مردشور مملکت رو ببرن که ریدن توش که با سیفون هم پایین نمیره ریدمانشون
Printable View
مردشور مملکت رو ببرن که ریدن توش که با سیفون هم پایین نمیره ریدمانشون
دوست گرامی مشکل از اینکه سطح انتظار شما کم کم داشت بالا می رفت، اینها فیتله سطح انتظار شما رو دارن می کشن پایین...نقل قول:
شما شما یادتون رفته بود که موقعی که می خواستین وارد ایمیل یاهو بشین یا یاهو مسنجر باز کنید ۱۰ دقیقه فقط یاهو داشت فکر می کرد مگه میشه!!!
مثل تولید پراید و پیکان هست، مگه آلان از آمریکا ماشین وارد کنن کسی حاضر میشه ماشین های مزخرف سوار بشه، اون زمان مردم پراید می خرن برای چهارشنبه سوری آتیش میزنن...
آلان مگر همین فرانسه نیست که داره این همه سنگ اندازی می کنه توی مذاکرات چرا تا می بینن که احتمال داره مداکرات به نتیجه برسه می رن با همون شرکت پژو وارد مذاکره میشن؟؟؟
اینترنت ابزاری شده برای معطل کردن مردم، هم میشه باهاش از مردم پول در بیارن و هم میشه باهاش مردم سر کار بگذارن یک روز سرعت و دستکاری می کنن، یک روز قیمت و یک روز هم...
یک نمونه مثال میزنم برای شما آمار دارم ۲ سال پیش یعنی عید سال ۹۲ فقط و فقط در آمد شرکت همراه اول نه اپراتورهای دگه از ارسال SMS مبلغ ۵ میلیارد تومان فقط ظرف ۴ روز بوده...
شما نمی دونید و نمی تونید تصور کنید که چه سودهای کلانی توی این بازارها هست، آلان صحبت دوست عزیز iman2482 و shah125 کاملا درسته هم توی بحث انحصار طلبی و هم شرکت
های خصوصی، بازار رقابتی زمانی واقعا رقابتی هست که شرکت این توانی داشته باشند با Plan های مختلف شما رو جذب خودشون کنند، اما اینجا شما جدب نمی شید بلکه مجبور به استفاده هستید،
با اینکه کاملا آگاه هستید که هیچ کدوم از اینها به نفع مالی و کیفی شما نیست، آلان در کره جنوبی در حال اراییه سرویس 24M هستند، و این تازه سرویس معمول برای کاربر خانگی محسوب میشه
و اگر شما نیازهای فراتر داشته باشید، می تونید درخواست سرعت بیشتر بدین و هیچ مشکلی هم وجود نداره...
اما همانطوری که دوست خوبم iman2482 اشاره کرد آلان فقط مشکل اصلی شرکت داده پردازی فن آوا یا آسیاتک و پارس آنلاین نیستن، مشکل همه اینها هستند حتی سازمان تنطیم مقررات یا
وزارت فن آوری ارتباطات، یا نمایندگان مجلس که طبق همون گزارشی که توی سایت خود مجلس متشر شده بود به وضوح و شفافیت اعلام شده بود که کاربران در تحمل خسارات مالی و روانی
هستند اینکه این سازمانها و نهاد ها هیچ کاری نمی کنند بر می گرده به من شما اینکه من شما دنبال راحتی خودمون هستیم و بس، اینکه سعی نمی کنم این مشکل حل کنیم، اینکه بلد نیستیم چطوری
اعتراض کنیم.
تا حالا شده به این فکر کنیم که به سازمان مقررات یا همین ۱۹۵ زنگ بزنیم یا ایمیل بزنیم یا هر کار دیگه ای بگیم من یا ما به عنوان کاربر با این قوانین شما مخالف هستم، اگر هم پرسیدن دلایل
منتطقی خوپمونو می گیم، حالا قبول کنند یا نکنند، اما آیا همین زحمت به خودمون میدیم؟؟
آیا شده بعد از اینکه وزیر یا هر مسول دیگه ای بیاد بگه سرعت زیاده باید کم کنیم اعتراض کنیم، هزار راه وجود داره برای اعتراض مثل همین تخلیه کردن، باید روی همین مورد بیشتر کار کنیم که
چنین مشکلاتی برای آینده برامون پیش نیاد....
