نقل قول:
سلام خدمت بزرگان ادب پارسی
ببخشید می خواستم بدونم ملاک این صندلی نشینان چی هست
پست ؟
سابقه ؟
ممنون می شم بگید :20:
Printable View
نقل قول:
سلام خدمت بزرگان ادب پارسی
ببخشید می خواستم بدونم ملاک این صندلی نشینان چی هست
پست ؟
سابقه ؟
ممنون می شم بگید :20:
نقل قول:
هر کی بیشتر از صندلی نشین سوال کنه البطه فکر کنم..........
هرکی عشقشون بکشه میارن...در ضمن اون طرف که میخواد رو صندلی بشینه مسائل امنیتی هم نباید داشته باشه
نقل قول:نقل قول:نقل قول:
دوستان سلام . معمولا ما سعی میکنیم که کاربرهایی رو بیاریم که بین کاربر ها محبوب باشن و باعث رونق این تاپیک بشن . ولی همیشه اینطور نیست . خیلی ها خودشون به من یا ووکمن و یا سعید رونالدو
پی ام میدن که ما می خواهیم روی صندلی بشینیم . اگه کسی جلوشون نباشه ما مخالفتی نداریم .
ممنون
بهروز
اگه سوالی در این موارد دارید پی ام بدید تا بحث به حاشیه نره
بهروز جان جواب دادن اما من اضاف ميكنم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
معمولا انتخاب صندلي نشين تو اين سه دسته هستش ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]واسه اينكه اكثر بروبچ راضي باشن بايد از سه طيف بالا صندلي نشين انتخاب شه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- تيم مديريت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- بروبچ فعال و بقول بهروز محبوب و معروف انجمن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- كاربرايي كه تازه وارد هستند يا مدتي زيادي نيست به فروم اومدن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يعني سعي ما بر اين بوده ، حالا تا چه حد موفق بوديم ديگه شما ميدونين ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينكه مثلا از بروبچ فعال كي صندلي نشين شه ، من و بهروز و سعيد باهم مشورت ميكنيم و يكي رو انتخاب ميكنيم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهتره افرادی رو انتخاب کنبد که حداقا 3 ستاره دارند و از مدت عضویتشون حداقل 3 4 ماه میگزره و بچه های انجمن
طرفو میشناسن......... بعد هم طرف باید معاشرتی باشه ........از این کاربرای سرد انتخاب نکنین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
هر کی بیشتر از صندلی نشین سوال کن البطه فکر کنم..........
این قدر تو جاده خاکی نرید لطفا .
صبر کنید الان سعید نفر جدید رو معرفی میکنه .....
دوست عزيز ما ملاك هاي زيادي براي انتخاب صندلي نشين داريم كه اينايي كه شما گفتي جزئي از اونهاست ولي همه اونها نيست. به هر حال صندلي داغ اين افتخار رو داشته كه اسعتداد هاي زيادي توي پي سي معرفي كرده كه موقع صندلي نشيني كاربر بزرگ و سرشناسي نبودن ولي بعدش شدن جزو بهترينها.نقل قول:
بازم ممنون از نظرتون
صندلي نشين اين هفته مون هم ركسانا هستند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]