سرعتش خوب شده ولی تایم اوت زیاده . دوستان رنج آی پی شما هم 5.190 هست ؟ اینترنت مخابرات فارس و از شهرستان کازرون هستم .
Printable View
سرعتش خوب شده ولی تایم اوت زیاده . دوستان رنج آی پی شما هم 5.190 هست ؟ اینترنت مخابرات فارس و از شهرستان کازرون هستم .
سلام وضعیت پینگ و تایم اوت شما برای سرورهای داخلی و خارجی الان چطوره ؟نقل قول:
من محدود 256 دارم 3 ماه 7 گیگ ... روزانه که 240 هست... شبانه رایگان 2 تا 7 صبح همین قدره سرعت ولی من شبانه زیاد ندارم ... بله راضی هستم... اگه مشکل هم به وجود بیاد مطمئنم از شرکت نیست و از مخابرات مشکل هست... به نظرم فعلا از بقیه شرکتا بهتره...نقل قول:
تعرفه ها هم به لینک زیر مراجعه کنید...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه مشکل مخابراتی پیش نیاد تایم اوت ندارم... مثل دیروز امروز... قبلش که یه مشکل سراسری بود از 30 40 پینگ 2 3 تا تایم اوت داشتم.... امروز نصف فیلمهای یوتیوب رو دیدم 2 گیگم پرید :n02: من هر شرکتی داشتم یوتیوب قطع و وصل میشد ولی همیار این مشکلو ندارم...نقل قول:
امشب دانلود شبانه 100 تا کم شده ولی پینگ مثل شبهای قبل...
دوستان آسیاتکی کسی اینجا مشکل پریدن لینک نداره؟؟؟
من یکی 2 روزه، شبها خیلی این مشکل رو دارم و به خاطر کارم مجبورم تا صبح نت داشه باشم که الان چند شبه از ساعت های 7...8 تا 6 صبح لینک میپره....زنگ هم زدم شرکت گفتن خط هیچ مشکلی نداره....مرکزم هم فیاض بخش هست....خواستم ببینم کسی دیگه این مشکل رو نداره؟؟؟؟
مرسی از لطفتون . شما چه مدت هست از همیار سرویس دارید و در کل از پینگش راضی هستید ؟ بعد شما چه سرویسی دارید و سرعت دانلودتون چنده ؟ چون من اینجا پرسیدم گفتن سرعت واقعیه و مثلا" 1 مگ 100 و خورده ای بیشتر نمیده . من هم کازرون هستم و اینجا نمایندگی همیار هست . میخواستم بدونم اینجا هم به نظر شما کیفیت مثل شیرازه یا نه ؟ مرسینقل قول:
آرش جان بسیار ممنون از پاسخگوییتون....میشه شماره نمایندگی همیار رو لطف کنید عزیز..نقل قول:
راستی شما چند وقته همیار داری و چند بار تا حالا به مشکل خوردی؟؟
پاسخگوییشون چطوره؟؟؟
جشنواره هم دارن؟؟
به نظرتون چقدر طول میکشه برا رانژه خط تو مخابرات دستغیب؟؟؟
برا اعیاد ترافیک رایگان هدیه میدن؟؟؟
لینک پریدن داشتین تا حالا؟؟؟
راستی یه سوال حیاتی....
همیار نت مثل صبا نت تو ترافیک ها دزدی نمیکنه؟؟؟آخه صبا نت 1 گیگ که دانلود میکنی حدود 500 تا 800 مگ اضافه ازت کم میکنه....خداوکیلی سیاستشون رو میبینی؟؟؟؟؟تازه مثلا رئیس نمایندگی صبانت شیاز رفیقم هم هست....:n24::n24:
و در آخر هم سلامتیه شما...:n02::n02::n02:
شهرک ولی عصر هستین ؟؟؟؟ من اون زمانی که آسیاتک داشتم جمعها این مشکل داشتم....نقل قول:
من یه 3 ماهی هست دارم... پینگش خوبه... با داخلی که اصلا تا حالا یه ساعت هم مشکل نداشته اما با خارجی بعضی موقع ها یه سکته میزنه که به نظر میومد سراسری بوده و بقیه شرکتا هم مشکل داشتن... من 256 سرعت دانلود روزانه 240 250 هستش و شبانه هم تقریبا مثل همین روزانس... ولی خداییش شبانه هم ثبات سرعت مثل روزانس... یعنی ساعات رایگان هم مثل روزانه راحت میشه وب گردی کرد... برعکس آسیاتک... آسیاتک روزانش خوبه ولی میرسه شبانه دیگه قفل میشه.... همین شیراز هم بچه ها هستن میگن 1 مگ سرعت 120 بشون میده... ولی مرکز ما که فیاض بخش هست 256 سرعت دانلود 240 میده بهت... احساس میکنم فرق میکنه... حتی مرکز به مرکز توو شیراز متفاوته... اگه بتونی توو کازرون یکیو پیدا کنی که همیار داره بهتره...نقل قول:
اینم یه تست با فندق شکن