اینم میزان دریافت دیشب من:20:
Printable View
اینم میزان دریافت دیشب من:20:
سلام.
من تا آخر شهریور قرارداد دارم.. ولی حجم فردا پس فردا تموم میشه. میتونم فسخ کنم قرارداد رو؟ چند روز طول میکشه تا خط خالی بشه که از شرکت دیگه بگیرم؟
حداقل 1 هفتهنقل قول:
10 روز طول میکشه و اینکه دیگه شرکت ها هیچ مدارکی نیاز ندارن یعنی فقط وارد سایتشون میشی ثبت نام میکنی 3 یا 4 روز دیگه سرویستو فعال میکنن با هر سرعتی که گرفتینقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان آقا بنده هم چند بار تصمیم داشتم قطع کنم ولی به خاطر مدارکی که می خوان تنبلی کردم.
تا 21 شهریور 5 گیگ دارم تموم بشه انشالاه برای همیشه خداحافطی میکنم .
دیروز داداشم که از یه شرکت دیگه گرفته ساعتی 800 مگ دانلود کرده ولی بنده ساعتی 193 مگ اصلا قابل مقایسه نیست.
درضمن زنگ زدم بخاطر حجمی که تو این چند روز بابت ساعت 1 تا 2 دانلود شده صحبت کردم میگن ما اطلاع رسانی کردیم میخواستین برین ببینید.
برای وصل شدن به پشتیبانی 10 دقیقه معطل میشم.، که حتی تو شرکت پارس آنلاین و داتک ندیدم.
کارمند فروش میخواست وصل کنه یه همکار دیگش 7 الی 8 دقیقه معطل شدم.
این یعنی عدم احترام به مشتری.
به اطلاعتون برسونم شرکتهای دیگه حتی هزینه نصب هم نمیخوان، حتی هزینه رانژه رو دیگه نمیگیرن ، تازه بعضیهاشون همین سرویس 128 ماهی 3 گیگ صبانت رو با همین سرعت میدن ماهی 7500 تومان. یکم تحقیق کنید متوجه میشید.
بنده بدون دروغ ساعتی 193 مگ دانلود دارم ولی وقتی برادرم که طبقه پایین من میشینه و تازه از صبانت به یک شرکت دیگه انتقال داده ساعتی 700 الی 800 مگ میگیره و ماهی هم 15 هزار بابت این سرویس میده مغز خر خوردم تو صبا باقی بمونم .نقل قول:
پشتیبانی صبا نت هم که صفر .
دیروز زنگ زدم پشتیبانی یک شرکتی بعد از چند دقیقه میگه قطع کنید خودمون به موبایلتون زنگ میزنیم هزینه شما زیاد نشه. اون وقت باید برای صحبت با کارمند پشتیبانی صبا 10 دقیقه کمه کم معطل شی.
این سرویس که صبا بابت 128 میده قیمتش 7500 هست نه 13900 پس منطق میگه بعد از شش سال صبانت تمومه.
در ضمن اسم هیچ شرکتی رو نمیبرم بخاطر اینکه تبلیغات نشه .خودتون تحقیق کنید و یک ربع ساعت تو نت سرچ کنید به عرایض بنده اطمینان خواهید کرد.
دوست عزیز همه ی شرکتا اولش برای اینکه مشتری جمع کنن سرعت بالا میدن.نقل قول:
یکیش همین طرح بعثت مخابرات اولش سرعت 350 بود شبو روز بعد شد 120-130 و الان هم شده 60-70....!!!
اگر بخواین همش دنبال سرعت های بالا باشید هی باید ISP رو عوض کنید...
شاید برای شما اینکار خوشایند باشه ولی من عمرا...
همین صبا برای تخلیه ی پورت من 1 ماه طول داد تا تخلیه کنه.که من بتونم از مخابرات بگیرم.که آخرش نتونستم بی اینترنتی رو تحمل کنم روی یک خط دیگه گرفتم
الان 2 تا خط دارم یکیش بعثت یکیشم صبا.یعنی خداییش قابل مقایسه نیست
دوستان اون شرکت که کلی تعریفش رو کردم از امروز تعرفه هاش رو عوض کرده عوضی.
اینا چشم ندارن با قیمت مناسب اینترنت خوب داشته باشیم.
خلایق هر چه لایق.
يكي نيست جواب مارو بده ! :41:شبانه اش سرعت اكانت 1 مگ روي چند هست ؟
فک میکنم همون حدود 100 کیلو باشهنقل قول: