بچه ها داون استریم اومده روی 572 در ارت 1 . از شاتل 64 کیلوبایت میده . تست سرعت speakeasy هم 550 کیلوبیت میده. ولی دانلود هنوز 23-4 است
Printable View
بچه ها داون استریم اومده روی 572 در ارت 1 . از شاتل 64 کیلوبایت میده . تست سرعت speakeasy هم 550 کیلوبیت میده. ولی دانلود هنوز 23-4 است
برای منم فلش باز نمیشه. وجالبیش اینجاست که تو سایت speedtest سرعت دانلودمو میزنه 70 ولی خودم دارم دانلود میکنم رو 13 هستش ART1
بله دیگه دوست من ، این 570 فقط برای مرور صفحات وب هست و تاثیری تو دانلود شما نداره و دانلود شما رو به همون سرعت 23 که فرمودید محدود کردند .نقل قول:
کلا دیگه فقط باید با سرویس آرت شاتل از مرور وب لذت برد البته اگه هیتلر نباشه :31:
دوست گرامی استفاده ی بد یعنی چی!!! جالبه که شیلتر کردن تارنماها و محدود کردن کاربرها خوب شده و اگر کاربرها بخوان این رو دور بزنن می شه استفاده ی بد!!نقل قول:
ببخشیدا اول جلوی دزدی کردنشو بگیریم هدیه دادنش پیشکش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
حداقل یکی بهم pm بزنه که چی خوبه ؟نقل قول:
از هر کی میپرسم میگه تاپیک ... هست بابا تورو خدا جواب بدین
امان از مخابرات چه قدر آدمو اذیت میکنن آخرشم هیچکی به من نگفته باسه دانبود چه شرکتی خوبه
اینجا مربوط به شاتله شاتل هم جدیدا =:2:نقل قول:
بستگی به مرکز مخابراتیت داره بگو کدام مرکزی تا دوستانی که توی مرکز شما هستن و تجربه دارن راهنمایت کنن! البته توی اتاپیک زیر:
Adsl / سرويس دهنده هاي اينترنت پر سرعت
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=245688
دوستان لطفا در مورد شبکه های خصوصی مجازی ( you know ! ) انقد بحث نکنین :دی بازم بیشترفیل میشیم .
جدیدا که این چیز پی ان ها کم خاصیت تر شده گوگل یاد گرفته جلوشونو میگیره دیگه با چیز پی ان هم نمیشه به محصولات گوگل دسترسی داشت !!
code.google.com
به طرز وحشتناکی امروز هیچ سایتی باز نمی شهنقل قول:
حتی سایت شبکه 3 باز نمی شه
یکی گفته بود فلش باز شده اما واسه من که هنوز بسته
البته سایت آغا که فلش هم هست با سرعت و شدت هرچه تمام تر باز می شه
الان هم مجبور شدیم با همون شبکه ی خصوصی مجازی بیایم که بشه 2 تا سایت دید
همون آب باریکه هم قطع شد الان با یه اینترنت پر سرعت تر ملقب به دایل آپ اومدم
دیکه حالم داره بد میشه من که الان به قول دوستمون با شبکه پرسرعت دایل اپ امدم. هیچ سایتی باز نمیشه وقتی دانلود میکنم انقد نوسان داره و سرعت امده پایین که میمونه و دانلود نمیکنه فلش دیگه الانم باز نمیشه ولی صبح برای من باز میشد فلش ART1
با این جریاناتی که مسلما حالا حالاها ادامه داره فکر کنم باید قید اینترنت رو بزنیم
اگه یه ماه زودتر درخواست مجوز داده می شد لاقل ما نمی رفتیم 6 ماهه تمدید کنیم
از اونجایی هم که شاتل مقصر نیست فکر نکنم مثل گذشته بیاد گیگ هدیه بده
البته تو خرداد داد کاشکی الان هم یه 40 50 گیگ بده که یه کم اعصابمون آروم شه
بیشتر هم نمی خوایم همون 50 تا کافیه
شاتل باید قیمت ها رو حداقل 20 درصد کاهش بده....
اصلا در دنیا ارائه نمیشه ....
اونوقت ما اینجا سر سرعتش بحث می کنیم...
تازه همین 128 منقرض شده رو با چه قیمتی که نمی خریم....
یک منبع خیلی موثق : اینترنت با سرعت3 مگابایت در ثانیه رو در ترکیه حداکثر باقیمت ماهی 10000 تومان میشه خرید...
اینجا خیلی بتونی بگیری با 10000 تومن 512 که البته خیلی احتمالش کمه مگه چه شرکتی باشه ...
:41::41::41:
سلام دوستان الان زنگ ردم قسمت فروش تهران قسمت شهرستانها گفتم شاتل برام تغییر سرویس نمیده گفت شما گفتم فلانی گفت به ما اعلام کردن تغییر سرویس ندیم برای شما گفتم برای چی گفت خودتون میدونید بعد از کلی سر کله زدن باهاش گفت به خاطر مشکلاتی که از طرف تنظیم مقررات برای شاتل ایجاد کردید :31::27::8: منم گفتم خوشحالم که تونستم بالاخره مشکل برای شاتل ایجاد کنم اونم گفت برو قطع رانژه کن گفتم از لج شما هم شده قطع رانژه نمیکنم و دهن شما را .... میکنم یعنی به خاطر اینها شاتل قطع رانژه نمیکنم از خداشونه قطع رانژه کنم!
