دوست من پارس آنلاین همینجوری البته شما گفتی 128 یکساله گرفتی اگر اولش طبیعیه چون اولاش خوبه بعد نه زیاد ، البته به منطقه شما هم خیلی بستگی دارد ، دوستان برای من مدتی هست گوگل پلاس باز نمیشه قضیه چی هست ؟نقل قول:
Printable View
دوست من پارس آنلاین همینجوری البته شما گفتی 128 یکساله گرفتی اگر اولش طبیعیه چون اولاش خوبه بعد نه زیاد ، البته به منطقه شما هم خیلی بستگی دارد ، دوستان برای من مدتی هست گوگل پلاس باز نمیشه قضیه چی هست ؟نقل قول:
مال من اون روز آخر سرعت درست شدنقل قول:
دو روز اول هدیه سرعت 32 بود ولی اون یه روز رفت روی 370
فکر کنم دلیلش این باشه:نقل قول:
محدودیت رو توی دوره های 31 روزه حساب میکنن ولی سرویس ما به جای 31 روز 29 روزه بوده(به خاطر اسفند ماه)..... در نتیجه دو روز از عیدیمون سوخته شد!!! اون وقت من میگم اینا جلبکن شما باور نمیکنین!
می خواستم زنگ بزنم پشتیبانی بگم ولی بیخیال شدم.. گور باباشون... ماهی 30 تومن میدم اونوقت واسه دو روز باید زنگ بزنم التماس کنم؟؟؟
نقل قول:
درسته ! خب شما که بلدین چرا به ملت نمیگین که استفاده کنن؟؟ :-? :D
تازه اینی هم که استفاده میکنم، درست حسابی نیست و باید هر دفعه آی پی و پورت رو عوض کنی تا ببینی کدوم میگیره !
سلام
دوستان نت من کلا چیز پی ان وصل نمیشه نه داخلی و نه خارجی؟
کلا پارس انلاین اینجوریه یا مال من مشکل داره؟
و اینکه دوره ی سه ماهم داره تموم میشه
2 گیگ ترافیک باقیمونده دارم
1 گیگش هدیست و یک گیگش مال خودمه
این ترافیکا به دوره ی بعد منتقل میشه؟
سرویسم 512 محدوده
سرعت امشب هم از 350 تا بالا نمیره . کلا با این 300 تا حس دانلود هیچی نیست
سلام دو ستان من از دیروز مشترک پارس آنلاین شدم پورتم رو روی 4 مگ بستن تو روز دانلود زدم با idm دقیقا 450 تا سرعت دانلود بود شب ساعت 2 که رایگان شد گزاشتم واسه دالود سرعت بشتر از 40 تا با idm نمیداد یعنی تا این حد سرعت رو اوردن پایین؟؟؟ دوستان من تا 2 روز پیش مبین نت داشتم هیچ کدوم از سرویس های شب رایگانش زیر 60 کیلو نبود....الان همه پارس انلاینی ها مثه من تو شب مشکل دارن؟؟
سرویس من 128 محدود 5 گیگ پارس آنلاین هست ( کرج ) - دیروز کارشناس هم اومده بوده واسه نصب گفت تو منطقه شما مشترک پارس انلاین کم هست خیالت راحت حداقل سرعت شب رایگانت بین 250 تا 450 هست:n13:
اینم عکس از دانلود دیشب ( شب اول دانلود) نزاشتن یه روز بعد از مبین نت خوشحال باشیم:n08:
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
کدام مرکز مخابراتی هستید ؟نقل قول:
ثاراله حصارک کرج ( ایران زمین )نقل قول:
برای من هم همینطور ...نقل قول:
کلا پارس با Https های گوگل مشکل داره ...
