آقا کارت دی وی بی یکم خطری امنیت ADSL رو نداره....نقل قول:
Printable View
آقا کارت دی وی بی یکم خطری امنیت ADSL رو نداره....نقل قول:
این که میگید از شرکت میشه بیشتر توضیح بدید؟؟؟منظور چه گواهی باید بده؟؟؟نقل قول:
نهنقل قول:
من منظورم با رپيد بدون اكانت بود عزيز:46:
شما رشتتون چيه؟:20:نقل قول:
كنجكاو شدم ببينم اطلاعات عموميتون اينقدر بالاست يا رشته ي درسيتونه اين شبكه!:46:
بايد يه شركت كه مهر ثبت داره به نامش adsl بگيرينقل قول:
نميدونم درسته يا نه اما من از يكي شنيدم ميگفت ديگه به شركت نميدن:19:
درست يا غلط بودنشا نميدونم!!!!
d___VB اينترنت__آ_فلاين هست و كاربردش با ADSL متفاوت هست. تجهيزاتش هم متفاوت هست. شما نميتوني صفحه مرور كني باهاش و...نقل قول:
خب در اون صورت شما بايد يه خط ADSL يا dial up براي سند داشته باشي چون فقط ميتوني ريسيو انجام بدي.نقل قول:
512 شاتل به نظر من بهترين گزينه براي ADSL هست به خصوص حالا كه كرده 3 گيگ معركه شده.
دوستان سلام
یک سوال
دانلود در سرویس رایگان شبانه ی شاتل در ترافیک محدود ماهانه تاثیری داره؟
به هيچ وجه.نقل قول:
ميتونين توي صفحه كاربريتون نگاه كنين جدا جدا محاصبه ميشه.
بروبچز شاتلی شما هم شبها تو زمان ترافیک مجانی شده سند و ریسیو صفر بشه؟واسه من اینجوری میشه و یکبار که مودمasus am602 رو روشن خاموش میکنم درست میشه!قبلا اینجوری نبود چند شبی اینجوری شده!(اکو-128)
علت چی میتونه باشه؟
راستی برای دوره بعد میخوام اکو 512 بگیرم،این قضیه نامه از شرکت چجوریاس؟:19:یه نامه میخواد که تقاضای اینترنت پرسرعت کنه برای من؟با سربرگ و مهر؟
من صنایع خوندم- یه ضربالمثل چینی:31: میگه جواب همه سوالها با کمی سرچ تو اینترنت(مخصوصا Wikipedia) پیدا میشه!:10:نقل قول:
شما رشتتون چيه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كنجكاو شدم ببينم اطلاعات عموميتون اينقدر بالاست يا رشته ي درسيتونه اين شبكه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت دانلودش هم همین حدوده واقعا ؟؟ آخه من شنیدم که از اونچیزی که روش اسم میذارن خیلی پایینتره....نقل قول:
اکو 512 سرعت دانلود حدود 64 هست(حالا یه کم پایینو بالا داره).
ترافیک یعنی اینکه میتونیم چقدر دان کنیم دیگه ؛ یکم کم نیستش ؟؟نقل قول:
اگر یک ماهه بگیری ماهی 18900 و 3 گیگ ترافیک، اگر 3 ماهه بگیری حدود 14 تومن و مجموع 3 ماه 5 گیگ
یعنی هر چقدر بخواهیم دانلود میکنیم تو این مدت ؟؟ خب اینجوری خوبه....نقل قول:
شبها از ساعت 1 تا هفت صبح هم رایگانه
خب داش سیامک گل یه کارت بهم داده که بر میگرده به همون 7-6 ماه پیش...انقضا ندارن اینا؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
هزینه راه اندازی که برای تهران 25000 و برای شهرستان 15000هست میتونی 1 کارت طلایی از همشهری هات بگیری که 10000 تومن بهت تخفیف میدن و همچنین میتونی اینترنتی ثبت نام کنی که 5000 تخفیف میدن
3- فعلا چیز دیگه ای یادم نمیاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از اینترنت هم که هیچی...یعنی هزینه نصبش میفته 10 تومن برای من دیگه؟؟؟
eco-512 سرعت دانلود باید 64 باشه که بین 55-65 میچرخه معمولا البته به مرکز مخابراتی هم بستگی دارهنقل قول:
ترافیک همون مجموع ارسال ودریافت هست . خب این مقدار را فقط میزاری برای وبگردی و دانلود را میزاری برای شب
اره دیگه هرچقدر خاصی میتونی 1 تا 7 دانلود کنی
فکر کنم منقضی شده چون 3 ماه اعتبار داره
اره دیگه 10 تومن میدی
راستی اگه تا 18 خرداد ثبت نام کنی 1 ماه رایگان میدن :8:
:10: