"باروش": "رايت فيليپس" مانع از عضويت من در چلسي شد
"ميلان باروش" مهاجم جديد باشگاه ---- فرانسه مدعي شد اگر "شان رايت فيليپس" عضويت در استون ويلا را پذيرفته بود، او اكنون ميتوانست به جاي ---- در چلسي بازي كند.
به گزارش سايت گل، باروش روز دوشنبه بر اساس قرارداد مبادلهاي كه يك طرف آن "جان كارو" بود، عازم فرانسه شد اما اگر رايت فيليپس با رفتن به استون ويلا مخالفت نكرده بود، شايد باروش در مسير ديگري قرار ميگرفت.
مهاجم سابق استون ويلا گفت: من با عضويت در چلسي موافقت كرده بودم و تقريبا موضوع تمام شده بود اما با مخالفت رايت فيليپس، همه چيز بهم ريخت. "مارتين اونيل" سرمربي تيم هم به من اعلام كرد چون جانشيني براي من ندارد و تيم خالي از مهاجم است، عضويت در چلسي منتفي است.
باروش تصديق كرد كه بعد از تساوي بدون گل با چلسي در روز ۱۲ديماه، با "خوزه مورينيو" سرمربي پرتغالي اين تيم نيز گفت و گو كرده ولي فقط در مورد مسابقه.
مهاجم ---- ادامه داد: بعد از مسابقه در راهرو از من پرسيد آيا مايلم به چلسي ملحق شوم و من پاسخ مثبت دادم اما اين اتفاق نيفتاد.
وي در مورد وضعيت باشگاه استون ويلا نيز توضيح داد: من آسيب ديده بودم و تيم براي جلوگيري از سقوط خود ميجنگيد. اكنون باز هم نزديك به قعر جدول قرار دارد. اين شرايط كمكي به درخشش يك بازيكن نميكند. نمي خواهم بهانه تراشه كنم اما استون ويلا انتقال خوبي برايم نبود و خوشحالم كه تمام شده است.
خبر كوتاه از فدراسيون فوتبال
فدراسيون فوتبال عصرچهارشنبه با صدور ابلاغيهاي تيمهاي ميزبان و ميهمان رقابتهاي باشگاهي ايران را موظف كرد درتمامي مسابقات رسمي هر دو دست لباس ورزشي خود را به همراه داشته باشند.
دراين ابلاغيه آمده است: تيمهاي ميزبان بايد در رقابتها با پيراهنهاي نخست خود وارد زمين شوند.
علاوه بر اين شماره بازيكنان نيز بايد تا پايان فصل مسابقات طبق فهرست اعلامي تيمها باشد در غير اين صورت با تيمها و بازيكنان خاطي برخورد خواهد شد.
اين فدراسيون به بازيكناني كه كارت شركت درمسابقات آنان بر اساس گواهي تحصيلي تا پايان بهمن ماه ۸۵اعتبار دارد، تذكر داد نسبت به اخذ گواهي تحصيلي معتبر عكس دار(نيمسال دوم (۸۵-۸۶اقدام نمايند و آن را به كميته مسابقات فدراسيون براي تمديد اعتبار كارتشان تحويل دهند تا بتوانند از اول اسفندماه تيم خود را همراهي نمايند.
تيمهاي سقوطكننده به ليگ دسته دوم رقابتهاي فوتسال باشگاههاي ايران مشخص شدند.
درپايان ليگ دسته اول فوتسال، تيمهاي صنايع سنگ تنكابن و هلال احمر قم از گروه اول و دريانوردان بوشهر و مساجد اهواز از گروه دوم به ليگ پايين تر سقوط كردند.
مراسم قرعه كشي براي تعيين ميزبان دو ديدار رقابتهاي فوتبال جام حذفي باشگاههاي ايران روز شنبه هفته آينده در فدراسيون فوتبال برگزار ميشود.
تيمهاي فولاد مباركه سپاهان با تربيت يزد و صباباتري با صنعت نفت آبادان دو ديدار مرحله يك چهارم پاياني اين مسابقهها را برگزار خواهند كرد.
چهار تيم نامبرده در مرحله قبل بازيها ميزبان بودهاند و به ناچار ميزبان اين دو ديدار به قيد قرعه مشخص ميشود.
"ميشل پلاتيني" ، انتخاب نشود به تعطيلات ميرود
ميشل پلاتيني" اسطوره فوتبال فرانسه، در صورتي كه نتواند در انتخابات روز جمعه هفته جاري به كرسي رياست اتحاديه فوتبال اروپا دست يابد، به تعطيلاتي طولاني مدت خواهد رفت.
به گزارش خبرگزاري رويترز از نانسي، "آلدو" ۷۹ساله پدر پلاتيني با اعلام اين مطلب افزود: پلاتيني ميگويد درصورتي كه شكست بخورد با بليت يكسره به تعطيلات خواهد رفت، يعني برگشتي در كار نخواهد بود. مطمئن نيستم از اين حرف چه منظوري دارد.
پلاتيني به عنوان كسي كه تيم فرانسه را در نيل به قهرماني در جام ملتهاي اروپا سال ۱۹۸۴همراهي ميكرد، در انتخابات رياست يوفا با "لنارت يوهانسون" سوئدي، رييس كنوني اتحاديه رقابت ميكند.
آلدو توضيح داد: من بيشتر از او استرس دارم، پلاتيني آسوده تر است.
واقعا مشتاق موفقيت او هستم. اگر پسري كه من بزرگ كردم رييس يوفا شود، واقعا باعث مباهات من و همسرم خواهد بود.
وي زماني مديريت تيمهاي باشگاه نانسي در شرق فرانسه را برعهده داشت و سپس پسرش از اين باشگاه به سن اتي ين و سپس يوونتوس ملحق شد.
پلاتيني بزرگ اضافه ميكند: هرگز تصور نميكردم تا اين حد پيشرفت كند. او در كارهاي مختلفي موفق شده. سرمربيگري تيم فرانسه را برعهده داشته و سپس در برگزاري جام جهاني ۱۹۹۸شركت داشت. ميشل براي رسيدن به جايگاه امروزش تلاش زيادي كرده است.
از نظر آلدو، ميشل پلاتيني بهترين گزينه براي رياست يوفاست چون "برآمده از فوتبال است. تنها ۵۲سال دارد درحاليكه يوهانسون ۷۷ساله است. ميشل درصدد ايجاد تحول است."
وي قصد دارد براي حضور در كنار پسرش در هنگام انتخابات، به دوسلدورف آلمان سفر كند.
رييس باشگاه ميلان براي خريد رونالدو به اسپانيا ميآيد
"آدريانو گالياني" رييس باشگاه فوتبال ميلان ايتاليا روز دوشنبه آينده براي خريداري "رونالدو" مهاجم برزيلي رئال مادريد به اسپانيا ميآيد.
روزنامه "ال موندو " چاپ مادريد امروز چهارشنبه در سايت اينترنتي خود گزارش داد: اين امر، نشانگر آن است كه خروج رونالدو از رئال مادريد به ميلان به جريان افتاده است.
بر اساس اين گزارش، "فرانكو بالديني" معاون امور ورزشي رئال صبح امروز با گالياني در شهر ميلان ديدار كرد و با اين ملاقات، تنش ميان طرفين بر سر نحوه انتقال رونالدو بر طرف شده است.
الموندو نوشت: بر خلاف صحبتهاي پيشين گالياني، باشگاه ميلان حاضر به پرداخت مبلغي براي انتقال رونالدو از رئال است، هر چند به ميزان ۱۰ ميليون يوروي درخواستي تيم اسپانيايي نميرسد.
اين در حالي است كه باشگاه ميلان در تابستان گذشته ۱۵ميليون يورو براي خريداري رونالدو به رئال پيشنهاد كرده بود.
رونالدو روز دوشنبه در پاريس اعلام كرد كه خواستار خروج از رئال است چون "فابيو كاپلو" سرمربي تيم به او علاقهاي ندارد.
طبق اين گزارش، رونالدو مدتي است كه با ميلان به توافق رسيده و قرار است براي مدت يك سال و نيم فعاليت در ايتاليا مبلغ ۹ميليون يورو از آن تيم دريافت كند.
در صورت توافق نهايي طرفين، تلاش عربستان براي انتقال رونالدو به تيم الاتحاد با شكست مواجه خواهد شد.
"آدريانو گالياني" رييس باشگاه فوتبال ميلان ايتاليا روز دوشنبه آينده براي خريداري "رونالدو" مهاجم برز
مقامهاي باشگاه فوتبال رئال مادريد اسپانيا تلاش دارند "كريستيانو رونالدو" بازيكن پرتغالي خط حمله منچستر يونايتد را خريداري كنند.
روزنامه ورزشي ماركا چاپ مادريد امروز چهارشنبه نوشت كريستيانو رونالدو اكنون در اروپا بهترين بازي را دارد.
انتظار ميروند وي جاي رونالدوي برزيلي را بگيرد كه اكنون رئال مادريد در حال مذاكره بر سر انتقال وي به يك تيم خارجي و به احتمال زياد، ميلان ايتاليااست.
اين در حالي است كه ديويد بكام مهاجم انگليسي رئال مادريد نيز راه تيم گالاكسي لس آنجلس را با يك قرارداد ۲۵۰ميليون دلاري به مدت پنج سال در پيش گرفته است.
به نوشته ماركا، مقامهاي رئال در صورتي كه موفق به خريداري كريستيانو رونالدو براي سال آينده نشوند، تصميم دارند "ريبري" بازيكن خط مياني تيم مارسي فرانسه را از آن خود كنند.
طبق اين گزارش، ريبري بازيكني است كه مورد علاقه "فابيو كاپلو" سرمربي و "پدجا مياتوويچ" مدير امور ورزشي رئال است.
مياتوويچ ديروز به روزنامه ماركا گفت:"دروغ ميگويم اگر بگويم به ريبري علاقهاي ندارم."
بر اساس اين گزارش، مقامهاي رئال تصميم دارند با خريداري ريبري براي سال آينده جاي "ديويد بكام" بازيكن انگليسي سرشناس خود را پر كنند.
بابائيان: استقلال تهران پتانسيل جذب توريست ورزشي را در ايران دارد
مدير بخش توريست ورزشي سازمان ميراث فرهنگي گفت : استقلال تهران پتانسيلهاي فراواني براي جذب توريست در ايران دارد.
"كامبيز بابائيان" عصر چهارشنبه درگفت وگو با سايت اينترنتي باشگاه استقلال تهران گفت : تيم فوتبال استقلال تهران يك نام بزرگ در عرصه ايران و آسياست و ميتوان از جاذبههاي فراوان اين تيم براي جذب گردشگر در ايران استفاده كرد.
وي به توافق اوليه سازمان ميراث فرهنگي با باشگاه استقلال تهران اشاره كرد و گفت : به زودي همكاريهاي تنگاتنگ خود را با اين باشگاه آغاز خواهيم كرد.
بابائيان برپايي تورهاي يك روزه گردشگري براي هواداران استقلال تهران و جذب توريست دركشورهايي كهاين تيم مسابقه برگزار ميكند را از برنامههاي سازمان ميراث فرهنگي براي اين باشگاه اعلام كرد.
مدير بخش توريست ورزشي سازمان ميراث فرهنگي با بيان اينكه هماكنون دفاتر نمايندگي اين سازمان در ۲۴استان كشور فعال است، افزود: با هماهنگي كميته المپيك ، نخستين همايش گردشگري ورزشي كشورهاي اسلامي با حضور ۵۷ كشور در ايران برپا خواهد شد.
وي از برگزاري يك دور مسابقههاي بينالمللي با حضور تيمهاي ملي ساحل عاج، آذربايجان، ترابوزان اسپورت تركيه و تراكتورسازي در تبريز خبر داد و اظهار داشت : زمان برگزاري اين رقابتها به زودي اعلام ميشود.
بابائيان برگزاري جشنواره سواركاري در كنار تخت جمشيد، جشن صعود به سبلان و دماوند، رالي نشاط و گردشگري و انجام مسابقات جودو در كنار قلعه فلك الفلاك را از ديگر برنامههاي اين سازمان براي شناسناندن جاذبههاي گردشگري ايران عنوان كرد.
"فابيانو الر" برزيلي به آتلتيكو مادريد پيوست
باشگاه آتلتيكو مادريد امروز چهارشنبه به صورت رسمي خريداري "فابيانو الر دوس سانتوس" بازيكن برزيلي خط مياني "ترابوزان اسپور" تركيه را تاييد كرد.
باشگاه آتلتيكو قرار است فردا پنجشنبه الر را در استاديوم "ويسنته كالدرون" ورزشگاه اختصاصي خود در شهر مادريد به صورت رسمي به عنوان بازيكن جديدش معرفي كند.
قرارداد كاري الر با آتلتيكو مادريد به مدت دو سال و نيم است اما تاكنون مبلغ آن اعلام نشده است.
فابيانو الر ۲۹سال و ۱/۸۳متر قد دارد و بازيكن چپ خط مياني است.
الر فقط يكبار در روز ۲۷آوريل سال ۲۰۰۵ميلادي پيراهن تيم ملي برزيل را بر تن كرده اما بيشتر عمر ورزشي خود را در باشگاههاي كشورش گذرانده است.
وي در سال ۲۰۰۴ميلادي با الوحده قطر قرارداد بست و پس از آن به ترابوزان اسپور تركيه انتقال يافت.
الر از آذرماه ۱۳۸۴از طرف ترابزون اسپور به صورت موقت به تيم بين المللي پوئرتو آلگره برزيل رفت و با اين تيم در جام جهاني باشگاهها كه در ژاپن برگزار شد، در مسابقه نهايي مقابل تيم بارسلوناي اسپانيا، جام مسابقات را كسب كرد.
عربستان و بحرين به مرحله نيمه نهايي جام خليج فارس راه يافتند
تيمهاي ملي فوتبال عربستان سعودي و بحرين چهارشنبه شب به مرحله نيمه نهايي هجدهمين دوره مسابقات كشورهاي عرب حوزه خليج فارس، راه يافتند.
به گزارش خبرگزاريها از ابوظبي ، عربستان سعودي يك بر صفر عراق را شكست داد تا صدرنشين گروه دو شود و در عين حال بحرين، تيم قطر مدافع قهرماني را دو بر يك مغلوب كرد تا به لطف تفاضل گل بهتر نسبت به عراق ، يكي از مكانهاي مرحله نيمه نهايي را به خود اختصاص دهد .
پيروزي بحرين اين تيم را در ديدار نيمه نهايي شنبه شب به مصاف عمان صدرنشين گروه يك فرستاد و عربستان نيز با امارات متحده عربي روبرو خواهد شد ، كه اين ديدار تكرار بازي فينال سال ۱۹۹۴خواهد بود .
عربستان سعودي در ديدار چهارشنبه با گل دقيقه " ۱۲ياسر القحطاني " از روي نقطه پنالتي پيش افتاد . قحطاني پس از سرنگون شدن در محوطه جريمه توسط " نور صبري عباس " اين پنالتي را نصيب عربستان كرد .
متعاقبا ، عراق چند فرصت گلزني را از دست داد بويژه فرصتهايي كه در دقايق ۱۷و ۲۷نصيب " عماد محمد " بازيكن عراق شد و وي هردو فرصت را از دست داد و توپ را به بيرون دروازه زد .
شانس عراق براي پيروزي پس از اخراج " حيدر عبودي " يك بازيكن اين تيم در دقيقه ۴۱به دليل سرنگون كردن قحطاني در بيرون محوطه جريمه، كمتر شد.
بحرين نيز به لطف گلي كه در وقت تلف شده به ثمر رساند توانست جايي براي خود در مرحله نيمه نهايي پيدا كند . علاء حبيل هردو گل بحرين را در ديدار با قطر به ثمر رساند .
قطر براي صعود به مرحله نيمه نهايي بايد با اختلاف دو گل پيروز ميشد و در عين حال اميد به پيروزي عربستان بر عراق داشته باشد .