512 نامحدود 3 ماهه دوباره شارژ کردم.26 سرویس تموم میشه.من الان آیپیم تک رقمیشه.پینگ با گوگل 130 هست اما با داخل افتضاح هست
Printable View
512 نامحدود 3 ماهه دوباره شارژ کردم.26 سرویس تموم میشه.من الان آیپیم تک رقمیشه.پینگ با گوگل 130 هست اما با داخل افتضاح هست
قبلاً آره.الان اوضاع اینطوری شده.البته همون موقعم که 2 مگ داشتم لب خط بود.نقل قول:
برو پیگیر شونقل قول:
لینک هم میره؟
اره خیلی گرونه واقعا. من اصلا از وایمکس خوشم نمیاد و به خاطر قیمت ارزون و دانلود شبانه ی مخابراته که چسبیدم بهش و ولش نمیکنم تازه این سرعتایی که به ما میدن واسه خودشون که اونجا کار میکنن چیزی نیست دستگاها زیر دست خودشونه و برا خودشون راحت سرعتای خیلی بالا میبندن و اصلا سرعتای 250-260کیلوبایتو قابل نمیدونننقل قول:
جدیداً خیلی خیلی کم.اما وقتی میره مثه مرد میره ها.میره تا چند روز.نقل قول:
سلام دوستان
خواستم ببینم اوضاع مخابرات چطوره؟؟؟البته من بیشتر کارم دانلوده و البته وب گردی و بازی آنلاین نمی کنم یعنی پینگ زیاد مهم نیست برام...از لحاظ سرعت همون سرویسی که میدن رو ارائه می کنن یعنی مثلا 1 مگ دانلودش ثابت 120 130 هست و می ارزه که سرویس های نامحدود رو بگیرم؟؟؟و یه سوال دیگه اینکه قطعی زیاد داره که اعصاب خوردکن باشه؟؟؟
پیشاپیش ممنون از راهنمایی دوستان :n01:
نقل قول:
اي بابا ايمانم ول كن ، حيف عمرمون نباشه كه پاي اين نت بذاريم؟ يه روز وصل باشه يه روز نباشه يه روز لينك باشه يه روز نباشه...
بيا همون آهنگ بندري رو برات بخونم شاد بشي!
من و نت چند روزيه بهم زديم يعني نه من كاري باهاش دارم نه اون با من، دوست داشت لينكش ثابته دوست نداشت لينك نداره، دوست داشت صفحه باز ميكنه دوست هم نداشت تايم اوت ميشه!
تنها قسمتيش كه هميشه هست سرعت دانلودشه!
والا من نمیدونم شما چطور با 2مگ شبی 3.8گیگ دان میکنید!!!!:n04:الان من که 2مگ دارم سرعتم با اپلود باز زیر 180
داداش من هم زمان دارم دو تا فایل دانلود میکنم :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رکورد جدیدم هم 3.92 هست :n02:
شاید لینکهاتون خوب نیستن ؟؟؟؟؟؟
با این سایتها سرعت خوبه اما با لینک های کمکی خوب نیست حتی با اکانت پرمیومنقل قول: