نقل قول:
آقا مهرداد چی شد گل پسر؟ آدرس به دردت خورد؟ چیکار کردی؟
Printable View
نقل قول:
آقا مهرداد چی شد گل پسر؟ آدرس به دردت خورد؟ چیکار کردی؟
حداقل هارد اکسترنال سیگیت گوفلکس رو که من دارم و یک ترا هست رو ساپورت می کنه!نقل قول:
احساس من اینه که در مورد پلیر کمی رنگ ها افت پیدا می کنه. در مورد تصویر تی وی من چیزی متوجه نشدم. ولله اعلم!
سلامنقل قول:
زیرنویس باید همنام فایل ویدیویی باشه. اندازه فونتها ریزه؛ حتا در حالت درشت. من نتونستم به اندازه کافی درشتش کنم.
مشکل خاصی ندیدم ازش.
با سلام
من یک مدل stb327hd شرکت denay دارم. وقتی هارد وصل می کنم خیلی از فیلمای hd 720p یا بالاتر رو بذون صدا پخش میکنه با کابل hdmi هم وصلش کردم به tv . می خواستم ببینم کسی میدونه مشکل چیه؟ میشه برطرفش کرد یا نه؟
با تشکر.
دوست عزیز این که میگند رنگها رو قاطی میکنه یعنی چی؟ آیا کیفیت تصویر پلیر سما پایینه؟ بلو ری هم پخش میکنه ؟ موقع پخش فیلم های فول اچ دی (1280) تصویر دچار لگ یا لرزشهای خفیف نیست ؟ همچنین به راحتی فیلمها رو جلو و عقب میبرد؟نقل قول:
ممنون
مدل 424 پایونیر مناسب هست براتوننقل قول:
من فقط سوال اولتون رو میتون جواب بدم.نقل قول:
پکیج 1312 دنون و rs33 پایونیر
دوست عزیز پردازنده به هیچ وجه در مورد پخش فیلم ها کم نمیاره من بت من 11 گیگی را بدون هیچ لگی پخش کردم. و فیلم های بلوری ریپ رو هم مثل هلو پخش می کنه.نقل قول:
یه مقداری کنتراست تصویر کم می شه و این قضیه بسیار نامحسوس هست که حداقل به نظر من اهمیت چندانی نداره. این رو جدی می گم. راستی اگه تی وی شما زیر 40 اینچه اصلا این قضیه رو متوجه نمی شی
سلام دوستان
بهترین مدلی که الان توی بازار هست (کامل کامل ) چه مدلی و قیمتش چنده؟
اگه اصفهان جایی رو سراغ دارید لطفا معرفی کنید
ممنون
هیچ بهترینی در رقابت این گیرنده های چینی مارک خورده وطنی وجود نداره و هرکدوم مزایا و معایبی نسبت یه هم دارند. شما بهتره تصمیم بگیری که کدوم فاکتور برجسته تره برات!