از منم که 256 دارم همین طوره معمولا سرعت روی 30 - 40 هست (سرعت اسمی) و اگه به 60 - 70 برسه باید تعجب کرد واقعاًنقل قول:
صبح که برنامه networx رو داشتم چک میکردم دیدم بین ساعت 6 تا 7 با سرعت متوسط 340 حجم 1.15 گیگ دانلود کرده به ساعت سیستم که نگاه کردم دیدم یک ساعت عقب افتاده :n03: حالا این مقدار حجم هم از حسابم رفته :n27:
فقط بلدن زر مفت بزنن ۹ مگ بخوره تو سرشون !!! سرعت من از ۳ ماه پیش که شب و روز رو ۱۰۰۰ بود دیگه عمرا بالا ۲۰۰ نرفته شبا هم که سرعت افتضاحه همش رو ۱۰۰ تا صبح دو گیگ بزور دانلود میشه وقتی پهنای باندی در کار نیست یا محدودیت سرعت میزارن همش چرت و پرت فقط سر ملتو کلاه میزارن با وعده های الکی اونایی که باز شبی ۴ ۵ گیگ دانلود میکنن برن خدا رو شکر کنن تازه من سرویسم دو مگه وضعم اینه وای به حال سرعتای پایین تر
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
وقتی اینا اومدن نامحدودا رو داغون کردن اکثر کاربرایی که نامحدود داشتن سروریساشون رو حجمی کردن و شروع کردن به دانلود شبانه....نقل قول:
به غیر از این معمولاً شرکتا نسبت تعداد مشترکین به پهنای باندشون رو از روی ترافیک روزانه تنظیم میکنن و به شبانه کاری ندارن... یعنی وقتی میبینن توی روز پهنای باند کافی دارن بدون اینکه پهنای باند رو زیاد کنن شروع میکنن به جذب مشترک، و شبانه کیفیتش پایین میاد... حالا وقتی پارس اومد اون باگ نامحدود رو درست کرد و همزمان حجم رو هم نصف کرد مطمئناً ترافیک روزانشون به شدت کاهش پیدا کرده... بنابراین احتمالاً در آینده بدون افزایش پهنای باند مشترک جذب خواهند کرد و وضع دانلود شبانه از این هم خراب تر میشه...
کلاً به نظر من الان مدیریت فروش و بازاریابی پارس آنلاین زیاد آدمای جالبی نیستن و معلوم نیست چه بلایی سر پارس بیارن...
تو روز خوبه ولی شب خرابش کردن البته از اول تعطیلات اینطور شده و ممکنه بعد این تعطیلات سرعت ها درست شه
تست از سرور داخلی :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تست از سرور خارجی ( اینتل )
اقا اینا همه یوفن و جک میگن اوایل کلاس میذاشتن که روی 4 مگ بستیم خطت رو ولی هیچ تاثیر موثری روی دانلود شبانه نداره.........:n24:
باید زنگ بزنی برات رو 9 مگ ببندن سرعتت دوبرابر میشهنقل قول:
512 نامحدود سرعت دانلود اولش(منصفانه) چند کیلوهه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دوستان نت من کلا چیز پی ان وصل نمیشه نه داخلی و نه خارجی؟
کلا پارس انلاین اینجوریه یا مال من مشکل داره؟
و اینکه دوره ی سه ماهم داره تموم میشه
2 گیگ ترافیک باقیمونده دارم
1 گیگش هدیست و یک گیگش مال خودمه
این ترافیکا به دوره ی بعد منتقل میشه؟
سرویسم 512 محدوده
دوستان کسی نرمافزاری میشناسه سرعت و حجم دانلود در لحظه رو بصورت گراف ثبت کنه؟
یعنی مثلا 24ساعت رو کامل نشون بده هرلحظه سرعت روی چند بوده
میخوام نوسان سرعت رو توی ساعات دانلود بفهمم چون خیلی نوسان داره
مشکلی با ف شکن نیستنقل قول:
ترافیک باقیمانده هرچی که باشه با اتمام زمان سرویس حذف میشه و چیزی به سرویس جدید منتقل نمیشود
خود پارس انلاین یه برنامه به اسم نتورک انالیزور برای کنترل وضعیت خطوط نصب داره . سرچ نکردم ولی فکر کنم گوگل یه سرچ بزنی پیداش کنینقل قول:
یکی که مثل ایشونه شرایطشنقل قول:
اول ترافیکه خودش استفاده میشه بعد میره سره 1 گیگ هدیه یا بلعکس؟
من اخه سره رایتل این بلا سرم اومد و اول هدیه رو برام حساب کردن
دوست عزیز کلا 1 گیگ میره رو حجم سرویست و دیگه تو اون قسمت حجم سرویس ننوشته که این 1 گیگش هدیه هستنقل قول:
در ضمن فقط ترافیکی را که اضافه بر حجم سرویس خریدی موقع نقل و انتقالات محاسبه میشه
دوستان سرعت من رو رو 4 مگ بستن و طرخ من 512 حجمی هست و به من 100 تا به زور سرعت میده خطمم وضعیتش مناسبه.جریان چیه؟:n13:
برای شما هم Open V*P*N سرعتش کمه؟
این سرعت مربوط به چه ساعتی هست ؟نقل قول:
اگه شبانه باشه که واقعا خوبه
برای من که گوگل و ایمیل بازنمیشه---sll errorl
شما شهرتون کجاست؟
من تهرانم چند روزه سرویس 1مگ سفارش دادم چند روز دیگه وصل میشه
سرعت دانلود حداقل چنده؟
دوستان یک مشکلی برای من پیش اومده که نمیدونم ایراد از کجاست !
