ممنونم که جواب دادید. سوال دیگه ای داشتم اینه که معاف از رزم چقدر رو تقسیم بعد از آموزشی تاثیر داره؟نقل قول:
Printable View
ممنونم که جواب دادید. سوال دیگه ای داشتم اینه که معاف از رزم چقدر رو تقسیم بعد از آموزشی تاثیر داره؟نقل قول:
بچه ها اگر کسی اعزامی اردیبهشه مالک اشتر هست شماره منو اد کنه
یک گروه وایبر از هم پادگانیا تشکیل دادیم
09365718071
06
مالک اشتر
من واقعا نمی دونم شما چه اصراری دارید که در بوقه و... باشید:n34:. دوست گرامی شما هنوز چپ و راست در خدمت و هنوز الفبا رزم مقدماتی رو نمی دونین ، انگاه شما بفرستند بوفه یا اشپزخانه؟پادگان اموزشیه و شما هم در این دو ماه کاری جز اموزش دیدن و تمرین رژه و هر چند شب نگهبانی نخواهید داشت مطمن باش که هیچ گاه شما را به بوفه ،اشپزخانه ،خباز خانه دژبانی و... نمی فرستند . بعد از اموزشی در یگان هر جا خواستی به اشنات بگو همان جا باشی. همه ارزو دارن کل خدمت مثل یگان اموزشی باشه شما برعکسی ! واقعا تعجب داره:n04::n04:نقل قول:
بعد انموزشی هنگامی که مزه مسولیت در خدمت را چشیدید انگاه ارزو اموزشی را می کنید.
برنامه حضور پزشک متخصص هر بیماری را در بیمارستان بهداری پادگان می داند.
در یک کلام هیچ،نقل قول:
ممنونم که پاسخ دادید.یک سوال دیگه واسم پیش اومده اینکه معاف از رزم چه تاثیری روی تقسیم بندی بعد از آموزشی دارهنقل قول:
هیچ که نمیشه گفت. شنیده بودم مرز نمیفرستن. آیا این صحت داره؟
سلام
بچه های اعزام به عجب شیر بیایید گروه تو واتس آپ آشنا شویم
09304988348
دوره آموزشی ما 30 فروردین تموم میشه، کسی میدونه چطور میشه زودتر از روزی که امریه رو میدن بفهمیم که یگان کجا افتادیم یا دوره کد خوردیم؟
احتمالا تا امروز که 27 فروردین هست امریه ها مشخص شده؟
نقل قول:ممنون. پس لازم نیست من با خودم وسیله ی خاصی ببرم؟؟ و اینکه وضعیت موی سرم به چه صورت باید باشه؟ موبایل می تونم ببرم و اونجا به دژبان تحوبل بدم یا نه ؟
دست خالى هم نرويد لوازم سبكى به همراه داشته باشيد، موى سر هم كه در برگه سفيد كه پست اورده نوشته ، براى گوشى نميدونم كه دژبان تحويل مى گيرد يا نهنقل قول:
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
نقل قول:
سلام دوست عزیز به شما پیغام خصوصی فرستادم.
یه سوال
در صورت تجدید دوره آیا از درجه کم میکنن؟
مدت این تجدید دوره از کل خدمت کم میشه یا نه؟
ممنون
اگر به دلیل انضباطی باشه هم درجه سرباز صفر میدن هم درج در پرونده میشه اگر بخواین به دلیل قبولی در دانشگاه ایست خدمت داشته باشین خیلی سخت مجوز ترخیص بهت میدننقل قول:
دوستان سلام
من تک پسرم و اعزامی 1 اردیبهشت، امروز رفتم ثبت احوال شهرمون که گواهی یا استعلامی مبنی بر تک پسر بودن بگیرم، بهم گفتند که باید نامه از محل خدمتت بیاری بعد ما جواب نامه رو بدیم، روالش همینطوریه یا منو سر کار گذاشتن؟؟؟
اگر همینطور باشه و از محل خدمت آموزشی (01) به من نامه دادن، حتما بایداین همه راه دوباره بکوبم بیام اداره ثبت احوال شهرمون؟؟؟ نمیشه همون اداره ثبت احوال تهران برم؟؟
خواهش می کنم دوستانی که اطلاع و یا تجربه دارن راهنماییم کنن
درستهنقل قول:
نامه را از ٠١ بگيريد و پست كنيد شهرستان
بعد آیا این نامه ای که 01 میده برای ثبت احوال شهر محل سکونت هستش؟؟ یا میشه با همون نامه برم ثبت احوال تهران گواهی بگیرم؟؟؟نقل قول:
خير ثبت و احوال شهرستان محل سكونت پدر و مادر شما، بايد شناسنامه هاى انها در ثبت و احوال تاييد شود كه شما تك اولاد ذكور هستيدنقل قول:
سلام
من شنیدم از نیمه ی دوم سال 93 کسانی که دوره تکمیلی هم گذروندن و پادگان های سپاه میفتند ، باید 2 هفته در پادگان بمونند و آموزش های لازم را در آن 2 هفته بگذرونند.
این خبر درسته؟؟؟
لطفا راهنمایی کنید
کپی شناسنامه خودتو پدر و مادرتو ببر ثبت اسناد یا دادگاه برابر با اصل کن ببر اموزشی قبول میکنن منم همین کارو کردم توی کمسیون قبول شدنقل قول:
دوستان امسال برای آپاندیس معافیتی هست؟؟
خیرـ[emoji23] [emoji23] [emoji23]نقل قول:
خیلی ممنون از راهنماییتون.نقل قول:
سلام.نقل قول:
متاسفانه به دلیل اینکه تتعداد پستهام کمتر از 10 تاست نمیتونم پیغام خصوصی بفرستم. من اواخر اسفند اقدام کردم. در مورد قطعی بودنش هم همینطور که دوستان گفتن تا نامه نهایی نیاد نمیشه با اطمینان صحبت کرد. من از یکی از آشنایان پرسیدم و ایشون گفتند قاعدتا نباید مساله ای پیش بیاد ولی باز هم نمیشه 100 درصد گفت.
دوستانی که اطلاعات مطمئن دارن خواهشن جواب بدن آیا بعد از اینکه دوره آموزشی در یه بخش مثل نیروی انتظامی تموم شد میشه میتونه آدم از قانون فرزند نظامی بودن استفاده که کنه مثلا بیاد توی نیروی دریایی توی استان خودش خدمت کنه !؟ یا نه حتما باید این کار رو قبل آموزشی انجام بده !؟
خیلی ممنون میشم این سوال منو جواب بدید
از نيرو انتظامى به نيرو دريايي كجا؟نقل قول:
كلا تعويض نيرو در يك سازمان كار سخت و پيچيده اي است ، ديگه تغيير از يك سازمان به سازمان ديگر كه امكان ندارد
نیروی انتظامی مشکین شهر افتادم آموزشیم رو و میخواستم به نیروی دریایی گیلان با استفاده از اون قانون تقسیم بشم !نقل قول:
خیلی ممنون دوست عزیز که توجه کردی.نقل قول:
انشاالله اگه با امریه شما و من موافقت بشه جفتمون رو میفرستن پادگان جوادنیا قزوین. شماره موبایلمو براتون فرستادم اگه خبر مهمی درباره امریه های تیرماه به دستتون رسید ممنون میشم به منم اس ام اس بدین.
سپاس فراوان :n12:
کدسخا چطور پیدا کنم؟ سایت نظام داغونه... نگفته ؟؟!!!
۲ روز دیگه امورشی منم تو 01 تموم میشه.هرکس سوالی راجع به 01 داشت بپرسه.بعدا هم سر فرصت کامل همه چیز راجع بهش رو کامل می نویسم.
