دوستان الان سرویس شما وصله؟؟؟
از من 1 ساعته مودم آنتن نداره زنگ زدم میگه اختلال کلی داریم!!!
Printable View
دوستان الان سرویس شما وصله؟؟؟
از من 1 ساعته مودم آنتن نداره زنگ زدم میگه اختلال کلی داریم!!!
با سلام
من هم همينطور قطعي دارم
تهران
اینجا مشکل حل شد
باز هم قطی 1ساعت بیشتر قطع شده اینترنت تازه وصل شده:13:
آره مشکل تازه حل شده خدا رو شکر
دوستان مثل اینکه بعضی از آی پی ها آمریکا رو بستن با اسپید تست نمیشه تست کرد سرعت رو با سرورهای آمریکا با س--س هم نمیشه ف-س ب-ک و یوتی-ب رو باز کرد:31:
:2: سرعت هم که مثل همیشه عالی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با درود
مودم bm362w دارم.برای شخص دیگری یک حساب وایمکس جدا باز کردم تا به صورت اشتراکی از مودم
استفاده کنیم هر کس از اشتراک خودش استفاده کند و کاری به حساب هم نداشته باشیم.
حال نمیدانم چگونه مودم را تنظیم کنم تا هر کدام که پای سیستم بودیم از حساب خودمان استفاده کنیم.
فایل راهنما را دانلود کردم ولی با تنظیمات داخل ان جواب نمیدهد.
لطفا تنظیمات را بگویید.که هربار خواستیم استفاده کنیم یوزر و پسورد خودمان را بدهیم.
ممنون
Channel Settingsنقل قول:
5000 Bandwidth:
جلوی فرکانس هم چیزی ننوشته.با واحد فنی تماس گرفتم و بعد از 15 دقیقه صحبت کاری نتونستن بکنن
قرار شد تکنسین بفرسته فریمور رو down grade کنه!(خودم گفتم به یارو مال فریمور نیست؟!)
الان فریمورم آخرین ورژن هست
گفت به دلایل امنیتی!نمیتونیم فریمور رو برات بفرستیم.راستی اگر بخوام فریموری که شما دادی رو بریزم برای تنظیمات مجدد باید چی کار کنم؟الان تمامه تنظیمات رو یادداشت کنم و دوباره وارد کنم؟
بعضی فریمورها رو دیدم پسوندش exe هست.با اینی که شما دادی چه فرقی داره؟
کسی راه حلی نداره؟کلافه شدم به خدا
نقل قول:
پرتال ایرانسل که واقعا گنگ و بدرد نخوره! طراحی خوب با توجه به مسئولیت و پولی که همچین شرکتی داره جزء وظایف اولیه اش هست اما شاید به صرفش باشه که طراحی پرتال کاربریش گنگ باشه ;) آخه ایرانسل کنار همه خوبی هاش دله دزده متاسفانه :(نقل قول:
Sent from my XPERIA S
من دو سال بود که از وایمکس استفاده میکردم..جز 3 ماه اول که فوقالعاده عالی بود ،بقیش زیاد جالب نبود و این ماه آخر یعنی اول فروردین مدام چند ساعت سیگنال مودم میرفت و دوباره چند ساعت وصل میشد.شاید 30 دفعه با کارشناساش تماس گرفتم که آخرش گفتن باید مودم آپگرید شه...و برای این کار گفتن مودم رو ببرم جردن...منم اصلا وقت این کار رو نداشتم...پس فایل محرمانه آپگرید رو به زحمت گیر آوردم (فایل زیپ)و از طریق کنسول آپگریدش کردم...اما بعد از آپگرید دیگه چراغ هیچ سیگنالی نمیاد روی مودم...جای IP ADRESS هم خالی شده...به نظرتون مشکل از چی هست?
نوع مودم
BM 635