سلام
من یه TV میخاستم برای برادرم
که حدود 1.5 باشه و کیفیت تصویر خوبی داشته باشه سه بعدی بودن اصلا برام مهم نیست
چون هزینه فیلم و دستگاه بلوری پلیر کم نیست 40-47 اینچ هم رنج سایزی هست که میخام
سلام
من یه TV میخاستم برای برادرم
که حدود 1.5 باشه و کیفیت تصویر خوبی داشته باشه سه بعدی بودن اصلا برام مهم نیست
چون هزینه فیلم و دستگاه بلوری پلیر کم نیست 40-47 اینچ هم رنج سایزی هست که میخام
ممنون میشم اساتید به سوال من هم یه نظر بندازند.نقل قول:
چون شما سه بعدی نمیخوای من panasonic U30 مدل 46 یا50 رو به شما توصیه میکنم کیفیت بالا تصویر و ظاهر زیبا و با اباهتنقل قول:
سلام دوستان
یه tv تا حدود 5 تومان کیفیت تصویر بالا و دوام خوب برای شهرستان میخوام . 3d و اسمارت مهم نیست .
ممنون ( غیر از پلاسما لطفا )
سلام دوستان
این انتخاب برای خرید تلویزیون به خاطر مباحث گسترده ای که داره و تنوع زیاد مدل های بازار خیلی سخت شده....
1-می خواستم کمی در مورد عینک های پسیو و اکتیو اطلاعات بدین که واقعا کدوم یکی برتری داره بعضی از دوستان می گن عینکهای اکتیو پرش تصویر و لرزش داره و البته سردرد و ضعیف شدن چشم ها هم هستش و عینکهای پسیو درسته این مسائل رو نداره ولی کیفیت تصاویر اکتیو رو نداره....
2-مصرف برق تلویزیون های پلاسما خیلی بالاست و با این وضع اشفته انتظار قبض های انچنانی اخر ماه رو داشته باشیم ولی میبینیم که همچنان رغبت برای خرید پلاسماهای پانا بسیار بالاست؟؟؟
3-ایا این فن اوری سه بعدی به حد قابل قبولی رسیده که بخوایم هزینه زیادی بابتش متحمل بشیم و ارزششو داره یا نه...(تصاویر مطلوب و با کیفیت بدون دردسرهای جانبی از قبیل سردردو...)
4-**در کلام اخر میتونین مزیتهای تلویزیون های پلاسما و ال ای دی ها رو نسبت به هم به صورت خلاصه بگین......
ممنون
HX-925 .نقل قول:
بالاترین کیفیت در حال حاضر بین LED های بازاره ایران داره.
تاپیک جدید:
بحث و بررسی در مورد تکنولوژی های جدید tv{تمام برند ها} [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیدوارم که شرکت کنید
دوستان یک مدل lcd با سایز 37 میخوام که بعد از تحقیق مدل samsung 37d585 رو پیدا کردم که هم به بودجم میخورد هم ----t داشت هم تو همین انجمن تاپیکی هست که ازش تعریف زیاد شده
LA37D550K7MSHD
اما مشکلش به نظرم 4ms بودن response time اش هست
من با مدل های 2ms از lg و samsung و ... کار کردم با وجود 2 بودن تو فوتبال و بازی ها دنباله و تار شدن داشت
این مدل با وجود جدید بودن چرا 4 هست و تاثیر زیادی داره ؟
من d5540 رو واسه مادربزرگ خریدم با dvd هدیه شد 1149.......... این قیمت جدیدشهنقل قول:
تیونر دیجیتال داره.........
46هم داره و بیشتر فرمت ها رو ساپورت میکنه..........
---------- Post added at 05:23 PM ---------- Previous post was at 05:18 PM ----------
تراکتور که نیست...........نقل قول:
میانگین 100 وات بیشتر مصرف میکنه... درعوض کیفیتش خوبه و تصاویر واقعی و طبیعی نشون میده.........
ال ای دی های سری 5 هم همینجورن.........نقل قول:
ال جی تو response time پیشرفت خوبی داشته..............