واااااااااااااای.چه کمه.مفته.:18:نقل قول:
من هم گفتم اگه حدود 30 تومن باشه بخرم.
پس نشد بخریم.:19:
Printable View
واااااااااااااای.چه کمه.مفته.:18:نقل قول:
من هم گفتم اگه حدود 30 تومن باشه بخرم.
پس نشد بخریم.:19:
نه دوست من ضبط صدای آن فقط یک دقیقه هستنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Rino 120
تنها GPS بی سیم دار دنیا، دارای نقشه کل ایران و جهان، توانائی کارکرد با سیستم WAAS، قابلیت ارسال اطلاعات بر GPS متناظر، با برد بی سیم حدود 3 کیلومتر، دارای دو دستگاه مجزا،قابلیت تنظیم و تغییر کانالها، طراحی بدنه بسیار زیبا و شیک
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Etrex Summit
دارای کمپاس (قطب نمای) دیجیتال، مجهز به ارتفاع سنج و فشارسنج مجزا، 12 کاناله با قبلیت کارکرد در حالت DGPS با فرمت RTCM، دارای اطلاعات جغرافیائی شهرهای ایران و جهان
دارای سیستم نمایش طلوع و غروب محلی خورشید و ماه، قابلیت رسم نمودار تغییر ارتفاع و فشار بر مبنای زمان، منبع تغذیه: 2 عدد باطری، همراه با کیف حمل و نرم افزار و دفترچه راهنمای فارسی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Etrex Vista
دارای کمپاس (قطب نمای) دیجیتال، مجهز به ارتفاع سنج و فشارسنج مجزا، 12 کاناله با قبلیت کارکرد در حالت DGPS با فرمت RTCM، دارای نقشه کل ایران و جهان، دارای 24 مگابایت حافظه جهت انتقال نقشه دلخواه به آن از طریق سی دی Map Source، قابلیت کارکرد با آنتن مغناطیسی اکسترنال از نوع بازتابشی، دارای سیستم نمایش طلوع و غروب محلی خورشید و ماه، نشان دهنده پارامترهای Jumpmaster (جدید)، دارای دقتی بین 3 تا 5 متر،همراه با کیف حمل و نرم افزار و دفترچه راهنمای فارسی و کابل اتصال به کامپیوتر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Quest
مخصوص استفاده در اتومبیل، دارای کمپاس (قطب نمای) دیجیتال، دارای نقشه کل ایران و جهان، دارای 243 مگابایت حافظه جهت انتقال نقشه دلخواه به آن از طریق سی دی Map Source، با آنتن BNC استاندارد قابل اتصال، دارای دقتی بین 3 تا 5 متر، همراه با پایه نگهدارنده و نرم افزار و دفترچه راهنمای فارسی انتن شارژر خودرویی و کابل اتصال به کامپیوتر، صفحه نمایش 256 رنگ TFT، باتری لیتیم داخلی قابل شارژ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] GPS V
مخصوص استفاده در اتومبیل، دارای کمپاس (قطب نمای) دیجیتال، دارای نقشه کل ایران و جهان، دارای 19 مگابایت حافظه جهت انتقال نقشه دلخواه به آن از طریق سی دی Map Source، با آنتن BNC استاندارد قابل اتصال، دارای دقتی بین 3 تا 5 متر، همراه با پایه نگهدارنده و نرم افزار و دفترچه راهنمای فارسی انتن شارژر خودرویی و کابل اتصال به کامپیوتر، منبع تقذیه 4 باتری AA
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Geko 101
12 کاناله ، دارای 4 صفحه ناوبری ، قابلیت ثبت 250 نقطه ، منبع تغذیه: 2 عدد باطری سایز AAA ، همراه با کیف حمل ، دارای یکسال گارانتی ، تجهیزات جانبی: شارژر برقی، نگهدارنده خودروئی، آنتن خارجی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Etrex
12 کاناله ، دارای 5 صفحه ناوبری ، قابلیت ثبت 500 نقطه ، منبع تغذیه: 2 عدد باطری سایز AAA ، همراه با کیف حمل و نرم افزار
دارای یکسال گارانتی ، تجهیزات جانبی: کابل اتصال به کامپیوتر، شارژر برقی، نگهدارنده خودروئی، آنتن خارجی
منبع : irandeserts
من دو روزه كه گوشيم هروقت صفحه كليدش قفل مي شه هنگ مي كنه و بايد
باطري رو خارج كنم تا درستش
به نظر شما مشكل از كجاست و چطوري مي شه بر طرفش كرد؟
نقل قول:
احيانا نرم افزار jeer كه ميسد كال ميندازه رو نصب نكردي رو گوشيت؟
چرانقل قول:
اون رو نصب كردم
مشكل از اونه؟
دقيقا مشكل از همينه.نبايد نرم افزار رو باز بزاري بايد حتما خارج بشي ازش.تو آپشن گزينه exit داره.اگه بازم ديدي اينجوري شد از برنامه نيا بيرون.دكمه ي پاور رو بزن بعدش remove memory card رو بزن كه اونجوري بسته بشه نرم افزار
آخرین قیمت گوشی؟؟؟
از 230-270
بسته به انصاف فروشنده داره.
در واقع قیمت تغییری نکرده.جالبه!