چرانقل قول:
به نام پدر یا مادرت بگیر
Printable View
چرانقل قول:
به نام پدر یا مادرت بگیر
سلام...
ما حدودا شیش هفت ماه پیش برای گرفتن سرویس اقدام کردیم که متوجه شدیم تو طرح نیستیم... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا دوباره اقدام کردیم و متوجه شدیم که تو طرح هستیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا چنتا سوال :
تو این مدت با فن آوری جدیدی آشناییت پیدا کردم به نام کارت --- و نمیدونم که کودوم به دردم میخوره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیگر اینکه کسی حوالی سیدخندان از این شاتل استفاده میکنه؟؟؟؟ میخوام ببینم این ورا سرعتش چجوریه...
و اینکه شارژ سه ماهه بخواهیم بدیم چقدر میشه؟؟؟
ممنون...
سلامنقل قول:
تا اونجایی که من میدونم --- برای دانلود افلاین هست
شارژ 3 ماهه هم بستگی به سرویس داره
مثلا eco-512 ماهی 18900 هست ولی اگه 3 ماهه بگیری میشه ماهی حدود 14000 تومن
نه خوب اگه اکانتشو بگیری on هم میتونی کار کنی....ولی هزینه...نقل قول:
تا اونجایی که من میدونم --- برای دانلود افلاین هست
این eco-512 خیلی خوبه ؟؟ هزینه اولیش چقده؟؟ سرعت دانلودش چی؟؟نقل قول:
مثلا eco-512 ماهی 18900 هست ولی اگه 3 ماهه بگیری میشه ماهی حدود 14000 تومن
ببخشید من یکم اطلاعاتم چپر چلاغه....
دوستان
- جریان این آیپی ست کردن چیه؟
- skype برای شما درست کار میکنه؟ اینجا اخیرا مشکل پیدا کرده
این eco-512 خیلی خوبه ؟؟ هزینه اولیش چقده؟؟ سرعت دانلودش چی؟؟
ببخشید من یکم اطلاعاتم چپر چلاغه....[/quote]
سرعت دانلود بايد حدود 64kbps باشه
15 هزارتومان هزينه اوليه كه اگه كارت طلايي داشته باشي تخفيف بهتون ميدن
این eco-512 خیلی خوبه ؟؟ هزینه اولیش چقده؟؟ سرعت دانلودش چی؟؟
ببخشید من یکم اطلاعاتم چپر چلاغه....[/quote]
البته تو تهران 25000 تومان هزينه اوليه هست
اکو 512 سرعت دانلود حدود 64 هست(حالا یه کم پایینو بالا داره). اگر یک ماهه بگیری ماهی 18900 و 3 گیگ ترافیک، اگر 3 ماهه بگیری حدود 14 تومن و مجموع 3 ماه 5 گیگ. 6 ماهه و یک ساله هم داره که حجمش کمتر میشه، ولی اروزنتر در میاد. شبها از ساعت 1 تا هفت صبح هم رایگانه. سوال دیگه ای هم داشتی بپرس.نقل قول:
خب blackhero جان توضیحات کامل دادننقل قول:
اما درباره ی هزینه های اولیه
1- مودم adsl که حدود 50-60 هزار تومن البته اگه مودم wireless بخوای 90-100 میشه تقریبا
2- هزینه راه اندازی که برای تهران 25000 و برای شهرستان 15000هست میتونی 1 کارت طلایی از همشهری هات بگیری که 10000 تومن بهت تخفیف میدن و همچنین میتونی اینترنتی ثبت نام کنی که 5000 تخفیف میدن
3- فعلا چیز دیگه ای یادم نمیاد:31:
:10:
هزینه ی سرویس ها را هم از اینجا میتونی ببینی
قيمت سرويسهاي +ADSL2 ويژه (ART):
قيمت سرويسهاي +ADSL2 اقتصادي (ECO):کد:http://shatel.ir/content/view/159/36/lang,fa_IR/
کد:http://shatel.ir/content/view/107/36/lang,fa_IR/
کسی تو مرکز مخابرات کاشانی طی دو هفته قبل خطش رانژه شده؟ من به فن آوا درخواست دادم میگن مرکز مخابرات کاشانی الان 2 هفته هست که داره ترمینال عوض میکنه و مدارک رو قبول نمیکنه میخوام ببینم داره راست میگه یا نه. اگر نه میخوام به شاتل درخواست بدم. لطفا زودتر جواب بدین تا یک ماه اینترنت رایگان شاتل از دستم نره.