کرج هم همه قطع شده بودن ، حتی با خط ثابت هم نمیشد بگیری ، پیغام اشغال بودن شبکه رو میداد
الان همه چیز به حالت اول برگشت - 4g-3g -2g وصل شد
Printable View
کرج هم همه قطع شده بودن ، حتی با خط ثابت هم نمیشد بگیری ، پیغام اشغال بودن شبکه رو میداد
الان همه چیز به حالت اول برگشت - 4g-3g -2g وصل شد
برای ما هم وصل شد اما هر چند دقیقه یک بار no service میشه همه فایل های rar حدود 10 گیگ با بسته روزانه زده بودم خراب شد
واقعا ایرانسل دیگه مسخرشو دراورده
چند روز بود که هم ایرانسل و هم همراه اول کلی مشکل سرویس دهی دیتا داشتند به نظرم باز هم در زمینه تصفیه محتوا خبری شده
Sent from my Redmi 3 using Tapatalk
شیراز هم قطع بود...الان وصل شده...سرعت هم افتضاح ...من با اسپید تست که تست میگیرم همش به سرور کشور غنا وصل میشه و تو لیست هم که میخوام سرور رو عوض کنم همش سرورها و اپراتورهای کشور غنا هست و سرعت هم یکی از یکی بدتر...سرعت دانلود فورجی در بهترین حالت 8 مگابیت ( 1 مگابایت ) با نوسان هست ...دقیقا شده اندازه سرعت تری جی من از یکی دو سال پیش سرعت تری جی برام بدون تغیر انگار که سرعت قفل شده باشه از 8/5 مگابیت تکون نمیخوره ,تو همه تست سرعتهایی که تا الان گرفتم همین مقدار بوده
اوه پس قطع ایرانسل سراسری بوده..بعد از ظهر چند ساعت قطع شد و سرعت هنوز نرمال نیست.. چکار میکنه ایرانسل؟ خیلی جاها هم 4g هست ولی نت نداره
جالبه اینجا ما ایرانسل درست بود ولی همراه اول و خط ثابت قطع شد یه ساعتنقل قول:
فرستاده شده از ALE-L21ِ من با Tapatalk
امروز حدود نیم ساعت در اصفهان هم ایرانسل کلا قطع شد . همراه اول هم با اختلالات زیادی همراه بود . همش آنتن میپرید .
به جز شاتل و های وب و اسیا
قیمت بقیه شرکت adsl ها هم قیمت ایرانسله باور کنید
من فن اوا 150 گیگ گرفتم 109 تومن یکساله !!!! همه ی ای دی اس ال ها از همراه اول و ایرانسل ارزونتر هستننقل قول:
سلام
بچه ها ایرانسل هنوز هم بسته های شبانه 3 ساعتی که 60 گیگ میشد دانلود کرد رو داره؟
اگر اره ، سرعت شبانه چه طوریاست ؟ داغون شده یا هنوز هم میشه 10 گیپ رو هر ساعت رو حساب کرد؟
مرسی
بله فعاله بسته ها. سرعت که بستگی به منطقه تون داره. ولی خوب اکثر جاها چند وقته افت سرعت دارن دوستاننقل قول:
دوستان اینا آنتن چیه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
وقتی پلاس ایرانسل روی e5186s-22a درست کار می کنه
شماره 19 حالت تک باند 7 و شماره 20 تجمیع 7 و 3 هستش
البته قبل از سال جدید من با همون باند 7 راحت 8 مگابایت رو می گرفتم اما الان سیگنال خیلی افت کرده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این یک میکرو BTS یا همان انتن موبایل کوچک است که در نقاط پر ترافیک شهری برا جذب ترافیک خیابان ها و اماکن استفاده میشود.نقل قول:
کاملا درست میگین . من الان چند روزه که دارم تمام طرح های شرکت های مختلف رو بررسی دقیق میکنم و به نتایج جالبی رسیدم . ایرانسل بالاترین سرعت اینترنت رو داره و جالبه که اگر شما بسته های بلند مدت بخرید قیمت تموم شده هر گیگ خیلی ارزونتر از شرکت های ADSL میشه . الان شما ایرانسل رو با سرعت 25 مگابیت بر ثانیه راحت میتونید داشته باشید . که اگر یه بسته 6 ماهه 72 گیگ بخرید قیمت هر گیگ تقریبا 2300 تومن میشه . در حالی که یه شرکتی مثل آسیا تک نهایت سرعتش 16 مگابیته که اگر بسته 6 ماهه 60 گیگش رو بخرید قیمت هر گیگ بالای 4 هزار تومان میشه . من کلی نشستم و حساب کتاب کردم و الکی از خودم نمیگم . ایرانسل میشه گفت برترین شرکته . من الان اینترنت مخابراتمو انداختم دور دارم از ایرانسل استفاده میکنم . ببخشید طولانی شدنقل قول:
داداش همه ی شرکت ها جشنواره دارن و طی مناسبت ها هم طرح فروش گیگ میدننقل قول:
من فن اوا گرفتم 150 گیگ یک ساله 109 تومن !!! الان هم بهم پیام داد برای جشنواره فروش گیگ 70 گیگ 70 تومن
اکثر شرکت ها باید داخل جشنوارشون بگیرید
فقط سرعت ملاک نیست
همین اسیا تک داره سرویس 24 ماه 110 گیگ رو میده 153 تومن !!!
تابستان نزدیک منتظر جشنواره باشید
اینو مطئمن باشید هیچ وقت ارتباطات سیار بدرد منزل نمیخوره !
اگه ملاکتون فقط سرعت ! هر روز داره سرعت ارتباطات سیار پایینتر میاد تا 1 سال دیگه سرعت 1 مگ میشه ماکزیموم
سلام داداش مودم رو از کجا خریدید ؟ و چه قیمتی ؟نقل قول:
دگه باحذف بسته نامحدود همراه ايرانسلم همين روزا هست که حذف کنه شبا نه هاشو بااين وضع هم واقعا پول مودم دادن اشتباهه
داداش سازمان گفته نامحدود حجمی نباید باشه باید حجم تعیین کنه مثل همین ایرانسل 3 ساعته 60 گیگنقل قول:
همراه اولم چند روزه دیگه همچنین بسته ای میزاره
من که چشمم آب نمی خورهنقل قول:
اینا یه چیزی رو واسه بهتر کردن خراب نمی کنن
معمولا خراب میکنن که بدترش کنن
داداش خیلی خوشبین نباش...بسته های عجیب غریب می زارن با قیمت های بیشترررر و کیفیت سرعت بدتر ا ز الانشون ...ایرانسلم گند زده جدیدا و حالا اونم واسه ما حتما ی خوابی دیدهنقل قول:
ebay.comنقل قول:
قیمت هم دیگه ...
اینم حرفیه . اتفاقا یکی از احتمالاتی که همیشه خودم میدم همینه . چون از جمله چیزهایی که توی این کشور یک ساعت بعدش معلوم نیست چی بشه همین اینترنته . الان ایرانسل و همراه اول و رایتل دارن زرت و زرت سیمکارت مفت و مجانی فورجی میدن به ملت بدون افزایش دکل و پهنای باند . بعد از یکسال به قول شما سرعت میرسه به نهایتش 1 مگابیت . به طور کلی هنوزم ADSL اینترنت مطمئن تری برای منزله . الانم مصوبه دادن که اپراتورها اینترنت شبانه رو باید حذف کنن . این یعنی مرگ 4G به دست تنظیم مقررات . دوباره همه میان سمت ADSLنقل قول:
خبر خوندم بستهای همراه اول شبانش حذف کرده
احتمالا برای ایرانسل هم گیر بدن درسته؟
بعیده. چون ایرانسل محدودیت حجمی دارهنقل قول:
بعید نیست ازاینا همه چی امکان دارهنقل قول:
همراه اول هم محدودیت حجمی داشت الکی اسمش نامحدود بودنقل قول:
فرستاده شده از SM-A520Fِ من با Tapatalk
بسته های 22 گیگ و 10 گیگ شبانه حذف شدهنقل قول:
بسته 4+4 تبدیل شده یه 1+4
یعنی 3 گیگ شبانه اش زیاد بوده با قیمت 17 هزار !!!!
یا همراه اول بهانه آورده و کار خودشه . یا ایرانسل هم بزودی اجرا میکنه
تنهای آخر که فعلارو هواست
این ساعتی نامحدود ایرانسل وضعیتش چطوره الان ؟
پس با این حساب بزودی شاهد ایرانسل هم میشیمنقل قول:
:n27:
داداش میشه قیمت رو بهم بگید ( اگه اینجا دوست ندارید خصوصی بدید ) می خوام خریداری کنم اگه قیمت سفارش دادنش تا فروشگاهای داخلی ارزونتر باشه سفارشش بدمنقل قول:
باید از طریق واسطه خرید کنید . قیمتش متغیرهنقل قول:
اما به نظرم قیمت نوین فون خوبه
داشتم هاردم رو پاکسازی میکردم که این رو پیدا کردم از سال 2010
به سلامتی پسرفت هرچه بیشتر
آخ اخ ! من خوراکم بسته 3 تومنی بود ! ساعت 11 شب تا 8 صبح !نقل قول:
باگش رو بلد بودم 24 ساعته دانلود میکردم با سرعت 30
خداوکیلی اوتن موقع 30 کیلوبایت نامحدود خیلی رویایی بود
پسر داییم سرویس 64 کیلوبیت نامحدود داشت اون موقع ماهی 10 تومن پول میداد ! سرعت دانلود هم 9 کیلوبایت بود ! تا گوگل لود میشد یه 30-40 ثانیه ای طول میکشید :|:n02:
از شبانه ۳ گیگ کم کردن خیلی شاهکاره دیگه! آخه شب که پهنای باندت خالیه! مشخصا ترجیح میدی حروم بشه تا ماها استفاده کنیم.
من دیشب بسته نامحدود شبانه 2 ساعته ایرانسل خریدم پیامک فعال شدن هم اومد گذاشتم ساعت 2 دانلود شروع شد صبح که چک کردم دیدم تمام حجم بسته روزانمو مصرف کرده:n04:
به ایرانسل هم زنگ زدم میگن بسته ای واسه شما فعال نشده و شما 2ساله بسته ای خریداری نکردید:n04::n04:
یعنی دزدی تو روز روشن همین میشه 2هزار تومن پول بسته و5 گیگ حجمو راحت خوردن
سلام هشت ساعته ایرانسل تو منطقه ما اینترنتش قطعه و تعداد بسیار محدودی سایت رو باز میکنه . چه کار میشه کرد ؟ پشتیبانی هم میگه در حال پیگیریه . ولی چرت میگن
هیچ کاری از دست ما برنمیاد مگر اینکه بریم دکلو بیاریم پایین :D