دوستان بهترین ISP در ردانی پور(خیابان 22 بهمن) کدوم شرکته؟
Printable View
دوستان بهترین ISP در ردانی پور(خیابان 22 بهمن) کدوم شرکته؟
در حال حاضر بهترین ISP ها در اصفهان بدون در نظر گرفتن منطقه مخابراتی های وب . پارس آنلاین و صبانت است...نقل قول:
میشه بفرمایید حدودا چه صفحاتی؟
در صفحه 740 پاسخ سوال شما داده شده بود در صفحات قبل تر هم صحبت شده و گفته شده تنها راه قعلا پروک30ی است...نقل قول:
استاد يعني بهتر از مخابراتن؟ اخرش مخابرات بگيرم يا نگيرم؟ تكليف ١٠ مگ و .... چي ميشه؟نقل قول:
اگر شهر اصفهانی کلا طرف مخابرات نیانقل قول:
یک راه حل ساده برای دوستانی که با مشکل باز نشدن سایت های داخلی و خارجی (فیل%تر) مواجه هستند ... فعلا برای مرورگر های کروم
مرورگر Google Chrome را باز کنید ... به قسمت Settings بروید و در سر برگ Extensions بر روی گزینه آبی رنگ در انتهای صفحه کلیک کنید Get more Exensions در صفحه جدید وارد قسمت فروشگاه افزونه های مرورگر کروم میشود در قسمت سمت چپ افزونه Browsecرا جست و جو کنید و بر روی گزینه FREE کلیک کنید حالا بعد از یک بار بستن و باز کردن مرورگر میتوانید بدون مشکلی سایت های داخلی و خارجی را باز کنید.
فایرفاکس از همه بهتره ، کروم که خیلی چیزا رو باز نمی کنه....نمی دونم حالا با این روش جواب می ده یا نه!نقل قول:
دوستانی که زنگ زدن پشتبانی بخاطر مشکل باز نشدن سایت ها ، چه جوابی گرفتن؟
خب نیازی هم به مودم رایگان ندارم ، ضمنا من حساب کردم ، ظاهرا مودمه رایگان درنمیادا:n02:نقل قول:
من تازه كلي دلمو واسه ١٠ مگ صابون زده بودم:دينقل قول:
اخه اين پارس و شاتل خيلي داغونن.
فكر نكنم هيچ جاي دنيا مثه ايران باشه كه ادم دغدغه انتخاب isp داشته باشه!