سلام .
خدا رو شکر من آسیاتک رو تخلیه کردم و خلاص شدم .
چنتا مطلب مینویسم ، امیدوارم به کارتون بیاد .
از بین چندین شرکت ارایه کنده نت، آسیاتک و های وب خیلی وضعشون شبیه به همه و نسبت به سایر رقبا یه مقدار کیفیتشون در این یک سال افت کرده . من یادمه وقتی برا خودم آسیاتک ثبت نام میکردم، برا داییم هم های وب ثبت نام کردم اونموقع هردو عالی بودن ولی رفته رفته افت کردن که البته افت آسیاتک خیلی مشهدود تر بود .
اما حالا سه تا شرکت بهتر از بقیه شدن ... پارس آنلاین، شاتل و صبانت . اونم بدلیل پیشهاد ها و توجه ویژشون نسبت به کاربراشون . مخصوصا شاتل .
بیاین چهار تا جشنواره تابستانی سرویس دهنده هارو باهم مرور کنیم .
آسیاتک : سرویس جشنواره تابستان - سرعت تا 6 مگ - حجم : 24 - وضعیت شبانه : نیم بها - قیمت : 44 هزار تومان
شاتل : پیشنهاد های ویژه شاتل برای تابستان 95 - سرعت تا 16 مگ ...حجم : 10 تا 20 گیگ ... وضعیت شبانه : ندارد-دارد ... قیمت : 19 و 39 هزار تومان -
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صبانت : صبحانت با صبانت - سرعت تا 12 مگ ... حجم : 102 گیگ ... وضعیت شبانه : دارد ... قیمت : 64 هزار تومان -
-
پارس آنلاین : یک دنیا خوشی برای تو - سرعت تا 16 مگ ... حجم 60 گیگ ... وضعیت شبانه : 60درصد رایگان ... قیمت 65 هزار تومان -
من الان یه هفته ای هست که مشترک شاتل هستم . واقعا نت با کیفیت بالایی هستش . همه چیز استیبل و خوب .البته بعضی وقتا قطعی های چند ثانیه ای داره که با ریلود کردن صفحه بطور کامل باز میشه .
سرعت در همه بازه های روز تقریبا ثابته ولی ممکنه بدلیل نویز خط نوسان 100 تا 200 کیلوبایتی داشته باشن . ولی مثل آسیاتک نیست که از 1 مگ برسه به 100 کیلو و برگرده 1 مگ ...
شبا پهنای باند افت نمیکنه ... سرعت لود تلگرام و ایستاگرام عالی
پینگ داخل اغلب 50 و خارج بین 150 تا 250
امیدوارم این اطلاعات براتون مفید واقع بشه .
موفق باشید .