازید .
اطلاعات بیشتر :
سلام دوستان
می گم تو بازی assassins revalations من خیلی مرحله رد کردم تو xbox ولی مغازه ی لباسفروشی اصلا نیست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
چه کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من می خوام به لایو وصل بشم ولی hot mailندارم !!!
تازگی هم نمی شه ساخت(مشکل شماره تلفن و اینا )
چه ... بخورم؟
کسی hot mail اضافه داره خواهش می کنم با پسورد بهم پیام خصوصی کنه !
شماره تلفن نمیخواد ! من همین دیروز یکی ساختم .نقل قول:
دوستان امروز یدفعه با اینکه کنسول خاموش بود ( آداپتور وصل بود ) درایو اجکت شد ! و کنسول روشن شد ! قضیه چیه ؟ البته 2 روز پیش LT زدم . ربطی داره ؟ اصلا یعنی چی ؟
من با فلشای دسته ایکس باکس مشکل دارم...
میخواستم بدونم مدل دیگه ای هم هست؟
مثلا مدلی که مثل دسته پلی استیشن باشه؟
سلام
دوستان یه مشکلی هست واسه شما هم پیش اومده
من دسته بازیم حدود یه ماه پیش دکمه واسطش که داشبورد رو فعال میکنه وقتی فشارش میدادم دیگه بالا نمیاد یعنی دیگه لمسی شده بود یه دیکمه دیگه ام اینجوری بود اعصابمو ریخت بهم وقتی دسته رو باز کردم پیچ گوشتی مخصوص رو نداشتم ناچار شدم خارهای داخل پیچ رو بشکنم خلاصه دسته رو باز و میخواستم تمیزش کنم یهو چشمام چیزای دید انگار از فاضلاب دسته رو اوردم بیرون یه چیزهای سفید عین جوهر نمک پودری یه ارد بگیم عین رسوب چسبیده بوند لای دکمه ها و جای که دکمه ها دارند برای همین خوب بالا و پایین نمیشد دکمه وقتی دکمه بزرگ سفید رو در اوردم خداشاهده اینقدر دوربرش بود مجبور شدم با کارد خراشش بدم بعدا همشون رو با الکل تمیز عین روز اول شدم ولی پس از این یه ماه بازم امشب فیفا بازی کردم یهو دیدم دکمه شوت همون ایکس ابی از همون مواد سفیدا پیدا کرده ولی الان مشکلی ندارم باهاش
خلاصه برای این بیان کردم این موضوع رو که اگه کسی میفهمه قضیه چیه بگه اونجوریا نجامش بدیدم دیگه این وضعیت پیش نیاد
بخدا اینقدر تمیز دسته رو نگه میدارم تا نگی شاید باور نکنید من سال سوم راهنمایی یه پلی 1 داشتم الان هم چهار ساله دانشجوم حدود 9سال میشه خدای فقط یه دفعه بازش کردم یعنی اینقدر تمیز نگه میدارم پس مشکل از خودم نیست:31: حتی دستما رو تمیز مکینم یه زره چرب باشه اصلا نمیتونم بازی کنم باید دستهام مسلط باشند
با سپاس
این دی وی دی های جدید که با نام burner max رایت میشن قضیشون چیه چه فرقی با رایت معمولی دارن در ضمن این LT3 فقط برای اینه که کنسول توی لایو بن نشه یا برای اجرای بازیهای جدید کاربرد داره مثلا برای آفلاین بازی کردن اصلا نیازی بهش نیست با تشکر :40:
اگه دستتو رو دکمه اجکت در حالت خاموشی بزنی هم درایو بیرون میاد , هم کسنول روشن میشه پس خیالت راحت باشه هیچ مشکلی ندارهنقل قول:
با این روش میشه بازی های XGD3 رو 100% رایت کرد و راحت و با امنیت بالا توی لایو بازی کرد . مثل بازی Forza Motorsport 4 که معمولی هاش 97% رایت شده که افلاینش وسط بازی از بازی بیرون میپره و انلاینش باعث فلگ یا بن شدن میشه ولی با بورنر مکس این مشکلات نیستنقل قول:
من اصلا سیستم تاچ جلوی دستگاه قطع کردم آخه ! نمیدونم از چیه ...
اون سفیدی ها عرق هستش،وقتی شما داری بازی میکنی دستت عرق میکنه و وارد کنترلر میشه و بعد خشک شدن اونطوری میشه...............نقل قول:
دسته آرکید منم اینجوری شد بازش کردم ببینم چیه دیگه نتونستم ببندمش انداختمش دور:31:
سلام
یه سوال داشتم
تا حالا چندتا بازی سه بعدی اومده که میشه با 3D TV بازی کرد ؟
این کاهش دهنده های پینگ که بعضی سایتها میفروشن چیه؟بخریم؟به درد میخوره؟واقعا پینگ رو کاهش میده؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیزم دست شما زیاد عرق میکنه .نقل قول:
اون سفیدی ها هم نمک بدن خودت هستش .
من لیست شو دقیق نمیدونم ولی خودم Gears Of War 3 و بتمن ارخام سیتی رو همین جوری بازی کردم:11:نقل قول:
.....
من BF3 رو رو PC رفتمش ولی میخوام با 360 هم بازیش کنم بنا به دلا یلی:8:
این واسه 360 یه نسخه داره یعنی همین دو دیسکه که هست همون دو دیسک HD هست؟ یا حتما باید بگم که HD شو میخوام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام من چند تا سوال داشتم
1-الان ایکس باکس من lt2 هست اما با داشبرد جدید ایا برای بازیهای جدید که دارن میان احتیاجی به lt 3 هست یا فقط بازیها از روی هارد اجرا میشن یا باید پچ بشن
2-روش رایت به صورت Truncate چگونه هست-
ببخشید این یادم رفت بپرسم دیسک ورباتیم بلوری هست یا معمولی
باع همون پست قبلیتو ادیت میکردی دیگه:19:نقل قول:
اصلا مگه 360 بلوری میخونه
نه معمولیه ولی بهترین نوع دیسکه
خامش از 2 تومن قیمت داره تا سه چار تومن:18:
خامش رو میشه زیر 1000 هم گیر آورد...
ضمنا کاربران جدید امکان ویرایش پست ندارن...
1-برای اجرای کامل و درست بازی ها نیاز بهlt+3هستنقل قول:
2-در واقع روش رایت معمولی هست و دیسک های دارای قفلxgd3رو کامل رایت نمیکنه و در مقابل اون روشbmاومده
ممنون از جوابتنقل قول:
با چی بازی کردی ؟با LED 3D Samsung میشه بازی کرد ؟با همین کابل HDMI ؟
با همون عینکای سیاه رنگ ؟توی بازی تنظیماتی میخاد ؟
نه نمیخاد بگی HD باشه
همون نسخه معمولی HD هم توش هست همون دو DVDــه....:46::11:
عجب تشخیصی شما دکترید؟؟؟نقل قول:
راست میگی من خودم زیاد بازی نمیکنم شبه ها فقط یه دوساعتی بازی میکنم و قبل از بازی هم تو بحث بالا گفتم که دستم همیشه قبل از بازی تمیز میکنم ولی خوب چی بگم اینجوری راستی یه خواهر زاده دارم 6 سالش نشده هی فیفا و با کینکت بازی میکنه اونو نگو کل روز باهاش بازی میکنه
در کل ممنون واسه راهنمایتون خب راهی نداره اوسه این کار راستی دسته دیگران هم اینجوری من امروز تو یه گیم نت بودم حدود 10 تا دسته خاموش بود چک کردم فقط سه تاشون داشت به صاحبش گفتم موضوع رو میگفت عادیه بعد از یه ماه یا کمتر گفت اینجوری میشه ولی چون اونا زیاد بازی مکنن و رحم تو کارشون نیست بقول خودش دسته روون تر میشه ولی ....
با سپاس
دیسک دوم بازی* نصب نمیشه چرا؟
همون پیغامی رو میده که فورزا میداد و نصب نمیشد
همون آشغالی که تو فورزا ریختن تو اینم ریختن حتما:41:
چیکارش کنم؟
---------------------------
*= BF3
ببین داداش چرا الکی برق حروم می کنینقل قول:
بازی نکن بی خیال
حالا بی شوخی حتما ای باکس نداری و شک دار یبخری یا نه
لازم نیست دستتو بکنی اون زیر با اونا بازی کنی که عزیز من با انالوگ ها بازی می کنی (اناوگ راست برای حرکت دوربینه معمولا انالوگ چپ برای حرکت خودت اون دکمه های اون زیر هم که باهاش مشکل داری برای عوض کردن ایتم ها هست تو اکثر بازی ها :31:
از کجا خریدی بازی رو ؟نقل قول:
ممنون:11:نقل قول:
یکی از اساسی ترین سوالایی که مشکل منو حل میکرد همین بود:20:
از کجا خریدی؟:31:
محتوای مخفی: ....
برادر دیسک مربوط به HD Content نصب میشه ولی دیسکی که واسه Single Player باید نصب کرد که دیگه هنگام بازی درایو فعالیت نداشته باشه نصب نمیشه تا 97 درصد میره و زرت ارور میده و میگه دیسک تو تمیز کن
یه بار دیگه میگم HD Content نصب شده این که مورد داره دیسک خود بازیه
فکرکنم مربوط به همین برنر مکس و اینا باشه دیگه کشش ندم چون جوابمو یه جا دیگه یه بزرگوار داد:11:
اره دیگه مشکل همین برنر مکس هست که تو 97% گیر می کنه .نقل قول:
چرا بازی برنرمکس نمیگیری ؟
شما اصلا نمیخاد دیسک سینگل پلیرو نصب کنید
چون اگه هم HD Content رو روی هارد نصب کنی هم بازیو تکسچرها دیر لود میشن
باید یا از روی دیسک بازی کنی یا روی فلش نصبش کنی....
میلاد اسکی رو رفتی بدجورا؟؟؟نقل قول:
SSx میخوای بازی کنی جدیدا؟؟؟
من بازی مورتال کمبادم رو با abgx چک کردم ببینک پچ شده هست یا نه این خروجی برنامه بود الان یه جا زده basic stealth passed اما پایین تر دو تا از موارد زرد رنگ هست که فکر کنم یعنی مشکل!! من الان با توجه به این خروجی این بازی رو روی لایو بازی کنم یا نه؟
mgs hd collection
رو داشبورد 2.0.13604.0 اجرا میشه ؟
می خوام با lt+2 به روش 97 درصد اجراش کنم
سلام
من امروز ایکس باکسمو دادم دوستم برام اپدیت کنه الان ورژتش ال تی 3 هست و داشبورد هم همین جدیده ریختم ولی نمیدونم اول ورژن استوک رو ریخته یا نه خودش گفت قبلا واسه ال تی 2 ریخته دیگه نمیخواد واسه انلاین بازی کردن باید استوک کرده باشه مهمه یا نه
ضمنا من امشب حتما میرم رو ایر:31: فیفا 12 خب مشکلی نداره یه زره هم بازی کنیم
خب الان ویرایشش کردم>>
من الان رفتم به لایو داشبوردم فرق کرده و فیفا رو گذاشتم از یه اپدیت خواست یه 4 مگابایتی بود اونو انجام دادم و رفتم تو بازی و پروفایلم رو درست کردم و با اینگلیس درست شد نفهمیدم کجا دستکاریش کنم ملیت رو تغییر بدم که اونم فعلا مهم نیست مهم اینه اخطار
رفتم تو بازی فیفا و در بخش انلاین هر بخشی که مربوطه به ان باشه رفتم یه اروری میداد الان دقیق حضور ذهن ندارم ولی پیغماش فکر کنم اینجورس بود
the profile can be permission
ادمه دار بود ولی.. نمیدونم
فکر کنم میگفت پروفایل شما در این بازی دسترسی مجاز رو نداره
چیکار کنم اکانت لایو ندارم این یک علت
دوم فیفا هم پوینت نداره اینم دوم
شاید از این دوتا باشه این اخطار
راستی من با اکانت های اورپایی با اینترنت 64 کیلوبایت حدود 200 تا 300 پینگمه بعضی مواقع بدتر میشه در فروم بازی سنتر میگفتن که میتونید تا 300 راحت بازی کنید بدونه لگ ایا صحت داره
اگه صحت داشته باشه خیلی معرکه هست
راستی واسه انلاین بازی کردن کانتر باید پینگم نسبت به اروپایی ها و امریکا در همین حد باشه یا پاینتر میخوام برم سرعت اینترنت رو ببرم بالا با سپاس