17 گیگ 25 تومن از سرویس های غیر حجمیه. من چند ماهه دارم ازش استفاده میکنم. البته 17 گیگ با 250 مگ اضافه چیزی میشه حدود 21 گیگ. شبانه نداره. هرگیگ اضافه 1600 تومنه.نقل قول:
Printable View
17 گیگ 25 تومن از سرویس های غیر حجمیه. من چند ماهه دارم ازش استفاده میکنم. البته 17 گیگ با 250 مگ اضافه چیزی میشه حدود 21 گیگ. شبانه نداره. هرگیگ اضافه 1600 تومنه.نقل قول:
سلامنقل قول:
ببخشید, سرویس حجمی و عیر حجمی یعنی چی؟ جه تفاوتی دارن؟
موفق باشید
سرویس های غیر حجمی در حال حاضر تفاوتی با سرویس های حجمی ندارن. سرویس های غیر حجمی قراره در آینده جایگزین سرویس های حجمی بشن. این سرویس های قراره بر اساس سرعت تفکیک بشن و با حجم نامحدود. مثل تمام دنیا. فعلا یه قدم برداشتن تا بعدا. به قول خودشون این سرویس ها در راستای تغییر اینترنت حجمی به اینترنت سرعتی ارایه شدن.نقل قول:
سلامنقل قول:
یعنی
قراره دوباره اینترنت نامحدود بیاد؟!!!
خبر دارین که سرعتش مثل آخرین دفعه داعونه یا نه؟ قیمت هاش چطور ؟
اگر اطلاع دارید بفرمایید
موفق باشید
سلام
کسی در مورد سرویس تانوما اطلاعات دقیق تری نداره ؟!
کی میاد و برای کسایی که خطشون نوری هست ارائه میشه؟
سلام الان کدوک یک از سرویسهای مخابرات شبانه رایگان داره ؟
سلام دوستان:n13::n13:
من از مخابرات نت دارم خطم 12 مگ بسته شده مشکلی نداشتم یک هفته هست مرتب لینکم میپره ماموران مخابرات منطقه هم اومدن بررسی کردن گفتن مشکلی نیست
موندم حالا یقه کی رو بگیر م
سیم توی خونه هم روکار هست:n35::n35:
تمام شکم ب مودم میره که خراب نشده باشه
* 1 مگ 6 ماهه 72 گیگ به مبلغ 1,413,000 ریالنقل قول:
* 1 مگ 1 ساله 144 گیگ به مبلغ 2,704,000 ریال
* 2 مگ 1 ساله 72 گیگ به مبلغ 1,925,000 ریال
* 2 مگ 6 ماهه 72 گیگ به مبلغ 1,480,000 ریال
* 2 مگ 1 ساله 144 گیگ به مبلغ 2,835,000 ریال
* 2 مگ 1 ماهه 18 گیگ به مبلغ 390,000 ریال
* 2 مگ 3 ماهه 54 گیگ به مبلغ 1,025,000 ریال
* 2 مگ 6 ماهه 108 گیگ به مبلغ 1,930,000 ریال
* 2 مگ 1 ساله 216 گیگ به مبلغ 3,735,000 ریال
برگرفته شده از ali-abad.blog.ir
ترافیک زماندار رو برداشتن برا همه؟!
برا من فقط دو گزینه مونده!!
نه هستش،حذف نشدهنقل قول:
کل بخش حذف نشده، اما قبلا گزینه های بیشتری داشتی با حجم های مختلف، اما الان فقط دوتا 5 گیگ هست!
برای من هم فقط 2 گزینه موندهنقل قول:
سلام. از دوستان اهوازی کسی مخابرات رفته در مورد تانوما سوال کنه؟
تو صفحه زیر پیش ثبت نام گذاشتن. شامل اهواز هم میشه؟ چون نوشته منطقه آزاد اروند...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک نکته مثبت دیگه گرفته شد.
ترافیک زماندار هم به تاریخ پیوست
اقا من سرویس جدید گرفتم میگه چون بیشتر از پونزده روز ا سرویس قبلی مونده نمیشه فعالش کرد ؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!! ایی مسخره بازیا چیه وجدانن؟ قبلا ایجوری نبود. ترافیک زماندارم خو برداشتن. هر روز یه اوضاعی درست میکنن
فعال سازی سرویس رزرو حدود 1 ماهه اینجوری شده. ترافیک زماندار هم فکر کنم از این به بعد فقط مختص سرویس های یاقوت باشه چون تو تعرفه های طرح همسفر (یاقوت) دو گزینه 5 گیگی زماندار هست.نقل قول:
الان خطوط فیبر زماندار دارن؟ فکر کنم داشته باشن.
