امشب هم مثل شب های قبل 1200 مگابایت اونم از 12:31 تا 6:58
واقعا خیلی جچم دانلود کم شده و مهمتر اینکه 600 مگابایت دانلود از ساعت 6 تا 6:58 انجام میشه
Printable View
امشب هم مثل شب های قبل 1200 مگابایت اونم از 12:31 تا 6:58
واقعا خیلی جچم دانلود کم شده و مهمتر اینکه 600 مگابایت دانلود از ساعت 6 تا 6:58 انجام میشه
دوستان سرعت دانلود سرویس 2048 ( 2 مگ) نامحدود چقدره؟
دایلاپ از این بهتره ؟:41:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
256
الان زنگ زدم میگه متوسطش بین 20 تا 30 هست سرعتتون بعدش گفتش کندی سرعتم از مخابراته گفتش 1 میگ الان سرعتش رو 10 هستش گفتم کی درست میشه گفتش معلوم نیست
خیلی ادمای کثیفین حرومشون پول نت :41:
توی افغانستان زندگی کردن شرف داره به اینجا :13:
از دایلاپ که بهتره ولی پینگت واقعا داغونه:31:نقل قول:
حالا با یه سرور دیگه مثلا پاریس یا مادرید تست بزن .
اینطور که شنیدم مشکل سراسری هستش (میدونین دیگه داریم نزدیک میشیم به سالگرد) و یحتمل از این بدتر خواهد شد.:41:
البته من به شخصه مشکلی ندارم دیشب نزدیک 4 گیگ گرفتم خدا کنه هیمنجوری بمونه.(بعید میدونم:27:)
منم پارس آنلاین دارم
اما بعضی سایت ها رو باز نمی کنه و مجبورم با وی پی ان بیام بالا
سرعت دانلودم هم اومده پایین
دانلود شبانه هم اصلا حرفش رو نزنید نهایتش شبی 800 مگ بگیرم در بهترین شرایط
افتضاحه
تا چند وقت پیش اصلا اینطور نبود
نقل قول:
انشاالله همینطوری بمونه برات
اااااا خبریه چند روزه دیگه ؟تقویمو ندیده بودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدا کنه درست بشه خیلی حالم گرفتست ادم از این میسوزه که راستشو نمیگن یه جوریم حرف میزنن انگار طلب کارن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قلبم بهم میگفت پارس آنلاین منو دوست داره :
کمی برام باورش سخت بود اما حالا که میبینم من واسه تمدید اشتراک با چه آدمای مهربونی طرف هستم بسیار خوشنودم :
مثلا 6 گیگ خریدم . در بالای یوزرم زده pol 256 - 20g سه ماهه . اون پایین زده 60 گیگ
اما خودشون میگن ما فقط 6گیگ شارج کردیم و سیستم ما 6 گیگ نشون میده !!!
چقدر سیستم ها باحال شدن !!!
من دیگه روم نمیشه زنگ بزنم پارس ، آخه چی بگم هر روز تماس میگیرم میگم چرا اینقدر حجم زیادی برام زدین . زشته دیگه اونا یه وقت فکر میکنن بی سوادن . ناراحت میشن اشتراک منو قطع میکنن :31:
زنگ زدم پشتیبانی میگه با نمایندگی صحبت کنید گفتم اونا هم میگن سیستم ما 6 نشون میده. نهایتا گفت کاری نمیشه کرد . خوش بحالت استفاده کن !!!!!!!!!!!!! :18:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خبر که مشخصه دیگه مربوط به سبز و این حرفا میشه دیگه :31:نقل قول:
رفیق خوش به حالت بخدا :46:نقل قول:
با خیال راحت استفاده کن .
به قول معروف یه مو هم از خرس بکنی بازم ارزش داره.
یعنی تا حالا نشده به هر دلیلی از پارس ناراضی باشی..!!!؟؟
خوب خدا دوستت داشته خواسته اینجوری برات جبران کنه دیگه:31:
دوستان کسی از این سرویس استفاده میکنه؟
POL-512-2Gسرعتش چجوریاست
من الان Ep1-4x دارم واقعاً راضیم 170-180 تایی سرعت دارم شبانه هم تقریباً 3.5 گیگی دانلود میکنم
سرعت دانلود چرخشی هستش.نقل قول:
یه مدت برای یک سری زیاده برای بقیه کم. و مدتی بعد برای گروه دیگه زیاد میشه. این کار رو میکنن تا هزینه کمتری بابت پهنای باند بدن. از طرفی تا مشتری بیاد شاکی بشه و بره یک isp دیگه دوباره سرعتش خوب میشه و راضی میشه. اینجوری سر همه شیره میمالن :27:
---------- Post added at 06:26 PM ---------- Previous post was at 06:25 PM ----------
من فکرنکنم مشکل شما از مخابرات باشه. احتمالا حجم باقی مانده شما اونقدر کم شده که هر دو دقیقه یک بار قطع میشید. افزایش حجم بدین درست میشه احتمالانقل قول: