خودم 512 كيلوبيت نامحدود دارم .نقل قول:
بصورت تئوري سرعت دانلود بايد روي 64 كيلوبايت باشه كه اينطور نيست . به زور به 60 كيلوبايت ميرسه !!!
Printable View
خودم 512 كيلوبيت نامحدود دارم .نقل قول:
بصورت تئوري سرعت دانلود بايد روي 64 كيلوبايت باشه كه اينطور نيست . به زور به 60 كيلوبايت ميرسه !!!
مرسی. سرعت محدود رو میخواستم ببینم چقدره. چون نامحدود که معلومه همون 60 که شما داری رو هم به زور میدننقل قول:
منظور از محدود يا نامحدود ميزان حجم و ترافيك هست نه سرعت دانلود يا آپلود .نقل قول:
وقتي 512 كيلوبيت هست (چه محدود و چه نامحدود) در بهترين حالت سرعت دانلود بايد روي 64 كيلوبايت باشه .
منظورم محدودیت ترافیکه، درست. 512 تقسیم بر 8 هم میشه 64، اینم درست.نقل قول:
اما خب تو ایران اینجوری نیست دیگه، اسم سرویس با چیزی که میگیری فرق میکنه، الان از کسایی که 128 شاتل، داتک، پارس آنلاین، صبانت و ... دارند بپرس سرعت دریافتشون چقدره، هر کدوم یه عدد میگن. من خودم 128 داتک دارم ولی با 32 دانلود میکنم (یعنی 256kbps) در حالی که باید با 16 دانلود کنم. اگه نامحدود داتک بگیری سرعت 16 میده (یعنی همونی که باید بده) اما وقتی با محدودیت ترافیک میگیری، سرعت بالاتر میده چون میگه فوقش حجمش تموم میشه باید بازم پول خرج کنه.
كاملا درست و قبول دارم .نقل قول:
ولي در وايمكس ايرانسل چنين چيزي وجود ندارد و امكان نداره كه سرعت واقعي از سرعت تئوري بيشتر بشه .
ممنوننقل قول:
شما خودت اینکارو کردی؟ یا کسی بوده که اینکارو کرده باشه؟
یعنی می خوام دیگه سرویس جدید نگیرم ، فقط از خود ایرانسل یه مودم usb بگیرم که اونم رو سرویس قبلی که قبلا با مودم wifi بوده فعال شه
همزمان هم که نه دیگه گاهی این گاهی اون
دیروز موجودی حسابم با کسر مالیات 46 هزار بود ولی امروز زده 17 هزار!!!!!!!!!!!!
کلا نفهمیدیم توی کنترل پنل سایت چه خبره
حجم باقی مانده رو کجا زده؟؟؟ من الان باید 12 گیگ داشته باشم ولی جایی پیداش نکردم
ممنون میشم راهنمایی کنید
مال منم 48 تون خوردن حرومزاده ها 80 تومان تومان 5 شنبه ریختم مودم رو 12 شب خاموش کردم تا فردا ظهر وصل کردم یکم دانلود کردم و بازی تا یک شنبه حدود 3 گیگ دانلود کردم دیدم زده شارژ مجدد کنید تعجب کردم زنگ زدم پشتیبانی میگه تا 1 شنبه به صورت ازاد بوده 3 گیگ چقدر حساب کردن؟؟ پول 30 روز میگیرن بعد از 2 روز حساب میکنن منم یکم چرت پرت گفت قطع کردم واقعان دزدن
آره من تست کردم ولی اونجور که من میدونم تغییر مک هر مودم روش خودشو داره و کار هر کسی نیست، واسه منو یکی از دوستان تو مبیننت انجام داد.نقل قول:
دوست عزیز تغییر مک برای چی؟نقل قول:
من الان دوتا مودم دارم فقط پوزرنیم وپسورد رو عوض میکنم و تمام!
حتی وقتی میرم خونه دوستم که وایمکس داره مودمم رو نمیبرم و فقط یوزر و پسورد خودم رو توی مودم اون وارد میکنم!!!! مک رو نمیخواد عوض کنید.
البته من ایرانسل دارم ولی فکر کنم توی مبین نت هم همین طوری باشه