دوستان ارزونترین گیرنده دیجیتال چنده العان؟
Printable View
دوستان ارزونترین گیرنده دیجیتال چنده العان؟
مبارکه. چند گرفتی؟ بعنوان پلیر قوی میشه روش حساب کرد؟نقل قول:
بچه ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفتن حدود 65 میتونی گیرنده پارس پیدا کنی با امکانات فراوان مثل پخش mkv خروجی HDMI و ...نقل قول:
قیمتش در نمایندگی حدود 75 هست
ممنون.همه جا 110 تومنه.چه آنلاین بخری چه از فروشگاه های مجازش.من بران مهم بود mkv , mp4 رو خوب پخش کنه که انواعشو تست کردم بدون اشکال بود.مهمتر اینکه زیرنویسو خوب وبافونت مناسب نشون بده.ازین نظرم خوبه بخصوص برای زیرنویس فارسی سه سایز داره که بزرگش خیلی خوبه فونتشم قشنگه و خوانا.تصویرشم خوبه.طبعا باید با هم رده های خودش از نظر قیمت مقایسه بشه.اگه چیز خاصی براتون مهمه بگید تست کنم.من هنوز مشکل خاصی باهاش نداشتم.من زیاد فیلم میبینم برام این موارد مهم بود.راستی کنترلشم قویه برعکسم بگیری جواب میده.از نظر سایز دستگاه بنظرم کوچیکترین ممکنه.:n26: از مودمم یه کم بزرگتره!
فرمتش کامل نیست یه معدودی رو ساپورت نمی کنه. به نظر می رسه که کمی رنگها رو دستکاری می کنه که خیلی مهم نیست. سه بعدی رو ساپورت می کنه. البته یه ضعف داره و اون هم اینه که کد های کنترلش با بعضی از دی وی دی پلیرهای چینی یکیه! یعنی با زدن دکمه کنترل یه کاهایی روی دی وی دی پلیر چینی هم انجام میده!!نقل قول:
چیارو ساپورت نمیکنه ببینم برا من مهمه؟رنگو منم متوجه شدم اما چیز محسوسی نیست.یه دی وی دی پلیر فیلیپس دارم که خب به مراتب رنگاش ازین قشنگتره اما چه میشه کرد از ایستر که قطع امید کردم.برامن زیرنویسم خیلی مهم بود.بعدم من سراغ فیلمای بالای دوگیگ نمیرم برادانلود .موقع دانلودم حواسم به کدک ها و فرمت صداهست همیشه:n26:
یه سری از mkv و flv ها رو. ببینید. این که می گم یه سری منظور ساب کدک هست. یعنی اکثرmkv ها رو ساپورت می کنه و کمی رو نه. با فرمت صدا مشکلی نداره و صداهای 5کاناله رو پخش می کنه و مشکلی نداره. من فیلم های 11 و 4 و ... رو با این دستگاه بدون هیچ مشکلی پخش می کنم. از این لحاظ هیچ مشکلی نداره.
دوستان يه سوني DZ-810 دارم كه توي دفترچه نوشته از رو فلش مموري فايلهاي DIVX رو پخش ميكنه اما هرچي زدم نخوند! جريان چيه؟ از رو فلش فقط mp3 ميخونه و بس!
شاتل هم به جمع توزیع کننده های این گیرنده های دیجیتال پیوست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته احتمالا امکانات نرم افزاری فرق بکنه.
تا جایی که خروجی این سیستم رو روی 1080i بستند.
تا حالا شده اند: الکومکس-سما-iicen-شاتل!!
باید یه جست و جو بکنیم ببینیم قضیه چیه همه شرکتها از این بدنه استفاده کردن - تنها فرقشون همون نرم افزار هست و قیمت.