از دوستان کسی توی مخابرات شیراز یا مخابرات مدرس شیراز اشنا نداره سرویس منو بکنه مثل بقیه 128 ای ها یعنی 512 یا 196 الان دقیقا روی 128 هست!
نظرتون چیــــــــه ؟نقل قول:
اینجا ایرانه....نقل قول:
به قول دوستمون اینجا ایرانه سرای بدبختی و رنجو درد. تو همه جای دنیا دیگه سرعت زیر 1مگ رفته تو موزه هاشون انوقت ما لینجا تو ایران با افتخار میگن کشورمون یکی از کشورای پرسرعت از نتظر اینترنت هست اخه یکی نیست بگه کدوم سرعت 128؟! :41::2:نقل قول:
به نظر من هرکی شبانه بیش از 1 گیگ بگیره باید تو شبانه محدود شه.../
حداکثر 500 تا 1 تا 7 تموم .../
که به بقیه هم برسه ..../
نه که من با 3 KB دانلود کنم .../
یکی با همین سرویس با 70 ..../
دوستان الان 23 روز هست که من هر روز درخواست تغییر مشخصات میفرستم به شاتل به معنای اعتراض و هر روز هم لغوش میکنن! یکبار هم از واحد مدیریت کنترل کیفیت تماس گرفتن:27:
دوستان شما هم به معنای اعتراض هر روز اینکار را بکنید!
نشانی محل قرارداد: شیراز-دزدخونه
نشانی محل نصب: شیراز-خونمون
نظرمون اینه که این یه موضوع کاملا سیاسیه پس نمی شه اینجا نظرمون رو بگیمنقل قول:
سلام . ما ARTــی ها میتونیم ترافیک اضافه بخریم ؟ یا باید با همین ۲۰ گیگ بسوزیم و بسازیم . اگه میشه گیگی چند حساب میکنن ؟
ممنون .
کلا جواب سوالت رو نمی دونم . چون تو سیستم حجم باقیمانده همیشه نا محدود نوشته پس حتما باید زنگ بزنی بپرسی.نقل قول:
اصلا برای ART نمیارزه که گیگ اضافه بخری چون گیگی 5 هزار تومنه و با 8 تومن می تونی یه لول ART بالا بری و هم سرعت بیشتر بگیری هم کلی حجم بیشتر.
دوستان برای شما هم AOL قطع شده؟
صفحه ی اصلیش باز می شه اما صفحه ی ای میلش نهنقل قول:
شما منظورت کدومه
منظورم مرورگرشه که ما تا حالا باهاش ف ی ل ت ر رو دور میزدیم.نقل قول:
الان یک هفتس کار نمیکنه
آره؟نقل قول:
اه می گه متن ارسال شما بیش از اندازه مختصر و کوتاه هست . متن ارسال شما باید حداقل 10 حرف داشته باشد
خب من فقط خواستم یه آره بنویسم:19:
eeeeee الان تورنت رو باز کردم دیدم کار می کنه
فکر کنم از بس اوضاع اینترنت خراب شده همتون دیگه قیدشو زدین
چند روزه تاپیک خلوت شده
اوضاع همچنان خرابه !!!
---------- Post added at 05:30 AM ---------- Previous post was at 05:28 AM ----------
سرعت شبانه شما دوستان هم دیشب و پریشب افتضاح بود ؟
واسه من که حداکثر 7 کیلو ...:41:
امکان داره سرویس اکو رو محدود کنن ؟
تنها چیزی که میشه گفت خوبه برا من . اینه که - سرعت دانلود شبانه یه چند وقتیه که دقیقا اندازه سرعت دانلود روزه !! فقط با کمی نوسان و کمو زیاد شدن 1!!که بسته به سرور ها متفاوته !!:8:نقل قول:
اونوقت سرعت دانلود روزت چنده ؟
عزیز سرعت شما را محدود کردن برای منم یک هفته همینجوری بود!نقل قول:
شما قبلش شبانه چقدر دانلود کرده بودی سر جمع مگه ؟؟
تا 1 هفته ؛ بعدش درست میشه یا نه ؟؟
زیادنقل قول:
اینا کارشون حساب نداره برای بعضی از کسانی هم که دانلود نمیکنن محدود کرده برای بعضی از کسانی هم که هر شب دانلود میکنن محدود نمیکنن!
برای من بعد از یک هفته ساعت 1 تا 3 محدود بود روی 14 کیلو 3 تا 7 60 کیلو الانم روی 14 هست!
بعد اونوقت این 60 ثابته یا یک ثانیه 60 بعد میشه 62 یک ثانیه بعد میشه 47 ....... ؟
با دانلود منیجر متغییر هست...نقل قول:
با دیو متر تقریبا ثابت هست!
دليل محدود كردن افراد توسط شاتل چيه؟نقل قول:
زیاد دانلود کردن.......نقل قول: