دیروز که نتم تعطیل بود ولی امروز بهتره:n20:
Printable View
دیروز که نتم تعطیل بود ولی امروز بهتره:n20:
سلام دوستان.
من از تاریخ 10 فروردین این مشکل قطع شدن مداوم رو داشتم و اوضاع من خیلی خراب بود (هر یه ربع باید مودم رو خاموش روشن میکردم )
اما الانت حدود 13 ساعته که دیگه قطعی نداشتم :n20:
این صحبتهای اخیر دوستانو مرور کردم، رفتم DNS server رو چک کردم الان روی 192.168.11.104 هستش.(قبلا فکر کنم رو این نبود)
احتمالا تنها راه خلاصی از قطعیها فعلا همینه. البته پریروز یه مسیر فیبر نوری دیگجه واسه ایران وصل شده، نمیدونم اونم تاثیرگذار هست یا نه؟؟؟!!!!
اينترنت مخابرات فعلا گران نميشود
تعداد فعلي مشترکان اينترنت پرسرعت مخابرات بالغ بر يک ميليون و 600 هزار کاربر اعلام شده و به همين تعداد هم در ميان شرکتهاي PAP کاربر اينترنت وجود دارد.
مدير کل روابط عمومي شرکت مخابرات ايران، در خصوص گلايه کاربران اينترنت مخابرات، در برخي موارد توضيح داد: کيفيت ما پايينتر نيست، اما تا چندي پيش به دليل مصوباتي که از سوي شوراي عالي انقلاب فرهنگي و سازمان تنظيم مقررات ابلاغ شده بود، محدوديتها را رعايت ميکرديم. به گفته او و براساس اطلاعات نشريه ارتباطات اما شرکتهاي PAP همکار ما اين کار را نميکردند و حتي در تبليغات آنها ميديديم که تا اينترنت چهارمگابايت نيز تبليغ ميشود و شايد همين موضوع موجب شده که برخي فکر کنند ممکن است ما سرعت پايينتري داشته باشيم. داوود زارعيان با اشاره به اينکه سرعت براساس مصوبهي واگذاري ADSL در تمام شرکتها مشابه يکديگر است، افزود: مدتي است شرکت مخابرات تغييرات اساسي در ساختار عرضهي خدمات ADSL ايجاد کرده و با ايجاد مراکز خدماتدهي و سرويسهاي هوشمند سرويس مناسبي به کاربران خود ارائه ميکند و در نهايت تفاوت ميان اين شرکت و شرکتهاي PAP وجود ندارد.
١٥:٣٧ - شنبه ٤ خرداد ١٣٩٢ / عدد : ٤٨٧٩١ / تعداد نمایش : ١١
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان 2 تا DNS جدید دارم که فعلا دارن خوب جواب میدن
192.168.11.4
و
192.168.11.10
یکی برا ما توضیح میده این پینگ یعنی چی؟
و اینکه چرا اینقدر متغیره؟:n13:
این چه جور ip هست؟نقل قول:
من فکر کردم این ip ها واسه شبکه های داخلی هست
داداش مطمینی این آدرس ip های شبکه محلی خودت نیست؟؟؟؟ تو شبکه شما DNS هستش و شما داری با اونها کار میکنینقل قول:
من هر چی nslookup گرفتم جواب نمیده سرورهات
اینترنت من 3-4 ساعت کلن قطع بود تازه الان وصل شد معلوم نیست چی کار میکنن ما شدیم موش آزمایشگاهی
اینا DNS های داخل ایران هستشنقل قول:
و برای این که تو ایران هستن سرعت آدرس دهی رو بالا میبرن و کلا صفحات سریعتر باز میشن.
میشه یک پینگ ازش بگیری؟نقل قول: