سلام.
میخواستم بدونم برای تکمیل حتما باید مدارک رو به شماره 09630 فکس کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام.
میخواستم بدونم برای تکمیل حتما باید مدارک رو به شماره 09630 فکس کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام.
میخواستم بدونم برای تکمیل ثبت نام حتما باید مدارک رو به شماره 09630 فکس کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اين ايرانسلاي دائمي gprs چه جوري فعال ميشه
من وقتی گوشیم خاموشه بعد روشن میکنم میخوام Sms , Missed Call هامو که پشت خط بوده فعال کنم چه جوری؟
ايرانسل الان يك ماهه كه شبكه رو تو شهرمون راه اندازي كرده ولي اصلا جي پي آر اس رو فعال نكرده
*130*3*6#نقل قول:
ستاره 130 ستاره 3 ستاره 6 مربع بعدم دگمه برقراي تماس
نقل قول:
اس ام اس ها كه همين طوري بعد از روشن شدن گوشي مياد
ولي براي تماس هاي برقرار نشده بايد پست صوتي رو فعال كني
كد براي پيغام گير :
*130*3*1*1#
كد براي ذخيره شماره
*130*3*1*3#
آقا مهدی متشکرم از پاسخت منظورم از این که تا کی فعال هست همون آخر پاییز بود.نقل قول:
می خواستم 15000 تومان پول بی زبون رو به هدر بدما ..نقل قول:
همه طرح هاش دروغه و اصلا فعال نمیشه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بخری پشیمون میشی
خیلی لطف کردید نظرتون رو گفتید.
یر خلاف بعضی ها من خیلی از ایرانسلم راضیم . انتن دهی خوت به قول یکی خط رنگی به خاطر mms .gprs فقط میخواستم بدونم کسی خبر داره مشترکین ایرانسل به چنتا رسیدن.
پستهای اضافی حذف شدند.
دوستان عزیز لطف کنید
فقط در مورد چیزهایی بحث کنید که ارزشش رو داشته باشن
احترام کاربران دیگر رو حفظ کنید
اخطار بعدی=اخطار به کاربرانی که جو تاپیک رو خراب میکنن
اينجوري كه پست ميزني اعصاب منو بهم ميريزينقل قول:
همه طرح هاش دروغه و اصلا فعال نمیشه.
بخری پشیمون میشی
من خودم طرح طلايي رو فعال كردم حالشو بردم
فقط چند روزي شبكه با مشكل مواجه بود. سرعت اينترنتشم تا 13 14 ميرفت. من وقت نداشتم اما يكي از بچه ها به يك هفته نزديك يكي دو گيگ باهاش دانلود كرده!!!! لطف كن اگه ضد حال خوردي از جايي نيا اينجا پست بده.