قبلا روی جزییات مصرف میزدی قسمت ترافیک روی عدد ترافیک کلیک میکردی نمودارش بصورت چارت میومدنقل قول:
همه شرکت های ADSL یک مگ میبندن آپلودو بهترین گذینه اگه مهمه آپلود برات استفاده از اینترنت سیم کارته:n24:
Printable View
قبلا روی جزییات مصرف میزدی قسمت ترافیک روی عدد ترافیک کلیک میکردی نمودارش بصورت چارت میومدنقل قول:
همه شرکت های ADSL یک مگ میبندن آپلودو بهترین گذینه اگه مهمه آپلود برات استفاده از اینترنت سیم کارته:n24:
دااش اين راهنماييت خيلي کمکم کرد، ممنون از محبتت:n12:نقل قول:
دوستان يه سؤال:
جشنواره الآن هست يا نه و آيا مخصوص اونايي هست که تازه ميخوان از پارس آنلاين اشتراک بگيرن؟
با تشکر:n16:
آره الان هم جشنواره داره ...من شش , هفت سالی میشه مشترک پارس انلاینم ,تا حالا سه چهار بار جشنواره گرفتم...باید حضوری با نماینده پارس انلاین شهرتون صحبت کنید.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
- 8Mb یکساله
- پیشنهاد ویژه
- قیمت بدون مالیات :
- 3,000,000 ریال
- مبلغ قابل پرداخت :
- 3,270,000 ریال
- ترافیک بین الملل :
- 1536 گیگابایت
- صبانت
- مقایسه با پارس انلاین که 600 گیگ حجم بین الملل گذاشته برا جشنواره یک ساله
سلام
پارس انلاين سرعت اپلودش روي سرويس كيم چه جورياس؟ من الان شاتلم ولي سرويس گيمش اپلود كمتر از يه مگ نداره كه باعث ميشه نتونم از پهناي باند بيشتري استفاده كنم چون خطم با اپلود يه مگ بيشتر از ٥ مگ نميكشه ولي اگه بياد روي ٥١٢ يا كمتر ميتونم از سرويس ٨ مگ هم استفاده كنم، حالا كسي از دوستان ميتونه راهنماييم كنه؟
سلام دوستان
در صفحه کاربری قسمت وضعیت خط دو تا عبارت
Down Stream SNR
Up Stream SNR
هست.
برای من به ترتیب 12.8 و 10.2 هست.
معنیش چیه؟
سلام سطر اول سگنال به نویز در حالت دانلود وسطر دوم سیگنال به نویز در اپلود رو نمایش میده..شما چه سرعتی خریدی؟مقدار نویز خط شما وضعیت مناسبی نداره اما در وضعیت اتصال شما به اینترنت هم اختلالی ایجاد نمیکنه.من خودم سیگنال به نویز 6روی خطم دارم و هیچ مشکلی هم ندارم.امیدوارم جوابتون گرفته باشید؟اگه از پارس انلاین سرویس دارید میتونید بگید وضعیت سرعت تک کانکشن چطوره؟
درود
دوستان که سرویس پارس انلاین دارن میتونن بگن وضعیت سرعت تک کانکشن از سرور خارج چطوره؟پارس انلاین برای استریم ویدیو توصیه میکنید یا نه؟
سلام میتونید لطف کنید یه تست سرعت تک کانکشن از سرور خارجی بگیرید بگید چجوریه؟خیلی لطف میکنید