الان دوستان همه هنوز سرویس و نگه داشتند به امید اینکه درست بشه ؟
۱ هفته شد انگار نه انگار ،میترسه آدم تخلیه کنه پس فرداش بگه مشترکین قدیمی مثل قبل باهاشون برخورد میشه :|
کلا ۴ روز بیشتر ندارم و یک هفتس هیچ کاریم رو نتونستم انجام بدم :|
اینترنت کوچیکترین مشکل این مملکت هست مشکلات فراوونه و سرچشمه همه مشکلات هم از یک جا نشات میگیره که اون هم خودت میدونی چیه و با این سیستم موجود مشکلات حل شدنی نیست باید خودمون با استفاده از زور حلش کنیمنقل قول:
من که هنوز سرویس نگه داشتم، به قول شما به امید اینکه درست بشه و اگر نشد به شکایتم رسیدگی بشه.نقل قول:
خوب من هم مثل شما، آلان یک شب تا صبح چیزی هم می گذارم برای دانلود کلا ۴۰۰ مگابایت دانلود نمیشه.
فعلا دارم فکر می کنم چطور شکایت پبش ببرم... سخته امید دادن، اما امیدوارم...
راستی یک نفر از دوستان در مورد ارتباطات ماهواره ای مطلبی گفتن که جالب بود، اطلاعات بیشتر ندارین؟؟؟
بالاخره صاحبان و مسئولان این شرکت ها یکجوری باید پول سفر به آنتالیا و پاریس رو در بیارن:n31:
پیشگاملن داغونه من۲ سال پیش نامحدوداشو داشتممدامقطع و وصل میشد تازه همین پیشگامان اصفهان هم قانون مصرف منصفانه گذاشتهنقل قول:
اقایون من امروز سرویسم تموم شد ۵ روز اضافه رو زدم با این اوصاف الان کجا بریم بهترین گزینس که اگه شبانه م داشته باشه بشه حداقل شبی ۷-۸ گیگ گرفت؟ممنون
نقل قول:
کلا من خیلی گشتم به 3 مورد رسیدم اما باز شما بگرد به ما هم خبر بده :)
من مبنام این بوده که قیمت خوب سرویس خوب باشه اگه نه سرویس 200 تومنی هم هست اما از نظر من ارزش نداره.
یکی سرویس محدود مخابرات طرح بهار تا بهار شبانه رایگان داره - 1 مگ تا 10 مگ هم ارائه میده
یکی نامحدود 512 مخابرات
یکی نامحدود 512 پارس آنلاین - 20 گیگ اول سرعت روی نت 4 مگ . 10 گیگ بعد سرعت روی 2 مگ بعد 35 گیگ سرعت اینترنت 512
آسیاتک ،پیشگامان و های وب و... به تاپیک ها سر بزنید یا کاهش سرعت دارند شدید یا قطعی و...
این 3 مورد به نظرم مناسبه
نگرد که نیست چنین چیزی . اسیاتک که دیدم میگن خیلی خب نیست تو اصفهان شبانشم محدوده . شبانه مخابرات بدک نیست ولی اونم باز خیلیه شانسیه انگار و کلا سرعت پیج باز کردن و تک کانکشن و... داغونه. نمیدونم دیگه کجا شبانه داره ؟نقل قول:
من خودم واقعا موندم چه کنم دیگه اگه واقعا جایی پیدا نکنم 512gu خود فن اوا را بزارم شاید :|
مخابرات که میگن افتضاحه بتمام معناس طرح بهار هم سرعت رو ۲ مگه که به ۸ تقسیم شه میشه ۲۵۶ که واسه دانلود بدرد نمیخوره میمونه اسیاتر خودم نامحدوداشو دو سال پیش داشتم که مصرف منصفانه زد مجبور شدم بیام فن اوانقل قول:
پیشگامانهم داشتم نامحدوداشو قطعی زیاد داره جوری که ادم اسکل میکنه میمونه پارس که تا حالا نداشتم و های وب هم شنیدم فشفشش بدک نیس