میشه یک مقدار واضح تر توضیح بدین.نقل قول:
مشکلی نیست
اگر ویندوز 64 بیت چه xp چه7 نصب کنید از حد اکثر رم استفاده میشه......
منظور من نصب ویندور سون 32بیت بود.
Printable View
میشه یک مقدار واضح تر توضیح بدین.نقل قول:
مشکلی نیست
اگر ویندوز 64 بیت چه xp چه7 نصب کنید از حد اکثر رم استفاده میشه......
منظور من نصب ویندور سون 32بیت بود.
حالا با توجه به حدود 1.2گیگ رم
استفاده از ویندوز سون 32 بیت حجم آزاد رم که برای برنامه های دیگه استفاده میشه رو کاهش نمی ده(باعث کاهش کارایی سیستم نمی شه)؟
سلام خدمت دوستان...
چند سوال داشتم كه اميدوارم جواب بنده رو بدين...
من آلان رو سيستمم ٢ تا ويندوز دارم(ايكس پي و سون) كه اين ٢ تا مشكل رو دارم:
1-وقتي ميخوام فيلم با زيرنويس فارسي ببينم جاي كلمات جا به جا ميشه و قابل فهم نميشه چيكاار ميشه كرد؟
٢-من تو ويندوز سون كه اينتر پرايز هستش.بطور مثال وقتي چيزي گذاشتم براي دانيود كه زمانش طولانيه بعد مثلا ١ ساعت ميام ميبينم سيستم خاموش شده.علتش رو نمي دونم مشكل از كجاست؟
و يه سوال ديگه داشتم در مورد پارتيشن بندي.
3-من الان هاردم ٥٠٠ گيگ هست كه به ٥ تا ١٠٠ گيگ تقسيم شده.ميخواستم ببينيم من ميتونم از روي ويندوز بدون نصب ويندوز جديد بطور مثال از يكي ٢٠ گيگ بردارم و رو درايو ديگه اي بذارم.اطلاعات هم از بين نره(مثلا از درايو C كه اكثرا خاليه و بيش از ٢٠ گيگ نياز نداره بردارم و رو F بذارم)؟
با سلامنقل قول:
اون مقدار available مقدار رمي كه در حال حاظر آزاد هست رو به شما نشون ميده
مثلا بقيه ي اون توسط ويندوز و برنامه هاي در حال اجرا اشغال هست و نميتونه ازشون استفاده كنه
واسه همين اون مقدار هميشه كمتر از رم شما هست
موفق باشيد.
با سلامنقل قول:
1- با چه پليري امتحان ميكنيد؟
2- روي دسكتاپ كليك راست كنيد
بعد گزينه ي properties رو انتخاب كنيد
سپس به تب screen saver بريد بعد دكمه ي power رو بزنيد
سپس مقادير قسمت setting for home /office desk power scheme رو به never تغيير بديد
3- با نرم افزار partition magic ميتونيد اين كار رو انجام بديد
اما ابتدا آموزش اون رو بخونيد و بعد باهاش كار كنيد
البته زياد هم سخت نيست كار باهاش
موفق باشيد.
1-با ٣ تا پلير امتحان كردم(windows media player.media player Classic,GOM Player)نقل قول:
3- از كجا ميشه كرك شدش رو دانلود كرد و آموزشش رو(فارسي باشه بهتره)
جواب سوال 1:نقل قول:
در كنترل پنل به قسمت regional and language options برويد و تنظيمات رو مانند عكسهاي زير انجام دهيد:
کد:http://uploadtak.com/images/3at9gpa6anos6brkl9a.jpg
کد:http://uploadtak.com/images/uus90684k9e56sm7vg.jpg
]کد:http://uploadtak.com/images/gdaw24pato79pjw12scn.jpg
سلام من ویندوز ایکس پی sp3 دارم.وقتی روشن می کنم ویندوز موقعی که بالا میاد تا 2 دقیقه هیچ آیکونی رو نمیتونم کلیک کنم تا زمانی که بغل ساعت windows security alert بیاد.میشه بگید راهش چیه که سریع بشه با ویندوز کار کرد و این همه منتظر نموند؟
سلام
نمیدونم جای مناسبیه یا نه، ولی به هر حال:
برای دوستم از آدرس زیر:
ویندوز ایکس پی سرویس پک 3 دانلود کردم و نصب کرد ولی این ارور رو میده: you may be a victim of couterfeiting و اوله استارت آپ یه چیزی میاد و باید 5 ثانیه وایسیم تا بره.کد:http://www.----------.com/1388/11/windows-xp-pro-sp3-vistavg-black-2010/#more-3555
فکر کنم باید کرک بشه دیگه، نه؟
ممنون میشم اگه راهنمایی کنین.
شما ویندوز رو به اینترنت متصل کردید و Windows Genuine سیستم عامل شما رو غیر قانونی تشخیص دادهنقل قول:
باید از روش های فعال سازی و قانونی کردن ویندوز XP بهره بگیرید که تو همین تاپیک جستجو کنید مورد مشابه رو پیدا میکنید و یا میتونید از تاپیک زیر استفاده کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
---------- Post added at 11:24 PM ---------- Previous post was at 11:23 PM ----------
نقل قول:
آنتی ویروس ؟ اینترنت سکوریتی و یا نرم افزار خاصی و سنگینی روی ویندوز نصب نکردید؟
هنگام turn off پیغام زیر رو می ده.
علتش چیه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]