زماندارا کع قبلا بود خیلی متنوع بود . همیشه هم استفاده میکردم. همین دوتا هم نزارن سنگین ترهنقل قول:
والا این چه وضعیه مخابرات درست کرده ! هر روز یه کلکی برای خالی کردن جیب مردم دارن ... فک کنم وقت تخلیه خط فرا رسیده احتمالا برم شاتل !
ترافیک زماندار رو برداشتن ، نامحدود رو برداشتن شبانه رو هم برداشتن دیگه هیچ دلیلی وجود نداره که از نت اشغال مخابرات استفاده کنیم !
اگه این بار تخلیه کنم اگه مخابرات به مشتریانش اینترنت نامحدود رایگان با سرعت 1000 گیگابیت هم بده اصلا سمت مخابرات نخواهم امد ..
مسخره بازی رو به حد نهایت رسوندن
ثبات هم در حد صفر.
یک طرحی رو میذارم 2 روزه پشیمون میشند برش میدارند.
آدم گخ گیجه میگیره.
ترافیکهای زماندار هم اون 2 تا گزینه مسخره هستند.
5 گیگ یکماه ؟؟؟
من 45 گیگ در ماه مصرف دارم.
تنها راه پیش روی شما تخلیه خطه از شر مخابرات خودتو راحت کن و دیگه حتی به اینترنت مخابرات فکر هم نکن !
قبلا 60 گیگ میخریدم 40 تومن الان همونو باید 80 تومن بخریم ! مسخرس واقعا جای اینکه خدماتشون را روز به روز بهتر کنند هی بدتر و بدترش میکنند .. چون مشتریهاشون رو بلانسبت شما "خر" فرض کردند و هر بلایی دلشان بخواهد سر مشتری میارن دریغ از ذره ای مشتری مداری و احترام به حقوق مصرف کننده !
مرتب دارن اینترنت را گرون میکنند.با ترفندهای مختلف. هر گزینه ای میبینند طرفدار داره حذفش می کنند. نهایت مشتری مدارینقل قول:
هیچ جا هم نیست شکایت کنی.
شاتل زنگ زدم گفت بزودی داریم سیم کارت بیرون میدیم برای دیتا و تعرفه ها همون تعرفه های adsl هست.
سلام
آقا میدونم سیمکارت همون بر اساس دکل های دیگر اپراتورها هستن ... ولی توضیحات بیشتر برای شرایط ووو چیزی موجود نیست!! توی سایتش هم گشتم نبود!! آیا اطلاهات بیشتری دارید؟
ایرانسل هم داره بسته های بدرد بخورش رو حذف میکنه ... البته پشتیبانیش گفت که بسته های جدید ولی به جرف اینا اعتباری نیست
موفق باشید
دوستان پشتیبانی مخابرات بیست و چهار ساعته هست؟
دوستان ساعت رایگان در حال حاظر چند تا چنده ؟ من 1 تا 6 میزاشتم چونی سرعت از 1 کم میشد.. ولی حس کردم ترافیک میخوره... اگه میشه بگید الان چند تا چنده... ممنون
من دیشب امتحان کردم همون 1 تا 6 هستنقل قول:
البته خطوط مسی
سلام
کسی از دوستان میدونن برای بررسی دقیق ترافیک استفاده شده چه باید کرد.
من ماهی 4 گیگ مصرف میکردم
21 فروردین اکانتم رو تمدید کردم تا امروز 13 اردیبهشت 11 گیگ کم شده، کسی پاسخگو نیست، انواع رمز و مک آی دی فیلتر واسه مودم گذاشتم باز مصرفم زیاده
امروز صبح کسی خونه نبوده 400 مگابایت مصرف شده
سلامنقل قول:
توی پارتاک وارد حساب کاربری که بشید پایین صفحه "جزییات حساب کاربری " رو بزنید.بعد اونجا "ریز مصرف " رو بزنید.روی علامت تقویم کلیک کنید و تاریخ شروع
و خاتمه بررسی رو انتخاب کنید.البته فقط بر حسب آی پی هست .
برای امنیت بیشتر رمز ورود تنظیمات مودم رو عوض کنید.بیشتر مودمها رمزشون admin هست و اگه کسی بخواد میتونه از طریق اینترنت وارد تنظیمات مودم شما بشه و یوزرنیم و پسورد اکانت اینترنت رو بدست بیاره.برای اطمینان پسورد اتصال اینترنت رو هم از توی پارتاک عوض کنید.
نرم افزارهایی هستند که ترافیک ورودی و خروجی رو مانیتور میکنندنقل قول:
نقل قول:نقل قول:
متشکرم از راهنمایی شما دوستان عزیزم، ولی پاسخ سوال بنده نبود، انواع روشهای مبارزه با سوءاستفاده رو به کار بردم، مشکل اینه که کنتور در اختیار سرویس دهنده هست و من نمیتونم اثبات کنم ترافیک استفاده شده که به آی پی من نسبت داده شده، درست هست یا خیر، فقط میدونم حداکثر ماهی 4 گیگ ترافیک استفاده میشده که الان در سیستم پارتاک نشون میده برای 20 روز 10 گیگ، و این مغایرت باعث میشه به سیستم شمارنده سرور شرکتهای پیمانکار مخابرات آدم شک کنه، الیته شاید اون شمارنده در اختیار خود مخابرات باشه
جهت استحضار دوستان عزیز
طی تماس های زیادی که با بخش پشتیبانی و خود شرکت سرویس دهنده داشتم و به کنتور مربوط به ترافیک اکانت خودم اعتراض کردم، البته همه به اتفاق میگفتن مصرف کردی و کنتور ما درسته
حال خود شما ببینید در گزارش سیستم پارتاک برای هر روز چی دارم
ترافیک مصرفی در روز نهم اردیبهشت
جمع کل ترافيک مصرف شده : 2351.33 مگابایت
ترافیک مصرفی در روز دهم اردیبهشت
جمع کل ترافيک مصرف شده : 963.07 مگا بایت
ترافیک مصرفی در روز یازدهم اردیبهشت
جمع کل ترافيک مصرف شده : 976.63 مگابایت
ترافیک مصرفی در روز دوازدهم اردیبهشت
جمع کل ترافيک مصرف شده : 289.5 مگابایت
ترافیک مصرفی در روز سیزدهم اردیبهشت
جمع کل ترافيک مصرف شده : 801.75 مگابایت
ترافیک مصرفی در روز چهاردهم اردیبهشت
جمع کل ترافيک مصرف شده : 255.52 مگابایت
ترافیک مصرفی در روز پانزدهم اردیبهشت
جمع کل ترافيک مصرف شده : 76.51 مگابایت
هیچ تغییری در وضعیت مودم خودم ندادم، اما ترافیک مصرفی از دو روز پیش که اعتراض کردم کاهش پیدا کرده، نمیدونم چطور میشه توضیحش داد.
سلام:n41:
دوستان یه سوال داشتم...
دیروز یهویی تلفن خونه 3 بار زنگ خورد هی خش خش میکرد بعد قطع میشد بلافاصله بعدش تلفن به کل قطع شد..
حالا ADSL وصله ولی به طور وحشتناکی نویز افتاده رو خط و خطم از 16 مگ افتاده رو 2 مگ snr خطم هم بشدت اومده پایین
یه راهنمایی میکنیم منو
به 117 هم زنگ زدم که هی میگه درخواست شما ثبت شد 2 ساعت بعدشم میگه تلفنه شما درست شد
سلام دوستان... ببخشید کسی اطلاع داره این سرویس شبانه داره یا نه ؟ داخل تعرفه های پارتاک نیست که ببینم شبانه داره یا نه... تازه اومده جز لیست تمدید سرویس... ممنون میشم راهنمایی کنید... با این بلایی که سر ترافیک زماندار آوردن دیگه نمیشه سرویس با ترافیک پایین خرید...
من این سرویس رو قبلا داشتم و شبانه هم داشت.نقل قول:
ولی الان نمی دونم
سلام.از دیروز آی پی و لوکیشن ما به کشور روسیه تغییر کرده!!
هیچ پراکsی یا قندشکنی هم در سیستم ها نصب نیست و ویروس هم نداریم.
من با گوشی ویندوزی و یک گوشی اندرویدی و 2 تا سیستم متفاوت چک کردم اما در هر چهار سیستم همین مشکل وجود داره و به صفحه اول گوگل که میریم به جای گوگل انگلیسی گوگل روسیه رو باز می کنه!!
کسی با این مشکل برخورد کرده؟
نقل قول:
با اینا چک کنید، باز شدن گوگل به یه زبان دیگه دلیلی نیست
به 2020 زنگ بزنیدنقل قول:
گوگل رو فقط مثال زدمنقل قول:
اینا رو چک کردم و برای همین دارم میگم...آی پی روسیه ست لوکیشن هم روسیه میزنه.فری گیت رو هم که اجرا می کنم موقع باز کردن پیج میزنه آی پی شما از روسیه ست!
عجبیه.
دیشب فکر کنم سیستمشون بهم ریخته بود و شبانه برای من کار نکرد
حدود 10 گیگ از حجمم پرید.
یعنی خاک تو سروشون
آره منم قبلا این سرویس رو داشتم و شبانه داشت ولی اینا به هیچیشون اعتباری نیست ممکنه بگیریم بعد شبانه نداشته باشه ضربه ی روحی بخورم :Dنقل قول: