مشکل سوت کشیدن پراید هنگام دنده عقب
سلام خدمت دوستان فنی
ممنون از راهنماییهاتون تو اینجا. به من که همیشه خیلی کمک کرده.
یه سؤال:
وقتی با پراید، میخوام خیلی آروم دنده عقب برم، ماشین یه صدای سوتی ازش بلند میشه درست مثل وقت ترمز گرفتن که صدای سوت از بعضی لنتها بلند میشه. دستی هم خوابیده است به طور کامل اما صدا میآد.
به نظرتون مشکل از چی میتونه باشه؟
یه چیز دیگه. دیروز صبح رفتم باک بنزینش رو پر کردم و برگشتم. وقتی از ماشین پیاده شدم، یه بویی مثل بوی لنت یا صفحه کلاچ سوخته میاومد اطراف ماشین. با توجه به این که ترمزدستی خوابیده بود و مسیر هم کفی و بدون ترافیک هم رفتم و برگشتم، به نظرتون ممکنه از ماشین من بوده باشه یا بو قبلن تو فضا کوچه بوده از یه ماشین دیگه؟ ممکنه ربط به همین سوت کشیدنی داشته باشه که عرض کردم؟
مشکل بالا و پایین شدن دور موتور L90 وقتی تازه روشن میشه
ببخشید.
یه سؤال دیگه.
ماشین L90 رو وقتی موتورش سرده، روشن که میکنم دور موتور یکی دو دقیقه هی میره بالا تا نزدیک 2500 بعد میآد پایین زیر 1000 و نوسانی این کار ادامه پیدا میکنه تا یه کم موتور کار کنه و گرم بشه. با این وضعیت وقتی شروع به حرکت هم میکنم در حین حرکت موتور بیشتر گاز میخوره انگار.
اگه همون موقع که موتور رو روشن میکنم، یکی دو بار گاز بدم که دو موتور بره بالای 4500، این نوسان دور موتور قطع میشه و دور موتور اول چند ثانیه روی 1500 میمونه و بعدش میآد روی 700-800 که معمولیه دیگه.
به نظرتون مشکل از کجاست؟ سنسوری چیزی باید تمیز یا تعویض بشه؟