128 نامحدود خودم رو اجاره میدم !!! یا هر سرویس دیگه ای !! هر کی خریداره قیمت پیشنهادیش رو بده بیاد ×!××! :دی :n08:
سرویس اولترا(8 مگ) هر 24 ساعت 5 هزار تومن !! :دی تضمینی شبی 20 گیگ دانلود :n02:
سرویس تست ساعتی 1000 تومن :دی:دی:دی:دی
Printable View
128 نامحدود خودم رو اجاره میدم !!! یا هر سرویس دیگه ای !! هر کی خریداره قیمت پیشنهادیش رو بده بیاد ×!××! :دی :n08:
سرویس اولترا(8 مگ) هر 24 ساعت 5 هزار تومن !! :دی تضمینی شبی 20 گیگ دانلود :n02:
سرویس تست ساعتی 1000 تومن :دی:دی:دی:دی
نقل قول:مش حسین صلوات بفرست!!!:n24::n23:
...
F.G
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این روزها وضعیت نت من هم خرابه مجبور میشم چند بار تو روز مودمو روشن خاموش کنم :n23:
سعید جان بابت مخاربرات تسلیت میگم بهت.
در مورد پارس هم باید بگم که من مسئول فروش های وب دقیقا همین مورد رو به من گفت. گفت باید بالاجبار 1 ساله بگیرم ولی من رفتم تو سایتشون و ثبت نام کردم و بدون مشکل وصل شد!
راستی چی ش های وب نگرفتی ؟ مگه نگفتی ثبت نام کردم ؟
بالاخره مجبوراً 2 مگ محدود شديم :
2 مگ مخابرات هم ساعت رايگان داره ؟
ممنون
مرسینقل قول:
...
کاری که اینا می کنن دقیقا مصداق فروش اجباری هست که از موارد قابل شکایت در سازمان تنظیم مقررات هست ولی چون مستندات نداریم عملا نمی تونیم کاری بکنیم مگه اینکه مکالمه رو ضبط کنیم و بفرستیم براشون
...
قضیه اینه که من زنگ زدم 1565 و ثبت نام تلفنی کردم و بهم یوزرنیم پسورد داد
فرداش که رفتم کافی نت تا از کنترل پنلم سرویسم رو فعال کنم اصلا وارد پنل نشد و این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو داد!
بعد که خودم از بخش تعرفه ها استان و شهر رو انتخاب کردم دیدم از 6 تا مرکز مخابراتی در ارومیه
2 تا نیستن (ایثار و پیام) اون موقع بود که متوجه شدم یا پورت خالی ندارن یا اصلا تو این 2تا مرکز سرویس نمیدن
منم دقیقا همین بلا سرم اومد! رفتم صبانتمو به هوای های وب تخلیه کردم بعد دیم این ارور رو میده که مربوط به نداشتن پورت خالی هستش. تقریبا 10 روزی صبر کردم تا اینکه دوستم (نماینده فروش های وب) بهم زنگ زد گفت پورت خالی شده برو فورا ثبت نام کن و منم رفتم از سایتش ثبت نام کردمو و اوکی شد.نقل قول:
اونايي كه تو ليست نيستن ، هاي وب اونجاها خدمات نميده ، مركز پيام رو من پرسيدم و گفت فعلا اون منطقه نميتونيم سرويس بديم.:n23:نقل قول:
فعلا که مخابرات هستم، تا ببینم چی میشهنقل قول:
به نمایندگی پارس هم شماره دادم و گفتم پورت خالی داشتید که نخواید اجباری سرویس بکنید تو پاچه آدم بهم خبر بدید
من ایثار رو پرسیدم گفتن پورت خالی نداریم وگرنه اصلا ثبت نام تلفنی و ساخت پروفایل انجام نمی دادیم!!!نقل قول: