ببینید اگه شما 1 گیگ شبانه دانلود کنید به جای اینکه کاملا رایگان حساب بشه 10 درصدش از حسابتون کم میشه یعنی 100 مگ.100 مگ هم بلافاصله از حسابتون کم میشهنقل قول:
Printable View
ببینید اگه شما 1 گیگ شبانه دانلود کنید به جای اینکه کاملا رایگان حساب بشه 10 درصدش از حسابتون کم میشه یعنی 100 مگ.100 مگ هم بلافاصله از حسابتون کم میشهنقل قول:
با سلام خدمت دوستان من از اینترنت مخابرات استفاده می کنم و سایتای خارجی که ف ی ل ت ر هم نیستند را باز نمی کنه می خواستم ببینم شما هم همین مشکل رو دارید؟
درود بر شما ...نقل قول:
اگر چند صفحه قبل را مطالعه میکردید درباره این موضوع توضیح داده شده است ... فعلا این مشکل برای مخابرات و چند ISP دیگر وجود دارد...
Downstream Upstream SNR Margin :41.5 32.9 db Line Attenuation :17.4 13.6 db Data Rate :3072 508 kbps Max Rate :23548 2404 kbps CRC :0 0 سلام وضعیت خط من چطوره ؟
وضعیت خطت خیلی خوبه اگه dlc نباشه تا 20 مگ هم میکشهنقل قول:
دوستان در این طرح جدید هزینه رو باید یکجا پرداخت کرد؟ یا میشه ماهیانه هم پرداخت کرد؟
ضمنا اینجا:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هزینه ی هر گیگ اضافه نزده چقدره
سالانه باید پرداخت کرد.هزینه ی هر گیگ هم به صورت پلکانی حساب میشه.توی پنل نوشته قیمت هاشونقل قول:
تشکرنقل قول:
6 ماهه نمیشه پرداخت کرد؟
سرعت دانلود چقدره میانگین؟
سرعت شبانه چقدره؟
3 ماه و 6 ماهه هم میشه ثبت نام کرد ولی مودم رایگان ندارهنقل قول:
سرعت دانلود هم بستگی داره به اینکه پورت شما رو روی چه سرعتی میبندن
شبانه و روزانه سرعتشون فرقی نداره
طرح زرین شبانه رایگان یا تخفیف برای شبانه داره یا نه؟ توی سایت مخابرات هیچ اطلاعاتی نیست