يعني چي ps3 به درده من نميخوره!!!اين كنسول به درده همه دواست---نقل قول:
Printable View
يعني چي ps3 به درده من نميخوره!!!اين كنسول به درده همه دواست---نقل قول:
آره يكي جوابه اين دوست محترمو بده!!!من اهله كپي و ه-ك نيستم وگرنه جوابتو ميدادم---اطلاعي تو اين موارد ندارمنقل قول:
سلامنقل قول:
ببخشيد اينقدر سوال ميكنم :31:
اين فريموري كه باهاش ميشه كپي خور كرد ، ورژن چند هست ؟؟؟
چون يه وقت خواستم بخرم بدونم چي به چيه !!!:46:
بله هارد آداپتور دار می تونید وصل کنید به پلی استینش سه مشکلی نداره ، برای فورمت کردن به فت 32 هم برنامه هست که براش مهم نیست هارد شما چند گیگه ... برای آنلاین بازی کردن هم پینگ مهمه پینگ شما هم نسبتا خوبه ولی تو ایران به خاطر پنگ اکثرا یوزر ها کمی تاخیر دارن که تو بعضی بازیا این تاخیر خیلی آزار دهندس و نمی شه بازی کرد راحت تو بعضی بازیا کمتر ، ولی اگه دستگاهتون کپی خور باشه دیگه نمی تونید آنلاین بازی کنید !نقل قول:
فریم ور باید زیر 3.55 باشه تا بشه کپی خورش کرد خود 3.55 هم باشه مشکلی نداره ولی بالاتر نباید باشهنقل قول:
یعنی الان اگه من کنسول رو ه-ک کنم دیگه برای همیشه از بازی آنلاین محروم میشم؟
میتونم بعد از ه-ک کنسول از ه-ک درش بیارم؟مثلا وقتی یه بازی اورجینال داشتم و خواستم آنلاین بازی کنم.
دوستان خواهشا جواب بدید..........!!!!
نقل قول:
چرا تو بازی gta episodes from liberty city توی لودینگ گیر میکنه.....؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
همون طوری که جاوید جان هم فرمودند باید نسخه اش زیر 3.55 باشه .نقل قول:
كسي نسخه official european يا especial edition هيوي راين رو بازي كرده؟؟؟؟؟چرا درجه سني روش 18+ زده؟؟؟؟؟(تاپيكه مخصوص پيدا نكردم اينجا مجبور شدم مطرح كنم سوالمو)
کدوم یکی از این بازیها فایل بالای 4 گیگ داره :
NARUTO Shippuden: Ultimate Ninja STORM 2
Gran Turismo 5
FIFA 11
LittleBigPlanet 2
HEAVY RAIN
MORTAL KOMBAT
بین بازی های تنیس کدومش از بقیه بهتره ؟
LittleBigPlanet 2 چه طور بازیه ؟ (سبکش ؟)
اولین سوالو نمیدونم ولی فکر کنم GT5نقل قول:
دومین سوال:top spin 4
سومین سوال:بازیه خیلی فان و جالبی هست.بعضی جاهاش هم فکریه.میتونی نزدیک 4 میلیون یا بیشتر مرحله خودت بسازی.