فكر كنم منظور شما نيرو دريايي ارتش باشهنقل قول:
خير امكان ندارد، فرد مى تواند با قانون پدر نظامى در شهر با نهايتا استان محل بومى خودش باشد، تغيير از يك سازمان مثل ناجا به ارتش براى وظيفه كه وجود ندارد براى پرسنل كادر مشكل و بسيار زمان بر است
طبق ایین نامه اجرایی قانون خدمت وظیفه عمومینقل قول:
ماده ۲۴-کارکنان وظیفه چناچه قبل از اتمام اموزش عمومی ( اموزش رزم مقدماتی) مرتکب غیبت غیر موجهه یا فرار شوند،پس از معرفی یا دستگیری،تجدید دوره اموزشی گردیده و مدت اموزش قبلی این افراد جزو خدمت قبلی انان محسوب نمی شود.
گوشی ببریم جایی هست تحویل بدیم یا کلا نبریم؟نقل قول:
شنیدم یه دکه روبرو 01 هست هفته ای 2 تومن نگه میداره اعتمادی بش هست؟
ورودي درب جنوب يك دكه است كه گوشى را امانت مي گيرد سعى كنيد گوشى گرانى به همراه نداشته باشيدنقل قول:
گوشی کلا نبری بهتره.اره یه دکه جلوی در جنوب هست که میشه گفت مطمئنه چون قبض میده ولی به نظر من کلا گوشی نبر.ریسکش بالاس.یاحتما ضروری میخوای ببری یه گوشی ساده بدون دوربین ببر که اتفاقی افتاد هم ضرر زیادی نکنی.در کل به ریسکش نمیارزه و گوشی نبر.یه کارت تلفن ببر ازونجا تماس بگیر با بقیه.نقل قول:
سلامنقل قول:
خیلی ممنون که به سوالات پاسخ می دهید. شما تازه اونجا بودید و خبراتون داغه داغه :n19:
من اول اردیبهشت به 01 اعزامم. مدرکم فوق لیسانس فناوری اطلاعاته از تهران و شرایط خاص و پارتی ندارم. چند تا سوال داشتم. ممنون میشم به هر کدوم که تونستید جواب بدید؟
1) ممنون میشم وقتی تقسیم یگان انجام شد یه آمار بدید که کجا افتادید و معمولا تهرانی ها کجا افتادن و آیا فوق لیسانس ها بیشتر شهر خودشون میفتن یا نه؟ (اگه الان هم آمار دارید ممنون می شم اطلاع بدید.» :n28:
2) واسه تهرانی ها روزبرگی از کی آغاز میشه و آیا هر روز بهشون روزبرگی میدن؟ از چه ساعتی تا چه ساعتی؟
3) وضعیت نگهبانی چطوره؟ چند شب معمولا هر کسی واسه نگهبانی باید وایسه پادگان؟
4) وضعیت رژه چطور بود؟ چند روز در هفته رژه می رفتید؟ خیلی سخت بود؟
5) اردوگاه تلوتون چند روزه بود و ژسه و و میدون تیر چطوری بود؟
6) از ستاد مشترک و لویزان و عقیدتی سیاسی و اینا اومدن اونجا واسه پذیرش؟ بیشتر چه رشته هایی رو می خواستن؟
7)مرخصی اول دوره برای اندازه کردن لباس به شما دادن؟ کلا حتما به همه می دن؟
ببخشید سوالات زیاد شد. ممنون میشم هرکدوم رو وقت داشتی جواب بدی؟
يك پيامك بزنيد به 110206010و فقط در ان علامت سوال(?) تايپ كنيد تا دستور اپراتور براي شما ارسال شودنقل قول:
این پیامک اصلا کارنمیکنه... الان چن ساعنه 1 فرستادم تا جواب بیاد.... روش دیگه؟نقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز روی همون برگه ای که از پلیس+10 دریافت کردین کد سخا رو نوشته .. فکر میکنم روی برگه ای باشه که اطلاعات شخصیتون رو پرینت گرفته...
من هنوز واسه سربازی اقدام نکردم.. میخوام وضعیت معافیت تحصیلی بدونم... راهی نیست؟ این سیستم پیامکشون خرابهنقل قول:
بچه ها یه راهی بگید معاف بشیم
قانون قد و وزن هنوز هست؟ (لاغری؟)