چند وقتی هست که قطعی اینرنتم شدید زیاد شده ! یعنی شانس بیارم که واسه 10 مین بتونه کانکت بمونه ! حالا کنار اینم تلفن خونه کلا قطع شده و اصلا بوق نمیخوره !
به نظرتون از چی میتونه باشه؟ احتمالش هست که به خاطر اینکه خطم روی 9 مگ ست شده اینجوری شده باشه؟ چون تا قبل اون این مشکلارو نداشتم !
بچه ها ظاهراً من اشتباه میکردم... :n02:نقل قول:
فکر کنم سیاستشون رو عوض کردن و همه ی سرویسا رو روی 8 مگ بستن...
این الان 256 هستش:
(میدونید که 3 درصد اورهد داره واسه همین سرعت 8 مگ میشه: 7.76=0.97*8)
به احتمال زیاد مشکل از همینه و نویز خطتتون زیاد شدهنقل قول:
منم وقتی رو 9 مگ بسته بودم قطعی داشتم زنگ زدم پشتیبانی گفتم رو همون 4 مگ ببندن
در حقیقت برای سرویس های حجمی سرعت 9 مگ چندان کاربردی نداره چون شبانه من ندیدم بالاتر از 300 400 بره
اینم وضعیت دانلود شبانه ی سرویس 256 نامحدود(ساعت 2:15 شب)::n08:
سمت چپ از سرور اکسپرس لیچ هستش ولی سمت راست از سرور cachefly.net
همه ی سرورهای مخصوص دانلود سرعتشون مثل سمت چپ میشه:n15:
تست همین سرویس 256 رو توی روز هم گذاشتم... اختلاف جالبیه!
این پست رو یادتونه؟
پس این سلسله جبال البرز رو برای شبانه ی سرویس های حجمی هم گذاشتن...:n08:
البته یه راه حل این مشکل استفاده از چیز.پی.ان می تونه باشه... ضمناً بعد از 1 یا 2 ساعت دانلود، بعضی وقتا خودش درست میشد(توی سرویس نامحدود اینجوری بود)
دست آقای مهندس درد نکنه با این سیستم کنترل ترافیک جدیدش!!!
منم همین وضعیت رو دارم و از ساعت 1شروع میشه سرعت میاد زیر 100 و نوسان به قول شما البرزینقل قول:
جالب اینه هرچی میگذره تا دم صبح اروم اروم سرعت بالامیره تا 7صبح که میرسه روی 5مگ سرعت
حالا من همون دیشب زنگ زدم میگه شبکه خیلی شلوغه واسه همین مشکل داره داریم بررسی میکنیم که پهنای بانددرست کنیم که سرعت اینجوری افت نکنه
اقا این نمودار سرعت رو با چه برنامه ای گرفتین؟من دنبال همچین چیزی هستم
اگه networx هست از کجاش میشه دید این نمودارو؟
نقل قول:
خب ببین عزیز الان خط تلفن خونه کلا قطع شده و بوق نداره ! یعنی در این حد !
الان اگه بزنگم بگم رو 4 مگ ببندن، اکی میشه؟؟
این حالت فقط برای یه سری سرورهای خاص(سرورهای دانلود) هستش... بعید میدونم مستقیماً ربطی به پهنای باند داشته باشه. خودشون عمداً این کار رو کردن... البته با یه چیز.پی.ان میشه مشکل رو حل کرد...نقل قول:
آره مال networx هستش... اگه توی taskbar روی آیکونش راست کلیک کنی بعد بزنی show graph این رو نشون میده... البته اگه دقیق میخوای این شکلی باشه باید از توی تنظیمات graph type رو روی حالت polyline بذاری...نقل قول:
گند زدن به اینترنت با این سیستم مدیریت ترافیک !!
دوستان وضعیت نت الان چطوره تو پارس آنلاین؟
دوستان اين سيستم كنترل ترافيك چيه ؟؟
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
یه سیستمی گذاشتن هر دقیقه سرعت رو با توجه نوع استفاده ای که داری میکنی تغییر میده. سرعت ها بشدت نوسانی هستش و در خیلی از موارد زیر سرعت سرویسی که گرفته شده. البته بستگی به وبسایت و همچنین ساعتی که دارین استفاده میکنین داره. اصلا راضی نیستم. از روزی که قرار شد پهنای باند زیاد یشه این شعبده بازی رو راه انداختن تا بگن مثلا سرعتمون زیاد شده. از سرعت بعضی سایتها کم میکنن میزارنش روی سایتهای دیگه تا برای خودشون آمارسازی کنن بگن پهنای باندمون زیاد شده.نقل قول: