دوستن فایلی که راهنمای استفاده و توضیحات مختلف قسمت های کاسپر رو به فارسی باشه کسی نداره
ممنون
Printable View
دوستن فایلی که راهنمای استفاده و توضیحات مختلف قسمت های کاسپر رو به فارسی باشه کسی نداره
ممنون
من می خواستم کسپر 2011 رو به بهترین حالت تنظیم کنم
از نظر امنیتی میگم
میشه یه راهنمایی کنید
مرسی
نقل قول:
اینم اموزش
البته کاملتر میشه
فعلا خوبه
این ماله نسخه 2010 هست
دانلود:این جدید ترین کی های ورژن 7 و 8 و9 و11کد:http://www.4shared.com/file/qkEm1yPi/AMOOZESH.html
هیچ کدوم بلک نشدن هنوز
دانلود:اینم نرم افزاری که نشون میدی کی شما بلک شده یا نهکد:http://www.4shared.com/file/ZIAN1mGi/new_key.html
دانلود:کد:www.4shared.com/file/OBYMUgWM/KeyViewer.html
مشكل اينه كه كاسپر مقدار زيادي از پهنا باند اينترنت را براي آپلود در اختيار ميگيره ..نقل قول:
چطوري ميشه حداقل دسترسي به اينترنتش را محدود تر كرد ؟؟؟؟
کسپر کاری به اینترنت نداه. شما اگه میبینید دریافت یا ارسال زیاد داره این همون مجموع دریافت و ارسال خودتون هست چون از آنالیز کسپر عبور میکنه اینطور نشون داده میشه. این مورد برای همه ی آنتی ویروس ها وجود داره.نقل قول:
نقل قول:
سلام
این چیزی که من الان میگم شاید خیلی ها قبول نداشته باشند ولی من زیاد این رو تجربه کردم
شما احتمالا قبلا یه آنتی ویروس دیگه روی سیستمتون بوده اون رو پاک کردید و بعد کسپر رو نصب کردید
و یا شاید ویندوز رو که نصب کردی چند وقتی چند وقتی بدون آنتی ویروس به سر برده و بعد از چند وقت کسپر رو روی سیستم نصب کردید
این چیزی که میگم هیچ دلیل علمی براش وجود نداره ولی همونطور که گفتم زیاد دیدم و تجربه کردم
این کاری رو که میگم بکنید
ویندوزتون رو عوض کنید بعد از نصب درایورهای سیستمتون Kaspersky رو نصب کنید
و آپدیتش کنید و همیشه هم دیگه فعال باشه
اون موقع میبینید که کسپر نه سرعت سیستمتون رو میگیره و نه به اینترنت گیر میده و نه خیلی از مشکلات دیگه رو داره
البته نمیگم کلا اینترنت رو چک نمیکنه هیچی رو چک نمیکنه ولی اگه شما فکر میکنید به صورت غیر عادی داره از سرعت و پهنای باند اینترنت شما استفاده میکنه راه حل همینیه که من گفتم
من الان کسپر 2011 دارم روی سیستمم واقعا از نظر سرعت و همه چیز راضی هستم به خیلی از چیزهام هم گیر میده ولی به صورت تورمال
موفق باشید.
نقل قول:
رفیق گل . شما با نرم افزار های مدریت پهنای باند مثل BWMeter یا حتی خود نتورک مانیتور کسپر ورژن 9 هیستوری دیتای کسپرسکی رو نگان کنید حجمی فوق العاده ای رو نشون میده. مثلا 5 گیگ دریافت و 3 گیگ ارسال نرم افزار کسپرسکی شما داشته.
خیلی ها اشتباه می کنند که چرا کسپرشون انقدر دانلود و ارسال داره و چرا انقدر پهنای باند رو می خوره که توضیح دادم : هر گونه دیتا بخواد از سیستم شما با شبکه جابه جا بشه از تونل کسپرسکی عبور میکنه حالا اگه ما پهنای مصرفی کسپرسکی رو نگاه کنیم به طور مثال 5 گیگ دانلود داشته این دانلود کسپرسکی نشون دهنده مجموع دانلود شما با idm یا دیدن سایت ها یا مسنجر و اپدیت کسپرسکی یا ...... هست نه دانلود کسپرسکی.
این بحث هم گفتم برای تمام آنتی ویروس هایی است که گارد فعال برای نتورک دارند. و ربطی به تعویض ویندوز ویا آنتی ویروس دیگه نصب بوده باشه و که گفتی نداره.
دوستان یکی یه زحمتی میشکه از قسمت اپدیت سنتر کسپر 2011 که امروز اپدیت شده یه عکس بزاره؟
اینو میگم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این ماله همین الانهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]